Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 578.

• Δεν χτυπάει όπως παλιά το alarm με συνεχιζόμενο ήχο στο κινητό έρχεται απλά ως ειδοποίηση πάνω. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και να χτυπούσε δεν είναι σίγουρο πως θα το άκουγες . Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εάν έχεις xiaomi συσκευή δοκίμασε διπλότυπη εφαρμογή.τα ίδια στοιχεία βάζεις αλλά επιλέγεις άλλο server. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εντάξει παιδιά υπομονή! Κι εγώ τις τελευταίες μέρες έχω ένα θέμα με τον συναγερμό. Δείχνει απενεργοποιημένος στο app ενώ είναι armed και μπαίνεις βαράει, λείπεις δεν ξέρεις αν είναι ενεργοποιημένος ότι να 'ναι. Παίζει το gateway με την διακοπή ρεύματος να τα τίναξε; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Προβλημα touch

Harrytzo - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Δοκίμασα, δεν διόρθωσε απολύτως το πρόβλημα αλλά αντιδρά καλύτερα. Συνεχίζει να ζεσταίνεται αρκετά η δικής μου οθόνη το πάνω μέρος της. Η μπαταρία 36°C δείχνει... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Προβλημα touch

Μήνυμα

Έχουμε το ίδιο θέμα και δεν έχω κι εγώ ιδέα μάλλον ήρθε με το τελευταίο update. Σου ανεβάζει και θερμοκρασία μήπως πιο εύκολα; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Global stable 10.2.3

Μήνυμα

Καλημέρα! Μετά την αναβάθμιση σε 10.2.3 το κινητό στην φόρτιση και σε λειτουργία (παιχνίδια ειδικά) έχει αρχίσει και ζεσταίνεται πραγματικά πολύ. Έψαξα θερμοκρασία μπαταρίας αλλά δείχνει 36-38°. Έχει κι άλλος παρόμοιο θέμα μετά το update? Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Harrytzo - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από tedev: “homekitnews.com/2019/07/22/aqa…-on-zigbee-eu-smart-plug/ αν ειναι με zigbee 3 θα εκνευριστώ” Zigbee 3? Επίσης θα παίζει σε Κινέζικο server? Αυτό καταλαβαίνω αν κρίνω από το βίντεο... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μου έχει τύχει κι εμένα το ίδιο ακριβώς αλλά και σε laptop οπότε υπέθεσα πως ήταν θέμα Netflix κι όχι mi box. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi router 3G

Harrytzo - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Δεν έχω ιδέα πως να το κάνω αυτό. Έχω την εφαρμογή mi wifi/mi router για την αγγλική γλώσσα και μου τα δείχνει όλα offline παρότι είναι συνδεδεμένες οι συσκευές και σε report wifi settings η οποιοδήποτε υπομενού και να προσπαθώ να μπω δειχνει ότι φορτώνει και μου γράφει πχ στο wifi settings couldn't get info. Παραθέτω φωτό. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα υπομενού reboot network κλπ. Το πρωί δεν μπορούσα αλλά τώρα κατάφερα έστω να κάνω sign out.300a77314e26a39a5037573af1cb3aa4.jpgdbb23fdc780ae95f2636f5…

• Mi router 3G

Harrytzo - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους. Χρησιμοποιώ το mi router ως repeater εδώ και κάποιους μήνες. Τις τελευταίες μέρες και ειδικά μετά τις 9 το βραδυ έχω θέμα. Ξαφνικά δεν έχω Internet ενώ όταν συνδέομαι στο router το "μαμαδιστικο" της cyta (Vodafone εδώ και κάνα δυο μήνες) έχω κανονικά internet. Μόλις κάνω επανεκκίνηση το mi router όλα καλά και πάλι. Τόσο καιρό έτρεχε μια χαρά. Μήπως έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να συμβαίνει; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Harrytzo - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από Antonisgg: “Καλησπέρα σε όλους, Όσοι χρησιμοποιείτε τις yeelight τι γνώμη έχετε ως προς την κατανάλωση; Αξίζει να επενδύσουμε ώστε να αντικαταστήσουμε τις λάμπες του εμπορίου ή αγοράζουμε 2-3 και βλέπουμε;” Εγώ θα έλεγα με την καμμία για όλο το σπίτι. Άσχετα με κατανάλωση (πολύ λίγο πολύ όλες τα ίδια είναι στα lumens τους) είναι λίγο μεγάλες για να κάνουν για όλα τα φωτιστικά και είναι και οικονομικά ασύμφορη η αγορά τόσων πολλών. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tap…

• Το pre advised θέλει μια βδομάδα να "κινηθεί" . Τουλάχιστον εμένα από εβδομάδα και πάνω χρειάζεται δεν νομίζω πως έχει καθυστερήσει. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Giankaf καλησπέρα. Μόλις συνειδητοποίησα κι εγώ πως ότι συσκευή έχω σε China ξαφνικά είναι offline. Hub yeelight bulbs όλα! Αναβάθμισα κιόλας μέσω app, έκανα επανεκκίνηση hub δεν άλλαξε τίποτα. Update: Μέσω σύνδεσης κινητού στο mihome το mi router φαίνεται online αλλά δεν έχω Internet μέσω router... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δε είμαστε όλοι στον κινεζικό σέρβερ επειδή εκεί παίζουν όλα αλλά επειδή μόνο εκεί συνδέονται. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά το banggood με tariff insurance δεν πληρώνει ότι πληρώσεις παρά μόνο ΦΠΑ. Τα τέλη εκτελωνισμού (αναλόγως ποσού και δασμούς κλπ) είναι του πελάτη. Τώρα στην συγκεκριμένη περίπτωση αν κάνουν εξαίρεση λόγω κατάστασης είναι άλλο θέμα. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Νταξ... Μόλις παρέλαβα απλό δεματακι από gearbest με ημερομηνία παραγγελίας 8 Ιουνίου. Δεν το πίστευα.... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από yiatsou: “Στο 17track δείχνει post nl Ολλανδία pre advised in transit Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πάει Ολλανδία Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ύστερα από επικοινωνία που είχα παλιότερα με post nl η απάντησή τους ήταν πως το pre advised δεν σημαίνει πως έχουν παραλάβει αλλά θα παραλάβουν οπότε φαντάζομαι έχεις λίγο καιρό μπροστά σου. Η μεγαλύτερη καθυστέρηση απ' όσα έχω καταλάβει είναι το να φτάσει από Κίνα Ολλανδία κι όχι Ολλανδία Ελλάδα. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάνα δυο εβδομάδες.... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk