Παράθεση από RASTAVIPER: “5.5.16 Μεσωρ Play store Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk” Ωωωχχχχ ;-D Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω Mac κι έχω μείνει σε stable δυστυχώς. Που θα μου πάει θα το συνηθίσω παλι. Ευχαριστώ πολύ πάντως! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα! Χαίρομαι που υπάρχει λύση αλλά αν η λύση είναι να τα σκάσω ξανά στην Xiaomi για να δουλεύει κάτι που έπρεπε να δουλεύει προτιμώ να το πετάξω και να πάω σε άλλη εταιρία! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ πάντως στον Κινεζικό έχω απηυδήσει. Θες να ανάψεις φως ή να ενεργοποιήσεις συναγερμό; Ανοίγεις το app, ψήνεις ελληνικό, ανάβεις φώς! Βγαίνεις από το σπίτι ανοίγεις app, κλειδώνεις, πίνεις τον καφέ, ενεργοποιείς συναγερμό, την κάνεις! : D Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην μετάφραση έγραφε μόνο για εκτός Κίνας. Επειδή ο Purifier παίζει Ευρώπη το έψαξα αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι.... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενικά τον τελευταίο καιρό όλο και εμφανίζονται θεματακια αντί να λύνονται. Έχω αρχίσει και είμαι αρκετά σκεπτικός με την Xiaomi... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω κάνω σύζευξη μου το δείχνει σε λιγότερο από 10μ αλλά δεν γίνεται τπτ...κάτι κάνω λάθος. Θα το ψάξω σ ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα! Συνδέεται το κιν (mi remote) με το mi box s (τηλεχειριστήριο ουσιαστικά), και το mi box σε mi home μήπως; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι παγίδες πόρτας μπαίνοντας στο mi home δείχνουν κλειστές τις πόρτες με τελευταία ώρα κίνησης μια ώρα πριν ενώ έχω μπει κι έχω βγει 2-3 φορές ήδη μέσα σε αυτή την ώρα. Κάποια στιγμή ξεκολλάει και επανέρχεται σε πραγματικό χρόνο ανοιγοκλείνοντας τις πόρτες. Το έχω παρατηρήσει εδώ και κάνα διήμερο. Δεν είναι θέμα μπαταρίας. Συμβαίνει σε κανέναν; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραία. Δλδ κάποια στιγμή θα χρειαστεί να αγοράσουμε ευρωπαϊκό gateway κλπ κλπ, και τα κινέζικα που έχουμε? Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα. Δεν ξέρω τι παίζει αλλά το δικό μου gateway (2nd vers Xiaomi) αποσυνδέεται συνέχεια. Κάθε λίγο αναβοσβηνει το μπλε φως και δεν δουλεύει κανένα σενάριο για κάποια ώρα.... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα. Mi Purifier 2s EU με Mi Router 3G mainland China πως συνδέονται; Δεν βρίσκει το router..... UPDATE: Του πήρε λίγο χρόνο αλλά το βρήκε! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εγώ προσωπικά και με τις 2 v. Yeelight δεν έχω κανένα θέμα με καθυστέρηση πέραν του app που το έχω συνηθίσει πια. Με το mi button δεν έχω καμία καθυστέρηση σε on off κλπ. Αν ρυθμίσει το θέμα region lock η Xiaomi (που το βρίσκω τραγικό) θα είναι μια χαρά για τα δικά μου δεδομένα. Μα να αγοράζεις από EU και να μην παίζει σε China Mainland? Το αντίθετο οκ το βρίσκω λογικό λόγω χαμηλότερης τιμής από Κίνα, αλλά να το αγοράζεις από Ευρώπη ακριβότερο και να μην συνδέεται China? Στάλθηκε από το Redmi…