Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 578.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από kougis: “Κάπου είχα διαβάσει ότι για να βάλω ελληνικούς και ευρωπαικούς σταθμούς στο gateway πρέπει να αλλάξω το dns στο ρουτερ να τους επιλέξω από τους local και μετά να βάλω ξανά το παλιό dns. Ποιο dns όμως θα βάλω; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk” XiMIRaGa - Xiaomi MI Radio Gateway Change Station English Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
5G
ΜήνυμαΝαι! Στα 64 έπιασε κατευθείαν! Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
5G
ΜήνυμαΟι υπόλοιπες συσκευές πάντως βλέπουν και τα δύο. Το δοκιμάζω! Το δοκίμασα και δυστυχώς τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
5G [SOLVED]
ΜήνυμαΚαλημέρα! Έχει καταφέρει να συνδεθεί κάποιος σε 5G δίκτυο; Μόλις παρέλαβα το Xiaomi router 3G και το Vince ενώ "βλέπει" αλλά 5G δίκτυα το δικό μου άφαντο! Στάλθηκε από το Hi9Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΝομίζω πως σίγουρα στρώνει η ταχύτητα. Ίσως και να βιάστηκα. Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Hi9plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΈλα που το ψάχνω και δεν βρίσκω που το ρυθμίζω! Ως εφαρμογή χρησιμοποιείς το mi router? Μόλις βρήκα ένα ποστ στο φόρουμ για το router 3 με εφαρμογή στα Ελληνικά. Στάλθηκε από το Hi9plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους. Παρέλαβα σήμερα το xiaomi wifi router 3G. Το συνέδεσα με lan από το modem που ήδη υπάρχει και έκανα set up ως νέο router. Η ταχύτητά μου όμως από 15mb έπεσε στα 7 mb. Έχω κάνει κάτι λάθος; Υ.Γ. Συγγνώμη αν το post είναι άκυρο εδώ δεν κατάφερα να βρω κάτι σχετικά με το 3G. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk