Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 578.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΚαλημέρες! Σκέφτομαι να πάρω το mi router 3. Διάβασα όμως πως το Vince στα 5g είναι αρκετά ασταθές. Το χρησιμοποιεί κάποιος να πει γνώμη; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν υπάρχει shutdown παρά μόνο sleep Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έρευνα κατάλληλου xiaomi
Μήνυμαείναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Κι όταν ο άλλος ψάχνει καλή κάμερα είναι περιττό το 6 Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έρευνα κατάλληλου xiaomi
ΜήνυμαΑν αντέχεις να περιμένεις το παίρνεις... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έρευνα κατάλληλου xiaomi
ΜήνυμαΚι εγώ για το note 7 pro θα πήγαινα. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οι mi plug mini που παίζουν και μόνες τελικά εμένα με έχουν βολεψει πολύ περισσότερο. Μια μέρα δεν έκανε καλή επαφή το gateway με τον μετατροπέα στην πρίζα κι έπαιζαν κανονικότατα. Αλλά το μόνο που βρίσκει είναι την παλιά yeelight rgbw 9w. Ούτε την καινούργια ούτε τις mini ούτε τις ZigBee... Στάλθηκε από το Hi9Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Σας ευχαριστώ γιατί άρχισα να αισθάνομαι ο περίεργος της υπόθεσης. Ουσιαστικά αυτό ήθελα να μάθω αν δικαιούμαι έστω μια επιστροφή σε κουπόνι. Καθυστέρησαν την αποστολή με την αιτιολογία του ποιοτικού ελέγχου της συσκευής και "πατάω" σε αυτό. Ότι καθυστέρησαν την αποστολή λόγω ποιοτικού ελέγχου που προφανώς δεν έγινε ποτέ. Θα ενημερώσω όταν έχω νεότερα! Στάλθηκε από το Hi9Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
After having checked the problem via the video and photos you sent, we can determine that the product has manufacturing defect,we apologize for this situation. We suggest you to try this solution Αυτή ήταν η απάντηση με το βίντεο. Δοκίμασα κάποια απ' όλα αυτά που κυκλοφορούν στο ίντερνετ γιατί διάβασα πως παίζει να είναι stuck pixel. Η μίκρυνε πάντως ή απλά το συνήθισα λίγο. Σας ευχαριστώ όλους Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk