Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 578.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Redmi 5 plus Global Rom

Harrytzo - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Εντάξει άνοιξα λίγο το WiFi και γίνεται επαναφορά. Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το Hi9Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Έκανα wipe data μου ζητάει κωδικό mi τον βάζω. Cannot verify no internet. Πίσω παραθυράκι WiFi settings βρίσκω το δίκτυο ανοίγει παραθυράκι αλλά πουθενά πληκτρολόγιο..... Να το πετάξω; Στάλθηκε από το Hi9Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Βάζω το μοτίβο και δεν ανοίγει. Όταν βάζω λάθος μοτίβο πάει σε κλείδωμα με χρονόμετρο άρα δεν είναι λάθος. Θα το πάω με recovery κλπ γιατί δεν μπορώ να δω μνμ κλπ Στάλθηκε από το Hi9Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Σήμερα παρέλαβα tablet (τυχερός στην ατυχία μου) θα πάρω αρχεία μέσω Google φωτό επαφές και το πάω εκκαθάριση και επαναφορά μάλλον να τελειώνω. Το θέμα είναι πως την έκανα την βλακεία.... Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Hi9Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Δεν μπορώ να κάνω τπτ....ξεχνάω το δεύτερο μοτίβο; Με το που βάλω λάθος μοτίβο κλειδώνει και για 30" κι η επιλογή ξέχασα τον κωδικό είναι βάναυση. Διαγραφή αρχείων κλπ κλπ Στάλθηκε από το Hi9Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

SOS καλησπέρα σε όλους. Κάτι πάτησα στο κινητό κατά λάθος και εμφανίστηκε αλλη φωτό background κι ένα icon μέσα στα πολλά που έγραφε εναλλαγή, πάτησα ζήτησε αποτύπωμα έγραψε εναλλαγή κι όλα καλά. Αργότερα έκανα επανεκκίνηση έβαλα pin μου ζητάει μοτίβο το παίρνει και μου ξαναζητάει μοτίβο γράφοντας πρέπει να εισέλθετε στον Πρώτο χώρο μετά την επανεκκίνηση της συσκευής (???). Βάζω μοτίβο τπτ. Τι κάνω τώρα;

• Είχα κι εγώ θέμα με post nl. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πείτε με υπερβολικό αλλά μία ώρα περίπου μετά το τελευταίο μνμ που μου έστειλαν από post nl (πως το pre advised δε σημαίνει πως αυτοί το έχουν παραλάβει και δεν το βρίσκουν και με παρέπεμψε στον πωλητή) το δέμα πέρασε posting/collection και είναι ήδη in transit. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• TV box

Harrytzo - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Εγώ σκέφτομαι να δοκιμάσω USB Ethernet adaptor μήπως γίνει δουλειά. Δεν είναι και τόσο τραγικά να μου δείχνει εκτός δικτύου αλλά η προβολή έχει κοψίματα. Αν εξαιρέσεις αυτό εγώ με το mi box s είμαι ευχαριστημένος. Αλλα με τα ίδια χρήματα ίσως να παίρνεις κάποιο που να έχει θύρα Ethernet η περισσότερες usb θύρες, μεγαλύτερη ram κλπ. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• TV box

Harrytzo - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Καλημέρα! Έχω το mi box s κι από άποψη WiFi δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τρώει αρκετά κολλήματα. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απ'ότι φαίνεται ο χαμός δεν γίνεται μόνο εδώ αλλά και Ολλανδία. Μάλλον θα περιμένουμε αρκετά..... Υ.Γ. Στο track μου δείχνει ότι είναι pre advised αλλά έστειλα μνμ στο post nl και μου λένε πως δεν βρίσκουν το δέμα και ίσως να μην έχει φτάσει ακόμα...όταν γράφει pre advised νόμιζα πως το έχουν παραλάβει. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα! Έχει κανένας δεμα post nl ακίνητο εδώ και μέρες μήπως; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ωραία. Στην περίπτωση όμως των τριών πακέτων από 22€ έκαστο δεν έχει πληρώσει και διαφορετικά έξοδα αποστολής-ασφάλισης; Αν ναι αυτό δεν αποδεικνύει ότι οι παραγγελίες είναι διαφορετικές; Επίσης αν έχω παραγγείλει ένα πακέτο από το Χ site και άλλο ένα πακέτο άλλο το Υ site και τα πακέτα τύχει να φτάσουν μαζί στο τελωνείο μπορεί να μου τα μετρήσει ως ενα; Έχει μια βάση αυτό που λες όντως αλλά πρέπει να αποδειχτεί ώστε να χρεωθεί. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά μήπως έχουν οδηγίες να μας μπιπ από ΑΑΔΕ ξέρω 'γω όποιους εμπλέκονται και εμείς τους βρίζουμε χωρίς να φταίνε; Αυτό κάτω των 22€ είναι το λιγότερο "κουλό" αν όχι κατάχρηση προς όφελός τους. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γενικά έχουν χάσει την μπάλα. Την Πέμπτη μου έφεραν δέμα που ήταν από 30/11 αεροδρόμιο από το τμήμα δεμάτων στον Ταύρο, άφησαν ειδοποίηση τους πήρα τηλ με ρώτησαν αν θα είμαι σπίτι και μου έκλεισαν ραντεβού για την Παρασκευή. Δεν θα ερχόντουσαν ποτέ εννοείται και τους πήρα τηλ και πήγα εγώ το μεσημέρι και το πήρα. Δεν τους ξαναεμπιστευομαι ΠΟΤΕ. Είναι γουρούνια. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi box 3

Harrytzo - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Αν δεις καμιά δεκαριά μνμ πιο πάνω έχει απαντηθεί μια ερώτησή μου που φαντάζομαι θα σε βοηθήσει αρκετά. Ψάξε. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi box 3

Μήνυμα

Καλημέρα! Σ' ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι πως ψάχνοντας βρήκα αρκετά και κατάφερα να περάσω ένα build αλλά έχω σοβαρό θέμα με το wifi. Ενώ το repeater είναι δίπλα ακριβώς στο mi box σέρνεται. Από ελληνικά κανάλια aliveGR δεν παίζει ποτέ τπτ. Σκέφτομαι να κάνω ένα factory reset και να πάω κατευθείαν για αυτό που μου έστειλες. UPDATE: Με σώσατε σας ευχαριστώ πολύ! Έκανα factory reset και το wifi είναι πολύ καλύτερα τώρα. Σχεδον οκ. Συνιστάται VPN για mi box γενικά ή όχι; Στάλθηκε από το Redmi 5…

• Xiaomi box 3

Μήνυμα

Παιδιά καλημέρα. Μόλις παρέλαβα το νέο mi box s. Προσπάθησα να περάσω Kodi με αυτό τον οδηγό 4D Kodi Build | Το μοναδικό add-on που θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις στο Kodi Όλα οκ μέχρι το τελευταίο στάδιο 4D build αλλά δεν γίνεται τπτ άλλο. Προφανώς είμαι ανίδεος. Αφαίρεσα το Kodi βρήκα άλλες οδηγίες στα ελληνικά το ξαναεβαλα και πάλι στο σημείο install from zip file επιλέγω το αρχείο που έλεγαν οι οδηγίες αλλά δεν γίνεται τπτ απ' αυτά που γράφει. Ξέρει κάποιος κάποιον οδηγό για πρώτη φορά ή βίντ…

• Ναι όντως παίζουν θεματακια με καθυστερήσεις σε κάποιες σκηνές. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απλή και μπήκε τελωνείο. Ήταν από τις 30/11 Αθήνα και την Παρασκευή κουνήθηκε. Το πρωί ήρθε μνμ για δικαιολογητικά τα έστειλα και ήδη μου απάντησαν ότι προωθείται σε κατάστημα. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk