Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 578.
-
MiBoxS
ΜήνυμαΚάθε αναβάθμιση και καημός πια. Τί mi box την μία, τί mi home την άλλη, Xiaomi κάπου έλεος. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
MiBoxS
ΜήνυμαΕίδα την ανάρτηση, έκανα update και τελικά το έχω κι εγώ δεν είσαι ο μόνος. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi purifier filter
ΜήνυμαΚαλημέρα. Έχει δοκιμάσει κάποιος το νέο γκρι hepa φίλτρο για τον mi purifier να πει εντυπώσεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωραία άρα το hub και οι αισθητήρες ασφαλείας με τις κάμερες είναι μόνο για Ελλάδα. Ο νέος αισθητήρας υγρασίας και η κλειδαριά όμως είναι μόνο για China. Η κλειδαριά χρειάζεται και hub φαντάζομαι όμως όπως κι ο αισθητήρας υγρασίας. Η μόνη λύση είναι εφαρμογή clone app αν λέγεται έτσι στο smartphone σου για να έχεις κι ένα mi home για China. Αν όμως χρειάζεται hub και η κλειδαριά θα χρειαστεί να αγοράσεις και hub που να συνδέεται σε Κίνα αλλιώς δεν νομίζω ότι θα μπορέσεις να την συνδέσεις. Στάλθηκ…
-
Ευχαριστώ! Εντάξει έχω γνώση των τελωνειακών θεμάτων από banggood που παραγγέλνω αλλά με Ali δεν έχω τολμήσει ποτέ. Ships from China άρα δεν παίζει ευρωπαϊκή αποθήκη. Θα ψάξω να δω μήπως αναλαμβάνει κόστος τελωνείου φαντάζομαι στην περιγραφή το γράφει; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα σε redmi note 8 pro
ΜήνυμαΚαλά μην κουφαθουμε κιόλας ότι είναι οκ.... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα σε redmi note 8 pro
ΜήνυμαΕίχα κι εγώ θέμα με την αυτόματη φωτεινότητα ήταν συνεχώς χαμηλά και μόνο χειροκίνητα έφτιαχνε. Δεν βρήκα λύση, κάποιοι με επανεκκίνηση συσκευής είχαν πει πως έστρωνε. Εμένα διορθώθηκε ξαφνικά από μόνο του.... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk