Καλημέρα. Εγώ έχει τύχει να περιμένω και 15 μέρες. Φαντάζομαι είναι λογικό λόγω ημερών και εξαρτάται κι απ' το αν είναι priority απ' ότι έχω καταλάβει. Έχω κι εγώ παραγγελία που μπήκε Παρασκευή και σήμερα ζήτησαν απόδειξη κλπ. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά μην ανησυχείτε. Γίνεται χαμός στο τελωνείο εδώ κι έχουμε τρελές καθυστερήσεις. Επίσης για πρώτη φορά στα χρονικά που παραγγέλνω το 17track δείχνει ότι έχει φτάσει Ελλάδα και το elta track είναι ακόμα στην αποστολή από Ολλανδία... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα. Σκέφτομαι να παραγγείλω μια xiaomi vacuum στοκ όχι robot. Ξέρει κανείς τι παίζει με το τελωνείο; Το κουτί φαντάζομαι είναι αρκετά μεγάλο για να περνάει με priority.... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα. Τις τσίμπησα κι εγώ αυτές τις πρίζες, αν εξαιρέσεις τα Κινέζικα που πραγματικά το προσπερνάς, κατά τ' άλλα μια χαρά είναι για μικροσυσκευες. Για 6€ που τις βρήκες τέλειες! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το χαρτάκι είναι ειδοποίηση επειδή δεν σε βρήκαν. Χτυπάει κι αν δε σε βρει αφήνει την ειδοποίηση. Αυτό δεν γίνεται να ισχύει με τα κέφια του ταχυδρόμου για αυτό και γράφει πάνω όνομα ταχυδρόμου και ώρα που πέρασε.... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δλδ λογαριασμό ας πούμε ή φάκελο τράπεζας μπορεί να φέρνει ενώ τ ακουστικά όχι; Πάρε ένα τηλ στα κεντρικά των ΕΛΤΑ να δεις τί έχουν να σου πουν. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το είπε πως δεν είναι ογκώδη. Μαλακιζονται οι ταχυδρόμοι να πάρεις στα ΕΛΤΑ και να κάνεις παράπονο-καταγγελια. Είναι υποχρεωμένος να τα φέρνει ειδικά αν είναι μικροδεματα Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
5.4.35 play store αναβάθμισα κι έχασα τα πάντα. Μπήκα την πρώτη φορά ολες οι συσκευές μια χαρά, ξαναμπήκα και μου εμφανίζει μόνο το flower care και τα Ir. Οι σκηνές παίζουν κανονικά. Έκανα restartτο gateway αλλά τπτ... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 90b2307f4bde0182fcea5a4290dfd1a9.jpg
Ναι παιδιά απ' ότι φαίνεται το πρόβλημα είναι εδώ δικό μας κι όχι των καταστημάτων στο εξωτερικό. Τα περισσότερα γύρω στις 2 του μήνα ξεκίνησαν να κινούνται κάπως. Είχε πέσει τρελή νεκρα και τώρα που κινήθηκε στις 2 του μήνα πάλι στάσιμο σε κέντρο διαλογής είναι.... Update: Μια που το σχολίασα και μια που είχα track update. Σκάω. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εγώ που περιμένω από gearbest είναι στην ίδια φάση ακριβώς με ίδια ημερομηνία. Λόγω ημερών μάλλον... Υ.Γ. Και ίδια ώρα ακριβώς Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk