Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 578.
-
Καλησπέρες! Εγώ πάλι με την αλλαγή ώρας δεν έχω κανένα θέμα ίσα ίσα όλα δουλεύουν όπως πρέπει λόγω της διαφοράς. Ερώτηση. Έχει κάποιος ηχείο Alexa echo κλπ και να έχει ενσωματώσει το mi home? Το ψάχνω για αγορά μέσω amazon.de αλλά δεν στέλνουν Ελλάδα. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρες! Παρήγγειλα από gearbest (ναι ίσως να έκανα μαλακία αλλά είπα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία) αλλά από τις 18 έχει κολλήσει Γερμανία. Στη Γερμανία η μετακίνηση προς αεροδρόμιο από έμπορο έγινε με DHL. Εδώ θα παραδοθεί με ΕΛΤΑ μου είπαν. Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο;aee09c2eced167b9374c7b347d9a96fe.jpg Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@6adriano7 Καλημέρα. Το κουπόνι το βαζεις όταν κάνεις proceed to checkout ή PayPal ότι χρησιμοποιείς. Το light in the box πρόσφατα πρόσθεσε το priority line που δεν περνάει τελωνείο αλλά τουλάχιστον εγώ δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Αλλιώς κανονική αποστολή και επιλέγεις το duty and tax insurance κι αν περάσει τελωνείο σου τα επιστρέφουν. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@psybill Ένα δίκιο ίσως και να το έχεις βασικά. Φαντάστηκα πως με λάθος κλειδί η παραβίαση κλείδωνε ίσως . Φίλος μου πλήρωσε χρυσή κλειδαριά ασφαλείας με ειδικό "στόμιο" που να μη σπάει κλπ και το καλοκαίρι που έλειπε μπήκαν σαν κύριοι μάλλον με master κλειδί απ' ότι μου είπε (παίζουν μπόλικα) οπότε το απαραβίαστο με κάνει λίγο σκεπτικό. Ο ήχος της vima μου φαντάζει αποτρεπτικός γι' αυτό και την σκέφτομαι. Σ' ευχαριστώ πολύ! Θα το ψάξω περισσότερο θα το σκεφτώ κι αν την τσιμπήσω θα ενημερώσω! Στ…
-
@psybill Μια κλειδαριά που να μου προσφέρει περισσότερη ασφάλεια από τις κλασικές που κυκλοφορούν στην αγορά. Smart όντως δεν φαίνεται και πολύ αλλά φαντάζομαι σε περίπτωση παραβίασης (με σύνδεση στο gateway και ήχο σειρήνας) λειτουργεί αποτρεπτικά. Έτσι το σκέφτομαι. Δεν βρήκα άλλο νήμα σχετικό και είπα να το δοκιμάσω εδώ. Αν είναι λάθος συγγνώμη παιδιά διαγράψτε το.... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σε όλους! Ελπίζω να κοινοποιώ στο σωστό νήμα. Θέλω να αλλάξω κλειδαριά στο σπίτι και παλιότερα είχε πέσει το μάτι μου στην xiaomi vima smart lock η οποία αν κατάλαβα σωστά συνδέεται και με το gateway. Η τιμή της είναι αρκετά καλή σύμφωνα με τα δεδομένα μου. Την έχει κάποιος να μου πει γνώμη; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk