Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 578.
-
Redmi note 8pro
ΜήνυμαΔεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 8pro
ΜήνυμαΜε το καλό! Για αυτό που ποσταρες γράφει redmi 7. Ωστόσο δοκίμασα 2 versions που υποτίθεται πως έχουν βγει 5 και 6 αλλά καμία από τις δύο δεν έχει νυχτερινή λήψη (που μέχρι στιγμής που το χρησιμοποιώ νομίζω μόνο εκεί χρειάζεται αναβάθμιση το redmi note 8 pro). Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 8pro
ΜήνυμαΚαλημέρα! Ίσως να είναι λίγο άσχετο το post μου εδώ αλλά δεν έχει συμβεί στο παλιό redmi. Βγαίνοντας από το Facebook μου βγάζει αυτή την ειδοποίηση, κάνω tap αλλά δεν ανοίγει κάτι. Κοίταξα τα permissions της εφαρμογής αλλά δεν είναι ενεργοποιημένο το permission για την κάμερα κι επίσης το led δίπλα στο notch είναι συνεχόμενα αναμμένο. Δηλαδή είναι ανοιχτή η cam? Τι φάση με το Facebook;916ed41c5a0bf3ce13bb47aa0ce8ff20.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Gcam 2
ΜήνυμαΌχι άλλα γράφει redmi note 7!
-
Redmi note 8pro
ΜήνυμαΕγώ πάντως από νυχτερινή λήψη με redmi note 8 pro προτιμώ να φάω ένα πιάτο μπάμιες, καλύτερο το βρίσκω. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Gcam 2
ΜήνυμαΔοκίμασα το build 6. κι όπως γράφει δεν υπάρχει night sight που είναι και το σημαντικό. Το build 5 δεν μπορώ να το κατεβάσω όταν πατάω πάνω με πετάει σε σελίδα no permission . Πολύ πιθανό να κάνω κάτι λάθος γιατί είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα και δεν έχω ιδέα. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 8pro
ΜήνυμαEU 28a627720787b146b105aa6751e3374f.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 8pro
ΜήνυμαΌντως νομίζω πως επαφές μηνύματα και κλήσεις είναι της google κι όχι της miui. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 8pro
ΜήνυμαΝαι το φαντάζομαι δεν είναι και λίγο το call of duty απλά μου κίνησε την περιέργεια γιατί ζεσταίνεται αρκετά. Ίσως να είναι κι ιδέα μου τελικά.... , Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 8pro
ΜήνυμαΤην κατεβάζω κι εγώ τώρα. Εμένα στα παιχνίδια (call of duty high graphics όχι hd) και pubg το πάνω μέρος του κινητού καίει.... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 8pro
Μήνυμα@Costasc4vts1971 πως πάει με το κινητό; Έχω παρατηρήσει υπερθέρμανση σε παιχνίδια. Στο δικό σου; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 8pro
ΜήνυμαΤην χρειάζεται την gcam αλλά διάβασα πως δεν παίζει. Κρίμα, το δοκίμασα χτες και οι νυχτερινές είναι χειρότερες κι από το redmi 5 plus που είχα.... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk