Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.

• @Souits Δεν διαφωνώ για την αρχική έκδοση του 8 ότι δεν θα είναι κάπως προβληματική (εννοώ με κάποια bugs), αλλά νομίζω θα χαρούν πολλοί και θα θέλουν να το δοκιμάσουν. Πότε πιστεύετε θα βγει επίσημα η έκδοση 8 και μάλιστα Ελληνική Stable Rom?? (Σαν να βιάζομαι πολύ... )

• Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλή επιτυχία παίδες

• Μετά από πολλές ώρες ασχολίας και αφού φυσικά είχα καθαρότερο μυαλό από εχθές το βράδυ κατάφερα και έκανα ΟΛΑ τα βήματα εξαρχής και έβαλα επιτέλους αυτήν την υπέροχη ROM που τώρα παίζω και περνάω τις δικιές μου ρυθμίσεις. Για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω όλο το team και να συγχαρώ και για την προσπάθεια και την βοήθειά τους. Εύχομαι σε όλους σας Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση...

• Παράθεση από Project_P: “Οι drivers ειναι σωστα περασμενοι? το κινητο το αναγνωριζει κανονικα ο υπολογιστης? Τις ψηφιακες υπογραφες τις εχεις καταργησει? ” Οι drivers είναι σωστά περασμένοι γιατί και το PC SUITE το αναγνωρίζει κανονικότατα. Το μόνο που δεν έκανα είναι τις ψηφιακές υπογραφές. Συμφωνώ για το ότι πρέπει να γίνονται βήμα βήμα, αλλά ξεκίνησα να βάζω ελληνική ROM και σιγά σιγά κατάλαβα ότι πρέπει να κάνω άλλα 2 πακέτα αλλαγές να βάλω πρώτα την κινέζικη DEV ROM, οπότε αυτομάτως ανεβάσα…

• Δυστυχώς με το MiFlash παρόλο ότι έκανα extract τα αρχεία και έβαλα σωστά το link του φακέλου μετά το refresh και το flash μου βγάζει το μήνυμα Δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα. Επίσης προσπάθησα και μέσω του MiPCSuite να κάνω Flash την ROM (BETA 6.4.14 - 1.3G) αφού είμαι σε FASTBOOT και βγάζει μήνυμα Couldnt flash drive. Κουράστηκα πολύ και δεν έχω κάνει ούτε ένα θετικό βήμα. Γιατί τόση γκαντεμιά πάνω μου? Κατέβασα την ROM για REDMI NOTE 3 Qualcom China Dev.

• lallas προσπαθώντας να κατεβάσω την china developer 6.4.1.4 με πετάει στην σελίδα της XIAOMI και δεν μπορώ να βρω πουθενά το αρχείο. Μπορείς να μου δώσεις το σωστό link να το κατεβάσω? Αν όχι, μπορείς να μου πεις αν μπορώ να βάλω και την δική σας xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_GTV-6.3.24.zip για να το κάνω official και μετά να κάνω το bootloader unlock?

• Πρωτού να με ενημερώσεις διάβαζα αυτό το άρθρο σου και κατάλαβα ότι δεν είναι η official. Θα το ψάξω και θα κάνω όλες αυτές τις ενέργειες και αν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα, θα σας ενοχλήσω και πάλι. Σας ευχαριστώ και πάλι!

• Καλησπέρα παιδιά, Δυστυχώς χρειάζομαι την πλήρη βοήθειά σας, μια που κάθομαι εδώ και ένα 3ωρο να περάσω την Stable Ελληνική ROM και δεν μπορώ. Αγόρασα ένα REDMI NOTE 3 PRO με 5.1.1 LMY47V MIUI Global 7.1 STABLE 7.1.9.0(LHOCNCL). Κατέβασα την DEV ROM miui_HMNote3ProGlobal_V7.2.3.0.LHOMIDA_74136dde89_5.1, πήγα να το εγκαταστήσω(από τις αναβαθμίσεις) κάνει επανεκκίνηση και έχει πάλι την μαμά ROM. Επίσης, έστειλα μήνυμα για ξεκλείδωμα, ήρθε επιβεβαίωση, κατέβασα το MIUI UNLOCΚER 1.1 και στο 50% βγάζ…