Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 106.
-
Ααα οκ.ερωτηση για να καταλαβω κατι? Gtv stable θα ξαναυπαρξει η θα ειναι ολες xtrv beta 1??(dev)
-
εγω που εχω την stable 8.0.4 ελληνικη?? Φλασαρω με τον ιδιο τροπο? Αρα η xtrv beta 1 αντικαθιστα την gtv stable??
-
εχω την stable 8.0.4 αρα η ρομ που αναφερατε xtrv beta 1 αντικαθιστα αυτην την ρομ??
-
δεν γινεται με συρσιμο,με το mi pc suite την κανεις απεγκατασταση. @Nikos5150 το εψαξα και εγω και σε ευχαριστω. αρα παει για καδο,δν θα την κρατησω.
-
ναι με το σηματακι που ειναι σαν ασπιδα,το θεμα ειναι οτι παω να μπω μεσα και μου βγαζει να δισλεξω διακομιστη και ειναι ολα απο ανατολικες και μονο χωρες.συν οτι το βαζω στο mi pc suite και μου βγαζει update στο συγκεκριμενο app.
-
@NasDriver το εφτιαξα,παιζει κανονικα τωρα. Το Mi Home που ακριβως εξυπηρετει μεσα στην ρομ?
-
τα περισσοτερα απο αυτα τα εχω κανει αλλα θα τσεκαρω κ για την μουσικη, ευχαριστω.
-
Παιδες μια βοηθεια με κατι,περασα την ελληνικη ρομ stable 8.0.4.,συνδεω το κινητο μεσω bt για να παιξει μουσικη-παιζει κανονικα και μετα απο λιγο σταματαει.ξερει κανεις κατι???μου το κανει και εκτος bt.
-
@lallasgr μονο wipe cache και dalvik,οχι κ data που αναφερεί ο οδηγος??
-
ευχαριστω,η 8.0.4 ειναι η πιο νεα ρομ??
-
Καλημερα,μια ερωτησουλα. φοραω σε RN3Pro την ελληνικη ρομ(xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0) για να περασω την καινουργια εκδοση(xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_Stable-V8.0.4.0) το κανω παλι μεσω του TWRP σωστα??
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαεχεις περασει τους drivers που χρειαζονται για το κινητο??
-
Οκ,περιμενω να ανοιξει το κινητο και να κανω τις ρυθμισεις και μετα ξαναμπαινω σε TWRP να τα κανω και τα 2
-
ευχαριστω πολυ,αρα να το κανω μετα?? να μπω σε recovery mode και που θα το βρω?? @takisfrag
-
εχω ξανα περασει την ρομ αν θελω να rootαρω το κινητο μου κ πατησω install SU θα εχω θεμα?? επισης αν ξαναμπω σε recovery να κανω wipe την cache δν εχω προβλημα σωστα??για να ξεκινησει fresh Το κινητο,
-
ξεκλειδωτος ειναι το τσεκαρα με το που περασα την ρομ.ευχαριστω πολυ.
-
@gkalen Ναι το ξερω και σορρυ,αρα εχω δικιο στο θεμα μπαταριας?? δν ειναι η ιδεα μ.