Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 106.
-
ελληνικη gtv stable φορουσα και απο την ημερα που την εβαλα το κινητο εβγαζε μαξ 2 μερες,ενω με την global stable το ειχα μετρηση 67 ωρες(ιδιας λειτουργιας) και ειχε ακομα. @gkalen
-
την εβαλα,επρεπε να μεταφερω το αρχειο στην επιφανεια εργασιας.(θελω να τσεκαρω με αυτη τη ρομ(kenzo_global_images_V8.0.5.0.LHOMIDG_20160805.0000.29_5.1_global) το ποσο κραταει η μπαταρια γτ νομιζω με την ελληνικη μ επεφτε πολυ γρηγορα,
-
οταν στο mi flash Βγαζει ακαθοριστο σφαλμα,τι σημαινει??
-
ερωτηση,αν θελω να παω απο ελληνικη ρομ σε global stable,τι πρεπει να κανω?? download την ρομ και απο updater της συσκευης η θα κολλησει??
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμα@bilakospap Ειχα το ιδιο θεμα σε RN3P Pro + οτι μ ελεγε οτι couldnt verify device,,εγω το ξεκλειδωσα με stable. ειχα συνδεθει με αριθμο σε ολους τους λογαριασμους και στο unlock tool την πρωτη φορα με λογαριασμο fb(παρολαυτα συνδεομουν και με αριθμο). 1ο)αν πας στο account σου και στο Tool τσεκαρε ρυθμισεις να δεις πως εχεις συνδεθει, 2ο) τσεκαρε στο cloud τις ρυθμισεις ασφαλειας,να απαντησεις σε ολες τις ερωτησεις για να σου βγαλει 100 3o)θα αποσυνδεθεις και συνδεθεις σε ολα με τον αριθμο,θα κα…
-
Kenzo-Clean-2gRam-StableV8.0.1.0 κατεβασα αυτη εδω,αν το κανω οπως λες factory reset χανω εφαρμογες και ρυθμισεις,τι μπορω να καν για να μην τα χασω?? @gkalen
-
θα περιμενω τοτε για την ρομ κ θα ξανατσεκαρω το θεμα της μπαταριας,αν υπαρχει κατι θα το αναφερω, δουλευει αψογα απλα παρατηρησα(μπορει να ειναι και η ιδεα μου βεβαια) οτι με την global stable που ειχα το κινητο κρατουσε 64 ωρες σε λειτουργεια με wi-fi και χρηση) απο 100% μπαταρια με την ελληνικη πεφτει στο 80 αρκετα πιο γρηγορα. θα το δω βεβαια μεσα στις επομενες και μερες γτ το χρησιμοποιω στην δουλεια μ,οποτε θα φανει στην πραξη.
-
Καλημερα,φοραω την ελληνικη gtv stable 8.0.1.0 (Redmi Note 3 pro me 2 gb ram) απο την ημερα που την εβαλα το μονο που βλεπω σαν αρνητικο ειναι το ποσο λιγοτερο μ κραταει η μπαταρια,αν βαλω την δικη σου 1.ποια θα πρεπει να επιλεξω? 2.θα δω βελτιωση στην μπαταρια?? @gkalen
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΑρα κατεβαζω την rom την αποσυμπιεζω και την περναω μεσω miflash?
-
Μήνυμααν κατεβασω global stable(Version: V8.0.5.0.LHOMIDG (MIUI8) θα μπορεω να το περασω μεσω updater στην rom που ειμαι τωρα?? για να τα εχω ολα??
-
Μήνυμααρα κ σε αυτην που ειμαι μπορω να περασω?
-
Μήνυμαofficial κ να εχω google play??
-
Μήνυμαεχω κανει τα παντα που λεει στο βιντεακι και τπτ εξακολουθει να βγαζει το ιδιο μνμ.αλλος τροπος να περασω καποια rom υπαρχει?? η να κανω κατι αλλο??
-
Μήνυμαοκ,τι πρεπει να κοιταξω,μπορεις να τα γραψεις αναλυτικα σε παρακαλω?? διεγραψα το λογαριασμο απο το κινητο κ το κανω επανεκκινηση
-
Μήνυματο εκανα αλλα παλι το ιδιο μ βγαζει.διεγραψα τον λογαριασμο και τα περασα ολα με τον αριθμο μου,
-
Μήνυμαπερασα αυτην εδω αλλα και παλι κολλαει στο 50% couldnt verify device λεει,τι κανω??
-
ΜήνυμαΝαι αυτήν κατέβασα που μ ειπες και δν μ την ανοίγει.έγραψα στο web την έκανα download,άνοιξαν το updater κ ενώ γράφει getting info ,μετά βγάζει αυτό το μνμ.
-
Μήνυμαredmi note 3 Qualcomm forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20815/recovery
-
Μήνυματο δοκιμασα και μ βγάζει Can´t verify update package.σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις απλά θέλω να το φτιαξω για να τελειωνω.
-
Μήνυματο ειχα πάρει με unofficial ROM κβεκανα update από το mi suite βασισμενος σε ένα άρθρο που διάβασα εδώ στο φόρουμ.αλλά το bootloader είναι κλειδωμένο.