Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 66.
-
Όχι περιμένω πολύ. Η XTRV ήταν android 10. Η fastoboot από ότι βλέπω είναι 9. Πήγα να βάλω την Global Stable V11.0.1.0.PFJMIXM fastboot. Ναι Mi9T σκέτο όχι pro.
-
Παράθεση από Mardis: “κάνω ” Ναι την δική σας rom. Την έχω ξαναπεράσει άπειρες φορές. Ολοκληρώνεται κανονικά η διαδικασία, χωρίς σφάλμα. Αλλά το κινητό δεν ανοίγει. Βρίσκεται μόνιμα στο logo XTRV με τις τελίτσες να κουνιούνται. Έχω ήδη προσπαθήσει και με format data. Δεν γίνεται τίποτα και δεν ξέρω τι να κάνω.
-
Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την rom στο MI9T. Αρχικά μου ήρθε μέσω OTA και περάστηκε μια χαρά, χωρίς πρόβλημα. έβγαλε μόνο error στο mount partition. Η συσκευή άνοιξε κανονικά. Επανεκκίνησα σε recovery για να κάνω flash το magisk, αλλά δεν μου έβγαζε την επιλογή για κρυπτογράφηση, να πατήσω Passward, οπότε δεν μπορούσα. Μετά έκανα βλακεία και έκανα repair partition τα data, cashe. Απο εκεί και μετά το κινητό δεν ανοίγει. Έχω γυρίσει σε recovery πάρα πολλές φορές. Βλέπω κανονικά το…
-
Είσαι Θεός. Δούλεψε. Ευχαριστώ.
-
Τελικά σε mi9t με τίποτα δεν επανεκκινεί σε recovery, όπως και να φλασάρω. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι να κάνω;
-
Μα δεν μπαίνει σε recovery. Εκεί είναι το πρόβλημα. Πως να κάνω format data; Φλασαρω το τελευταίο twrp. Δείχνει να το περνάει χωρίς πρόβλημα και όταν πάω να επανεκκίνησω με πετάει σε fastboot.
-
Είχα την τελευταία miui 10 xtrv developer. Εκκίνησα σε recovery. Έκανα εκκαθάριση data, cashe, dalvik/cashe, install την rom. Ξανά clean cashe, dalvik/cashe και επανεκκίνηση συστήματος. Ανοίξε κανονικά. Πήγα ξανά να επανεκκίνησω σε recovery και με πετάει σε fastboot. Φλασαρω το recovery από την αρχή. Μου το περνάει χωρίς σφάλμα. Και όταν πάω να επανεκκινησω με πετάει συνέχεια σε fastboot. Έκανα έλεγχο στον bootloader και παραμένει ξεκλείδωτος.
-
Απολύτως τίποτα. Όταν πατάω τον συνδυασμό πλήκτρων με πετάει σε fastboot.
-
Παιδιά sos. Πέρασα από πάνω την Rom. όλα πήγαν καλά. Ανοίγει το κινητό, αλλά έχασε το recovery και όσο και αν προσπαθώ να το περάσω ξανά μέσω εντολών, με πετάει σε fastboot mode. Καμιά ιδέα; MI9t
-
Μου το έκανε κι εμένα όταν πέρασα τη miui πρώτη φορά. Κολλημένο σε fastboot ότι κι αν έκανα. Πέρασα fastboot με mi flash tool το επανέφερα και ξανά από την αρχή. Και 2η φορά το ίδιο και μετά άλλαξα το twrp στο 3.3.1_05_08. Έκανα την διαδικασία πως έγραψα παραπάνω και πέρασα την 9.8.15 dev. Ανοίγει κανονικά. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πως ότι κι αν έχω δοκιμάσει το twrp ζητάει πάντα format data ασχέτως πόσες φορές το έχω κάνει και έχω επανεκκίνησει αμέσως στο recovery. Επίσης δεν μπορώ να κάν…
-
Τελικά τα κατάφερα ως εξής. twrp και μετά format data, μετά wipe [i]Dalvik / Art cache + Data + cache. Εγκατάσταση της XTRV. Ξανά format data και ξανά wipe[b] [i]Dalvik / Art cache + Data + cache[/i] και άνοιξε στην Miui. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.[/i][/b]
-
Έκανα ξεχωριστά. Πρώτα format data. και μετά τα wipe. πέρασα την ρομ και δεν ανοίγει με τίποτα. Να ξανακάνω format και μετά το πέρασμα της ρομ;
-
Ναι έκανα κανονικά.
-
Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα αγόρασα το mi 9t. Ξεκλείδωσα τον bootloader, εγκατέστησα twrp και πέρασα την τελευταία XTRV ρομ, με όλα τα wipe. Όλα περάστηκαν καλά χωρίς σφάλματα. Ωστόσο, το κινητό δεν ανοίγει. Είναι κολλημένο στο logo XTRV για πάνω από μισή ώρα, οι τελίτσες κουνιούνται κανονικά, αλλά δεν μπουτάρει στην miui. Δεν έχω εγκαταστήσει root. Καμιά ιδέα;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Mardis - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά. Να ρωτήσω. Υπάρχει TWRP για MI9t ή όχι ακόμα; γιατί δεν το βρίσκω.
-
Καλησπέρα. Περάστηκε σε redmi pro. Όλα καλά. Αλλά ακόμα δεν εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις στην status bar στη οθόνη κλειδώματος. Έχω ενεργοποιήσει τα πάντα αλλά τίποτα. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα;
-
Ναι τα έχω ενεργοποιήσει. Εμφανίζονται κανονικά με ξεκλειδώτο τηλ. Όταν κλειδώνει όμως δεν εμφανίζεται τίποτα στην οθόνη κλειδώματος. Γι'αυτό και ρώτησα.
-
Περάστηκε σε redmi pro omega. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Ευχαριστούμε για την τρομερή δουλειά σας. Μια ερώτηση έχω. Δεν εμφανίζονται τα εικονίδια των ειδοποιήσεων στην status bar στην οθόνη κλειδώματος. Αυτό είναι χαρακτηριστικό του miui 10 η bug;
-
Σε redmi pro όλα άψογα. Και πολύ καλύτερη μπαταρία. Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια σας. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο.
-
Όλα καλά σε redmi pro και για πρώτη φορά δουλεύει και το xposed magisk και εγκατάσταση μέσα από εκεί. Μόνο μια παρατήρηση μόλις εγκαταστάθηκε το xposed δεν αλλάζει η γραμμή κατάστασης όταν αλλάζω θέμα. Χωρίς το xposed αλλάζει. Όλα τα αλλά από το θέμα : launcher, γραφικά εκκίνησης δουλεύουν κανονικά. Δεν ξέρω αν το αντιμετώπισε και κάποιος άλλος αυτό. Θα ήταν χρήσιμο αν υπάρχει λύση.