Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
καλησπέρα μιας και είμαι καινούργιος στο forum έχω την εξής απορία [Miui 10 8.7.26] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 40 συσκευές τι σημαίνει αυτό για το redmi 6 που έχω; πρόκειται για αναβάθμιση; μέσα σε αυτές 40 συσκευές είδα και την δικιά μου δεύτερη απορία ξέρω ότι έχουν ακουστεί η γραφτεί πολλά άλλα πρόκειται να αναβαθμιστεί η συσκευή αυτή με Android pie; Σας ευχαριστώ πολύ
-
οκ ευχαριστώ
-
δεν το έκανε δεκτό λόγω του ότι του είχα πάει πάλι το ίδιο για αντικατάσταση του ανέφερα ότι θα το δοκιμάσω πάλι και ελπίζα να μην χρειαστεί αλλαγή αλλά να που διαψευστηκα και για να μην σας ζαλίζω με το θέμα τλκ αγόρασα άλλο και τελείωσε το θέμα
-
τλκ δουλεύει μια χαρά αυτό το Bluetooth που αγόρασα σας ευχαριστώ πολύ
-
τωρα μολις αγόρασα μια άλλη την φορτίζω και θα την δοκιμάσω αύριο με το καλο ελπίζω να δουλέψει ,για την ώρα όμως θα μπω εφαρμογές θα καθαρίσω δεδομένα και θα σβήσω την προηγούμενη συσκευή έτσι ώστε να είναι οκ από κει, θα κάνω μια επανεκκίνηση και ειδωμεν
-
οχι πουθενά
-
Good morning dear friends I want to ask something, I have REDMI NOTE 2 and the battery of my phone has issues such as overheating or quick discharge without any use of it such calling or internet e.t.c,so the question is where can I order battery because here I can get or find the genuine one, (information about battery is BM45) thank you very much
-
βέβαια και ανεβάζω ευθύς αμέσως
-
Σας ευχαριστώ πολύ και θέλω να ξεκινήσω με το εξής θέμα έχω αγοράσει Bluetooth αλλά δεν έχω καλή ποιότητα ήχου στις κλήσεις δηλαδή τους ακούω στο βάθος ας μου επιτραπεί αυτή η έκφραση και λόγω ότι οδηγάω συχνά δεν μπορώ να επικοινωνήσω,έτσι η ερώτηση είναι εμένα το τηλέφωνο μου είναι το REDMI 6 με έκδοση Bluetooth 8.1 εάν θυμάμαι καλά και το Bluetooth είναι 4.0 παίζει ρόλο; να διευκρινίσω ότι έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες όπως εκκαθάριση δεδομένων κ.λ.π όπως επίσης να σημειωθεί ότι οι…