Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 206.
-
Παράθεση από Harrytzo: “Καλησπέρα. Μαζί με το home kit μου έστειλαν και 2 adaptors china to eu. Χρησιμοποιώ αυτό προς το παρόν χωρίς κανένα πρόβλημα. Πιστεύετε πως θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα αργότερα να βρω άλλο ή θα είμαι οκ με αυτό;fdc2d4ad0e31b5bb714442364204d284.jpg Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτος ο ανταπτορας κανει μονο για διπολικα φις. Πχ στο gateway δε μπαινει. Μονο στις καμερες θα ταιριαζει.
-
Παράθεση από skiabox: “Παιδιά δεν μπορώ με τίποτα να κάνω την κάμερα να 'ξεχάσει' το παλιό pairing! Συνεχίζει να επιμένει στο μήνυμα unpair old device first! Να την πετάξω στα σκουπίδια ή υπάρχει σωτηρία; Τελικά αυτές οι συσκευές έχουν επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ή δεν ξεχνάνε ποτέ κάποια συσκευή στην οποία κάνανε pair και είμαι καταδικασμένος να πέφτω πάνω σε αυτό το μήνυμα ότι και αν κάνω; ” Ποια καμερα, σε ποιον server και πως πας να την κανεις add?
-
Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από Jiasios: “Οι αλλοι στο Ali εχουν 1.5 και ειναι πιο ωραιοι. ” Ναι άλλα αυτά αγορασμένα από Ελλάδα με πλήρη εγγύηση ” Ναι αλλα μιλαμε για ενα πλαστικο πραμα με μεταλλικα λαμακια εσωτερικα που δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να χαλασει ποτε αρα τι χρειαζεται η εγγυηση; Ας πουμε εγγυηση θα παρεις σε ενα κινητο, μια τηλεοραση. Σε ενα τοσο απλο πραγμα ειναι ανουσια.