Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 79.

• Παιδιά έψαξα στο φόρουμ και δεν βρήκα, υπάρχει πουθενά θέμα που γράφει ο καθένας ποτέ έστειλε αίτηση για ξεκλείδωμα και πότε ξεκλείδωσε για να έχουμε μια ιδέα σε αυτήν την περίοδο πόσο κάνει να στείλουν μυνημα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

maximosm - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Δοκιμασες να πας στην ίδια σελίδα που έκανες την αίτηση να δεις αν σε αφήνει να κατεβάσεις το mi unlocktool??” Όχι ακόμα. Μου βγάζει ότι έχετε κάνει αίτηση και περίμενετε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ πάντως έκανα την αίτηση πριν 3 μέρες και ακόμα περιμένω το μήνυμα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κρίμα που είμαι μακριά και δεν μπορώ να έρθω στην συνάντηση. Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά σαν παθών να ξέρετε σαν υπενθύμιση ότι η συσκευή επικοινωνεί με usb 2 κανονικά και με Windows 10 και με προβλήματα σε usb3 με Windows 10. Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παντός μετά την χθεσινή υποστήριξη από τα παιδιά της κοινότητας νιώθω συγκινημένος. Ήταν τόσο άμεσα τα μυνηματα που πραγματικά αποδεικνύεται και ο λόγος για τον οποίο βρισκόμαστε τόσο ψηλά σαν θέση στις ψήφους. Για την ιστορία το πρόβλημα μου λύθηκε και περιμένω τώρα το μύνημα για να ξεκλειδώσω bootloader. Συγνώμη για το εκτός θέματος αλλά νιώθω σκλαβομενος και έπρεπε να πω αυτό που με εκφράζει. Συνεχίζουμε να ψηφίζουμε λοιπόν. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με τον τρόπο που πρότεινε ο stchr75 Λοιπόν παιδιά.Ξανά φόρτωσα με spflash αυτήν την φορα την developer rom και έκανα την διαδικασία με τα ειμή και άνοιξε μια χαρά η συσκευή.Τώρα περιμένουμε να μας στείλουν απάντης.Η απάντηση γίνετε μέσο sms η μέσο mail?

• Λοιπόν.Το έκανα με τον πιο πάνω τρόπο και το άνοιξα το τηλέφωνο.Τώρα έχω 2 απορίες.Υπάρχει περίπτωση να βάλω με τον ίδιο τρόπο fastboot rom που να έχει Γερμανικά η περιμένουμε να ξεκλειδώσει με bootloader και μετά βάζω twrp και "φλασαρω" ότι θέλω?

• Δοκίμασα και 2 φορές μέσα στην μέρα και ψήφισα. Πάμε για κορυφή.

• Τελικά με το κινέζικο την βλέπει την συσκευή, κατεβάζει το update αλλά βγάζει κάτι στα κινέζικα που όταν το μετάφρασα κι έκανα Google διαπίστωσα ότι δεν ολοκληρώνει επιδι έχει κλειδωμένο bootloader. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από maximosm: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Αυτό γίνεται επειδή δεν μπήκες σε fastboot. Διάβασε με προσοχή τους οδηγούς και εδώ είμαστε να βοηθήσουμε σε ότι σκαλώσεις! Ξεκίνα με τον οδηγό για το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό xiaomi αρχικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πάλι το ίδιο κάνει.Μόλις αφαιρώ το cust.img ολοκληρώνει την διαδικασία και μόλις το επιλέγω με πετάει αυτό το σφάλμα.Για να ξεκλειδώσει το bootloader πρέ…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Αυτό γίνεται επειδή δεν μπήκες σε fastboot. Διάβασε με προσοχή τους οδηγούς και εδώ είμαστε να βοηθήσουμε σε ότι σκαλώσεις! Ξεκίνα με τον οδηγό για το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό xiaomi αρχικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πάλι το ίδιο κάνει.Μόλις αφαιρώ το cust.img ολοκληρώνει την διαδικασία και μόλις το επιλέγω με πετάει αυτό το σφάλμα.Για να ξεκλειδώσει το bootloader πρέπει να είναι ανοιχτή κανονικά η συσκευή η σε fas…

• Χίλια ευχαριστώ για την προσφορά... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από geoanto555: “Να αφαιρέσεις απο το cust.img τις εφαρμογες που έχεις μέσα. ” οκ κατεβαζω την τελευταία developer fastboot και το φτιάχνω.” Μακάρι να δουλέψει. Τώρα δοκίμασα και χωρίς το cust και δεν ανοίγει ακόμα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Την stock Κινέζο αγγλική πάω να βάλω, αλλά εάν γίνεται και η ελληνική δεν έχω θέμα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ναι βρε ποια ρομ πας να βάλεις; Να δω πόσο χρόνο χρειάζεται για να σου κάνω το αρχείο cust..” Δοκιμάζω την xiaomi.eu multi hmo v8. 1.2.0. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Και καλά είναι μεγάλο το αρχείο cust.. Ποια ρομ πας να βάλεις?” Δοκίμασα πολλές. Διάβασα κάπου ότι εάν βάλω μόνο system και boot δουλεύει αλλά ούτε αυτό δούλεψε. Έχετε καμιά άλλη ρομ να δοκιμάσω.;πολυ ζόρι ρε παιδιά. Έκλεισα 10 ώρες στο πίσι. Θα με διώξει η γυναίκα από το σπίτι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το δοκίμασα και αυτό και μου βγάζει auto το σφάλμα.

• Το έκανα και κολλάει εδώ bf97ca2f344c3586f15d29c8d761bfb2.jpg508f38183b1eec966094cf4b16ca2233.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά έχω κλειδωμένο bootloader και πλέον δεν ανοίγει το τηλέφωνο.Τι μπορώ να κάνω?