Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.

• Μια φιλη εχει θεμα ξαφνικα με το ακουστικο της, ακουγετε πολυ βαθια και πολυ χαμηλα, εψαξα ολες τις ρυθμισεις και ειναι ολα ενταξη τι μπορει να φταιει? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Επιδη μπαινω απο Tapatalk παω κατευθειαν στα Participated και δεν ειδα οτι υπαρχουν ολοι μαζεμενοι, σορρυ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Ποια ειναι η διαδικασια να περαστει μια ρομ, πως επανερχοντε τα ιμει κτλ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Γιατι δεν μπαινουν στο πρωτο ποστ ολοι οι οδηγοι που αφορουν το τηλεφωνο μας? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• RE:

nitrox - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Θα πας Ρυθμίσεις - Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης - Ειδοποιήσεις εφαρμογών θα βρεις το viber και θα απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την εφαρμογη θελω να κλεινω οχι τις ειδοποιησεις Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Εχω ενα θεμα με το Viber ενω παταω exit τα μηνυματα ερχονται κανονικα. Εγω θελω να το κλεινω το Viber πως γινεται? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από BanditGR: “Η τελευταία developer (7.1.19) έχει ελληνικά. ” περναει με κλειδωμενο boot loader? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Αν έχεις ήδη επίσημη ROM επάνω, περνάει (η recovery ROM) μέσω updater. Το spflash έχει ιδιοτροπίες με τις 7.x.x, αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις.” Εγω που ειμαι με αγγλοκινεζικη οταν βγει η επισιμη με τα Ελληνικα απλα την κατεβαζω και την περναω μεσω updater? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• 3/64 με την αγγλοκινεζικη Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Μολις ειδα το μαυρο εβγαλα πωλητηριο το ασημι κατευθειαν Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “@nitrox Έλεγξε τα mail σου μήπως σου ζητάει έγκριση το gmail για να συνδεθεί με το mi account :)” Οχι δεν εχει ερθει ποτε email απο την xiaomi. Δεν τελειωνει ποτε η διαδικασια εγγραφης παντα βγαζει μηνυμα email invalid Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από nitrox: “Δεν μπορω να κανω λογαριασμο στην xiaomi με τιποτα. Με βγαζει παντα οτι το email ( gmail) δεν ειναι σωστο. Απο διπλανο φορουμ ειδα και αλλους με αυτο το προβλημα. Πως λυνετε? ” Δοκίμασε άλλο email. Το είχα κι εγώ νομιζω το θέμα όταν έβαζα email με κατάληξη .gr.” Gmail.com εχω εβαλα και δευτερο gmail.com που εχω τα ιδια Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Δεν μπορω να κανω λογαριασμο στην xiaomi με τιποτα. Με βγαζει παντα οτι το email ( gmail) δεν ειναι σωστο. Απο διπλανο φορουμ ειδα και αλλους με αυτο το προβλημα. Πως λυνετε? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• RE:

nitrox - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από nitrox: “επιδη εχω μπερδευτει λιγο ποια ακριβως ρομ πρεπει να κτεβασω για το HM note 1 LTE?” Καμια βοηθεια καποιος γιατι εχω κατεβασει μια αλλα μολις την επιλεγω δεν με βγαζει να κανει αναβαθμιση απλα σβηνει το τηλεφωνο βγαζει ενα ανδροιτ ξαπλα και μετα κανει επανεκκινηση Sent from my m2 note using Tapatalk

• επιδη εχω μπερδευτει λιγο ποια ακριβως ρομ πρεπει να κτεβασω για το HM note 1 LTE?