Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 62.
-
Και γω πρώην κάτοχος mi max pro,redmi note 3 pro,mi 5,mi 8,Poco f1 ,mi9 και τωρα mi max 3.Θελω να πάρω πάρω το redmi k20 pro.Απο όσο διάβασα δεν βρίσκω λόγο να αξίζει να περιμένω να πάρω τοmi 9 to pro. Και έχω και κοσμοτε. Μπορείς να μου πείτε από που να το παραγγείλω; Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Μπορείς. Κάποιες από αυτές θα χρειαστεί να τις βάλεις στο magisk hide ώστε να λειτουργήσουν σωστά. :)” Έχω το MI 8 6/128.ποια ρομ θα μου πρότεινες? Και που μπορώ να βρω ένα όση για να κάνω root την συσκευή μου? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Να είσαι καλά!” Καλησπέρα. Άμα κάνω root θα μπορώ μετά να βάλω εφαρμογές EBANKING? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Screenshot Bug
ΜήνυμαΚαλησπέρα...Φοράω την τελευταία GTV για το HELIUM(MI MAX PRO 4/128)...Όταν θέλω να κάνω λήψη στιγμιοτυπου ολόκληρης της σελίδας,όχι απλά αυτό που δείχνει η οθόνη δεν μπορώ να κάνω crop ....;;;;; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα στο φόρουμ...Έχω εν mi max prime και το messenger δεν μου δουλεύει καλά...Δεν δουλεύει η κάμερα της εφαρμογής. Πατώντας την συνεχόμενα για να βγάλω βίντεο και να το στείλω μέσω της εφαρμογής η εικόνα παγώνει με αποτέλεσμα να χρειάζεται επανεκκίνηση της εφαρμογής για να ξεκολλήσει...Γνωρίζει κάποιος κάτι;Έχω απεγκαταστησει την εφαρμογή 2-3 φορές αλλά πάλι τα ίδια... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ παιδιά...Απλά σόρρυ που ρωτάω συνέχεια είμαι τελείως noob τώρα το ψάχνω ...Κάτι άλλο με το που έρθει η έγκριση οι κινήσεις μου ποιες είναι; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τέλεια θα το περάσω απλά δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να ξεκλειδώσει ο bootloader...Μπορώ να το κάνω κάπως απευθείας; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
41bbeb716d0a82df704b03f3a586be59.jpg Ωραία και σε τι θα με ωφελήσει εμένα τώρα να το γυρίσω σε GTV από την στιγμή που είναι στα ελληνικά μία χαρά; Και είναι η official...
-
Μπορείς να μου πεις η rom που φοράω αν είναι επίσημη; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ερώτηση....Έχω έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα χωρίς να έχω developer rom περασμένη...Υπάρχει πρόβλημα; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά.... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πώς καταλαβαίνω αν έχει twrp; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτι άλλο το redmi 3 pro που έχει ένα φιλαράκι μου έχει το recovery mode στα κινέζικα....Πως το βάζω english; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk