Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 62.
-
Όλα καλά το βρήκα φίλε...Ευχαριστώ... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φίλε μου έτσι είναι ήδη δεν χρειάζεται να κάνω κάτι.... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φίλε μου που ακριβώς βρίσκονται;Στις ρυθμίσεις της sim; Ακόμα ξέρεις πόσο κάνει να ξεκλειδώσει το bootloader; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα.Προχθές παρέλαβα το Mi max Prime από το mygad.Περασα την από το miui το επίσημο ...Από την αναβάθμιση και μετά τα δεδομένα του κινητού μου δεν ενεργοποιούνται.Επισης στο messenger όταν τραβάω βίντεο μεσω της εφαρμογής γράφει για λίγο και μετά σταματάει...Έχω κινήσει όλες τις διαδικασίες για ξεκλείδωμα bootloader και αναμενω απάντηση.. Τώρα σας παραθέτω την παρακάτω εικόνα με το τι φοράω ...Το κινητό είναι τρομερό απλά για την ώρα θα ήθελα να φτιάξω αν γίνεται αυτά τα bugs.. Το mygad έλ…
-
αγορα κινητου
ΜήνυμαΕυχαριστώ φίλε αλλά μάλλον πάω στο mi3...... Κάπου διάβασα ότι θα βγάλουν.......mi3 4gξέρεις τίποτα?
-
αγορα κινητου
ΜήνυμαΓια πες εσύ πότε βγαίνει 4g mi4 για Ελλάδα..? Η οποιοδήποτε άλλο xiaomi κινητό?? Παιδιά redminote 3g η 4g?
-
αγορα κινητου
ΜήνυμαMIUI 6 Special Edition (Android 4.4 Kitkat) for Xiaomi Mi 2/2S - Xiaomi Mi 2/2S/2A - MIUI Official Community Εδώ το λέει....
-
αγορα κινητου
ΜήνυμαΕσένα δεν σε νοιάζει να πάρει το 4.4.4 ας παρει 4.2.1 και πάνω για να δουλευει το miband....
-
αγορα κινητου
ΜήνυμαΦίλε μου δεν παω να στο παίξω γνωστής.... Απλά κουβέντα να γίνεται... Αααα μάλλον θα το αναβαθμίσει το δικό σου ή xiaomi... Τώρα το είδα...
-
αγορα κινητου
ΜήνυμαΘέλω xiaomi... Το mi4 δεν δουλευει το 4g στην Ελλάδα... Άρα redmi note 4g... Μήπως ξέρεις τίποτε για αναβάθμισμενη έκδοση mi3s???? αν θα βγάλει εννοώ....
-
αγορα κινητου
ΜήνυμαΠρώτον το Mi2s βγήκε 2013... Και από ότι ξερω το LG optimus e975 έχει 4.4.2 LG Optimus G E975 - Full phone specifications Και βγήκε το 2012
-
αγορα κινητου
ΜήνυμαΕγώ που θέλω να αλλάξω την μαλακια που έχω και να πάρω και καλύτερο τι μου προτείνεις από XIAOMI ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΜΌΝΟ ΣIΓΟΥΡΟ ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΌ ΘΑ ΝΑΙ XIAOMI...
-
αγορα κινητου
ΜήνυμαΔεν είναι μεγάλη μαλακια της εταιρείας να αφήσει το κινητό στην 4.1.1 και μάλιστα το κινητό που έχει κάνει τις περισσότερες πωλήσεις από όλες τότε συσκευές που έχει κυκλοφορήσει?? Δεν σου λέω κάτι για να θΕΙΞΩ την Xiaomi η οτιδήποτε άλλο απλά θέλω επιβεβαιώσω αυτό που είπα στην αρχή... ΌΤΙ ΔΊΝΕΙΣ ΠΑΊΡΝΕΙΣ. Υ. Γ. ΚΑΙ ΕΓΏ ΑΥΤΟ ΠΉΡΑ ΣΤΟΝ ΠΆΤΕΡΑ ΜΟΥ... ΓΙΑΤΊ ΉΘΕΛΕ ΜΙΚΡΌ ΚΑΙ ΓΡΉΓΟΡΟ...
-
αγορα κινητου
ΜήνυμαΔουλεύει το miband στο κινητό?
-
αγορα κινητου
ΜήνυμαΌχι για να καταλάβω τι χρήστης είσαι?... Τι Android φοράει το κινητό?
-
αγορα κινητου
ΜήνυμαΦίλε mitsakos τι κινητό έχεις?
-
αγορα κινητου
ΜήνυμαΔεν λέω ότι δεν είναι καλό κινητό απλά έχει τα κακά του και τα καλα του. Ύστερα δεν μιλάμε καν για 4g έτσι... Και το mi4 χώρις NFC? ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΝΑ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΌ ΧΩΡΙΣ 4G ΕΝ ΈΤΗ 2014?
-
αγορα κινητου
ΜήνυμαΌχι δεν υπάρχει αλλά το θέμα είναι ότι με 50 ευρώ παραπάνω παίρνει g2 32 gb ... Αααα βάλε μεταφορικά βάλε ακουστικά... Αααα και κανένα 15ημερο να έρθει... Βάλε ελληνικά από την μάνα του με αναβαθμίσεις χωρίς custom roms, ααα και το βασικότερο ελληνική αντιπροσωπεια.... Για οτιδήποτε χρειαστει... Και να μην μιλήσω για features και camera. ΌΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.
-
αγορα κινητου
ΜήνυμαΔεν συμφωνώ απόλυτα με το ότι με τα ιδια λεφτά παίρνεις κάτι καλύτερο από Κίνα.. Να θυμάσαι ότι δίνεις παίρνεις...
-
αγορα κινητου
ΜήνυμαΣτο mi3 κολλάω μόνο στο ότι είναι 3g...