Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 123.
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Πρέπει να επιβεβαιώσεις την κάρτα σου, που έχεις δηλωμένη στο Paypal. Η διαδικασία της επιβεβαίωσης, είναι για να δούνε ότι η κάρτα σου είναι ενεργή και αληθινή και όχι μούφα. Σε χρεώνουν ένα ευρώ και μετά την επιβεβαίωση στο επιστρέφουν...” Ωχ επειδή έβαλα το υπόλοιπο ποσό από άλλη κάρτα έγινε τώρα αυτό ε; Το κακό είναι πως δεν θυμάμαι πως το κάνω αυτό
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΚάνω τη διαδικασία επιλέγοντας πληρωμή από τον λογαριασμό μου στο paypal και μου εμφανίζει αυτό: uYKsJ.jpg Τι τρέχει;
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Μπράβο βρε Ινδιάνε! Με τα χρήματα που έχεις στο balance, ναι, κάνεις κανονικά ότι αγορά θέλεις...” Ορμάω λοιπόν επιτέλους!!!
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΜετά από αρκετές προσπάθειες μόλις κατάφερα να ανεβάσω και τα υπόλοιπα χρήματα και πάω φουλ για αγορά. Πλέον με τα χρήματα στο balance του paypal κάνω την αγορά κανονικά σωστά;
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Προσπάθησε να τα βάλεις απο άλλη κάρτα... Για τη προμήθεια το είχαμε συζητήσει ΕΔΩ” Προσπαθώ με διάφορες κάρτες αλλά για την ώρα τίποτα! Δεν το είχα δει το θέμα πέρι προμήθειας κλπ.
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΤην έχω πατήσει άσχημα με την προμήθεια βρε παιδιά!!! Κατάφερα να ανεβάσω στο balance μου 320 ευρώ αλλά με την προμήθεια (που δεν γνώριζα ότι υπάρχει) μου έχουν ανέβει 309 ευρώ περίπου και το τηλ που θέλω έχει 316 Προσπαθώ εδώ και 3 μέρες να βάλω τα υπόλοιπα αλλά τίποτα...
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΚρατάει κάποιο ποσό ως προμήθεια; Γιατί έκανα 320 ευρώ μεταφορά και μου εμφανίστηκαν στο balance 308.
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΠαιδιά η κάρτα που θα χρησιμοποιήσω πρέπει να είναι διαφορετική από αυτήν που έχω συνδεδεμένη με το Paypal;
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ αλλά εγώ το Paypal το έχω σε λογαριασμό της Πειραιώς από την οποία έχω χρεωστική κάρτα άρα δεν μπορώ να κάνω την διαδικασία.
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΠαράθεση από NikosChandolias: “Εγώ πάντως δεν μπόρεσα πριν να κάνω αγορά, αναγκάστηκα ανέβασα το ποσό στο balance μου πρώτα. From the middle of nowhere to the center of everywhere...” Ποια είναι ακριβώς η διαδικασία; Μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ;
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Και το Paypal λειτουργεί με όριο 500€ το μήνα...” Το ξέρεις σίγουρα δηλαδή ότι έχει ξεκινήσει και πάλι κανονικά; Γιατί είχα ακούσει για το όριο με τα 500€/μήνα αλλά όχι ότι ξεκίνησε κιόλας
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Κίνδυνος θεωρητικός πάντα υπάρχει... Καλά δεν θα σου πάρουν και το κεφάλι εάν συμβεί, αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο, έως απίθανο να συμβεί με απλό ταχυδρομείο (με free shipping δηλαδή). Η συσκευή που κοιτάς είναι SUPER ΤΟΥΜΠΑΝΟ! Θα την ευχαριστηθείς!!!” Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντήσεις σου! Περιμένω να μάθω ότι λειτουργεί και πάλι το Paypal και λογικά θα το πάρω!
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Η τιμή που γράφει, ΝΑΙ, είναι η τελική που θα πληρώσεις εσύ... Όταν λέει free shipping εννοείται είναι δωρεάν, αλλά το "κόστος" είναι ότι περιμένεις περίπου 20-25 μέρες να παραλάβεις...” Καλημέρα. Ξέρεις αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος να πρέπει να πληρώσω δασμούς στο τελωνείο; Εσύ είπες ότι έχεις το Mi Note Pro έτσι; Η συσκευή που κοιτάω είναι πολύ κατώτερη από το Pro;
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΣαφέστατα η συσκευή είναι δυναμίτης, αλλά εγώ μη γνωρίζοντας τα γούστα σου και τις ανάγκες σου δεν μπορώ να σου προτείνω τίποτα! Σου παρουσίασα όμως την κατάσταση. Αυτονόητο να πω ότι η απόφαση είναι δική σου. Αν ήμουν εγώ στη θέση σου όμως και έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στα δύο μοντέλα, θα επέλεγα με κλειστά μάτια το Mi Note, αν δεν υπήρχε οικονομικό πρόβλημα, αφου η συσκευή ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές μου ανάγκες... Επίσης έτσι για την ιστορία να σου πω ότι η ίδια συσκευή που μου δείχνει…
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “To Mi4 είναι ένα σπουδαίο τηλέφωνο στις 5'' με πολύ σύγχρονα τεχνικά χαρακτηριστικά και καλύπτει σχεδόν όλες τις ανάγκες ενός μέσου χρήστη και πάρα πολλές ενός προχωρημένου-απαιτητικού χρήστη. Η βασική του έκδοση βγαίνει με μία κάρτα sim, αλλά υπάρχει και έκδοση dual sim (Mi4i) που όμως κάνει περιορισμούς σε άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά για να κρατήσει τη τιμή χαμηλά. Υπάρχει επίσης μια "μεσαία" μονόκαρτη έκδοση, αλλά με μικρότερο επεξεργαστή. Το βασικότερο μειονέκτημα του τ…
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα. Εδώ και καιρό έχω αποφασίσει να αγοράσω κινητό της xiaomi. Αρχικά κοιτούσα για το Mi4 αλλά εδώ και λίγες μέρες είδα και το Mi Note (όχι το Pro επειδή είναι ακριβότερο) και δεν ξέρω σε ποιο από τα δύο να καταλήξω. Μπορείτε να με βοηθήσετε ως προς το ποιο από τα δύο είναι καλύτερο; Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Mi5 και την τιμή του περίπου μήπως βάλω κι αυτό στη λίστα... Ευχαριστώ
-
Παρατήρησα ότι ενώ έβαζα ext3 στο Minitool και μου το εμφάνιζε ως ext3 όταν ξεκινούσα την διαδικασία στο Link2SD μου το εμφάνιζε sdext2 όπως σωστά παρατήρησες. Έτσι σκέφτηκα και το έκανα ext4 και έτσι δούλεψε κανονικά αφού τώρα που σου γράφω έχω ήδη μεταφέρει όλες τις "βαριές" εφαρμογές. Σ' ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντήσεις σου που με βοήθησαν και έλυσα το πρόβλημά μου!