Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από AntonisKokk: “NasDriver σε εμένα λες για team view? Έχω χάσει την μπάλα λίγο ” Υπαρχει μία περίπτωση να έχει κουνηθεί ή καλώδιο ταινία στη μητρική Αν έχεις κάποιο κατάστημα κοντά σου πήγαινε το να το δούν. Το καπάκι απλά θα ανοίξουν! ” να υποθέσω ότι γερμανός κατάστημα και τα συναφή τους δε μας κάνουν σωστά;
Νικό, σήμερα πήρα νέα ενημέρωση, το πρόβλημα συνεχίζεται. Δεν έχω ούτε τα εργαλεία ούτε της γνώσης δυστυχώς, . Δεν είχε ακουστικά όταν έπεσε κάτω. Αλλά και να οφειλόταν σε πτώση του τα παράσιτα δε το έκανε όπως προείπα αμέσως, απλά περιστασιακά... Χθες ξεκίνησε σε αυτό τον ρυθμό
απλά τώρα δεν έχω ήχους. Αλλά το χειρότερο ότι δεν έχω τηλέφωνο. Φανταστείτε ότι σε κανονική ακρόαση απλά δεν ακούω τιποτα. Ούτε παράσιτα ούτε τίποτα. Απλά δεν ακούω. Χρειάζεται να το βγάλω ανοιχτή ακρόαση. Τότε ακούω τον συνομιλητή στο βάθος με τα παράσιτα παρεα
είμαι πεπεισμένος ότι είναι το ραδιόφωνο. Είναι ο ήχος που κάνει όταν δε πιάνει σταθμό. Νομίζω ότι ξεκίνησε όλο αυτό το πανηγύρι λίγες ημέρες αφού έβαλα την τελευταία του ενημέρωση
Χριστε μου θα φάει μετωπική στον τοίχο. Νέο πρόβλημα τώρα. Εμφανίζει το εικονίδιο του χατς φρι ψηλά και δεν φεύγει δε μπορώ να κατέβασω την status bar να δείξω screenshot.
κατά 99% είναι το ραδιόφωνο. Αλλα γιατί... Δυστυχώς χωρίς χατς φρι δε μπορώ να βεβαιώθω. Και δυστυχώς δε μπορώ να το ξυλωσω χωρίς ρουτ. Μπορείτε να μου στείλετε σχετικό σύνδεσμο για το πώς μπορεί η συσκευή μου να γίνει root; Αν ήταν samsung το έκανα με κλειστά μάτια τώρα εδώ δύσκολα.
δε το κάνει σε όλες της εφαρμογές, πχ σε on line game το κάνει από την στιγμή που θα ξεκινήσει η φορτώσει του παιχνιδιού μέχρι να το κλείσω. Στο winbang το κάνει κάθε φορά που φορτονει η σελίδα. Όταν φορτώσει σταματά και αρχίζει όταν κάνω κάποια ενέργεια. Είναι σκέτη παράνοια
είχε φάει πτώση πριν από αρκετές ημέρες ναι. Αλλά αυτό που αναφέρω συνέβη πριν την πτώση, δεν ήταν τόσο έντονο και σταματούσε με καθαρισμό μνήμης. Γινόταν μία άντε δύο φορές την ημέρα.
Bodai ακούγεται συνέχεια παράσιτα μέχρι να βγω απο την εφαρμογή. Σχετικά με την μουσική. Το ίδιο γίνεται ακόμα και με της εφαρμογές vr η το mobile strike.
Ξανακατεβασα την ρομ, την εγκατέστησα, και το πρόβλημα παρέμεινε. Έχω τους ήχους τερματισμενους στο 0 και πάλι ακούγονται τα "παράσιτα" . Βάζω το κινητό σερί αθόρυβο, τα παράσιτα εκεί επιμενουν. Μένει κάποια εφαρμογή στην μνήμη και συνεχίζει. Αναγκάζομαι συνέχεια να κάνω καθαρισμό μνήμης