Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 67.
-
Παράθεση από ikaros80: “Παράθεση από acme: “έχει καταφέρει κανείς να κάνει antilost? Δηλαδή όταν χάνει τη σύνδεση το band με το κινητό, να δονείται το band? Το είχε ένα προηγούμενο band Sony που είχα και μου έσωσε το κινητό μία φορά... ” Φυσικά Μια χαρά δουλεύει το antilost ” πως ρε φιλε πες μας και μας? Επισης εχει δοκιμασει κανεις την εφαρμογη Mi Bandage? ειναι καλη?
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “το behavior Μάλλον είναι απλή καταγραφή του στυλ "έτρεξα για 1 ώρα" δεν είναι κάτι σημαντικό (μέχρι στιγμής) απλά μου αρέσει που είναι τόσο ........... και γράφουν στο changelog "bug fixes" και πρέπει εσύ να ψάξεις το πρόγραμμα για να δεις ότι υπάρχουν και νέα πράγματα λογικά δεν τρέχει μόνιμα το app για αυτό στο κάνει , πήγαινε από τις επιλογές του app στο profile -> settings κι επέλεξε το show status in notification shade υποθέτω έχεις κάνει όλα τα υπόλοιπα (να τρέ…
-
Καλησπερα εκανα χθες την αναβαθμιση της εφαρμογης σε 2.2.12 και μετα μου εκανε firmware update σε ν 1.0.1.34. Εμφανιστηκε ενα καινουριο μενου στην επιλογη ''play'' το ''behavior tagging'' αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι κανει. Επισης θελω να ρωτησω αν σας ερχεται ειδοποιηση στο ρολοι απο τις εφαρμογες που εχεται ορισει να στελνουν ειδοποιηση. Σε μενα δεν ερχεται ειδοποιηση απο τις εφαρμογες που εχω ορισει ποτε. Μια φορα μονο μου ηρθε απο το facebook. Εχει κανεις να μου προτεινει καμια λυση? Η αναβ…
-
Παράθεση από pit13: “καλησπέρα παιδιά. Δεν μου βρίσκει παλμούς, ούτε το δικό μου, ούτε του αδερφού μου. Καμία βοήθεια; ” μηπως εκανες μετρηση παλμων μεσα απο την εφαρμογη? Μια φορα πηγα να μετρησω τους παλμους μεσα απο την εφαρμογη και μετα για 2 μερες δεν μου μετρουσε με τιποτα, επανηρθε μονο του χωρις να κανω τιποτα. Απο τοτε μετραω τους παλμους μονο απο το ρολοι
-
Μπορεί κάποιος να βάλει μία φωτογραφία από τη ρύθμιση για την αναγνώριση; Εγώ ενώ έχω αναγνώριση δεν βρίσκω πουθενά τη ρύθμιση και δεν μπορώ να την απενεργοποιήσω. Σε ποιο μενού σας την εμφανίζει; Το update της εφαρμογής το κατέβασα από το mi store ενώ είχα το τηλέφωνο στα Αγγλικά Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Παράθεση από dimi1982: “Σε μένα όταν έχω το κινητό στα Ελληνικά δεν βγάζει καθόλου αναγνώριση, αλλά όταν το βάζω στα Αγγλικα(ή στα Κινέζικα)μου βγάζει κανονικά αναγνώριση με Ελληνικούς χαρακτήρες(πλην του τελικού ς που το βγάζει σαν ερωτηματικό). Κι εγώ είμαι με την 2.2.9 απ το Mi market και δεν μου είχε κάνει firmware update όταν την κατέβασα, αλλά είδα σε ένα βιντεακι στο YouTube ότι πρέπει να αλλάξω τι γλώσσα στο κινητό και να το βάλω στα Κινέζικα, και μόλις το έκανα και άνοιξα την εφαρμογή έ…
-
Σήμερα έκανα αναβάθμιση στην εφαρμογή σε 2.2.9 και μου πέρασε καινούριο firmware στο mi band 1.0.1.28. Έχει πλέον αναγνωριση κλήσης αλλά όταν η επαφή είναι γραμμένη στα Ελληνικά βγάζει ερωτηματικά στο ρολόι αν είναι στα Αγγλικά εμφανίζεται το όνομα κανονικα. Θα βγει λέτε καμία αναβάθμιση για τους Ελληνικούς χαρακτήρες; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Ρε παιδιά σήμερα από την εφαρμογή yihome δεν μου βλέπει την καμερα. Έκανα απεγκατασταση την εφαρμογή την έκανα πάλι εγκατάσταση δοκιμασα και την καινούρια έκδοση της εφαρμογής πάλι τίποτα. Ενώ κάνω login στο mi account τίποτα δεν τη βλέπει. Ή κάμερα μου όμως είναι συνδεδεμένη στο λογαριασμό μου και τη βλέπω από την εφαρμογή mi home και δουλεύει κανονικά. Αποτέλεσμα; Δεν μπορώ να κάνω προσθήκη κάμερας στην εφαρμογη yi home αφού ή κάμερα είναι ήδη συνδεδεμενη. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα σήμερα με …
-
ρε παιδια τα alerts που σας ερχονται εχουν video 6 δευτερολεπτων? εμενα μου βγαζει συνεχεια fail to download the video swtch automatically tp camera. Αν εχω μεσα στην καμερα καρτα sd τοτε με πηγαινει απευθειας στο σημειο που εγινε η καταγραφη στην sd και βλεπω απο τι προκληθηκε το alert. Αν δεν εχω μεσα καρτα τοτε δεν μπορω να δω τι εγινε μου βγαζει το μηνυμα που εγραψα πριν. Σε σας πως συμπεριφερεται η καμερα?