Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 108.

• Παράθεση από giorgos|Xiaomi: “Παράθεση από sarakats85: “Το πρόβλημα αυτό υπήρχε δυστυχώς αλλα το κυριότερο ηταν η τρομερη καταναλωση μπαταρίας αφου έτρεχε συνέχεια για αυτό έβαλα την ελληνική ρομ και ησύχασα και το κυριότερο έχει τρομερή διαχείριση μπαταρίας... ” Η ελληνική rom φίλε μου, εχει ενσωματωμένη την ηχογράφηση κλησεων; Εαν την έχει κανονικά, ποιά συγκεκριμένη rom είναι, ώστε οταν περάσουν οι ώρες από την xiaomi να ξεκλειδώσω και να την περάσω. Ευχαριστώ. ” Προσεχε μην βάλεις την 12 αλλ…

• Το πρόβλημα αυτό υπήρχε δυστυχώς αλλα το κυριότερο ηταν η τρομερη καταναλωση μπαταρίας αφου έτρεχε συνέχεια για αυτό έβαλα την ελληνική ρομ και ησύχασα και το κυριότερο έχει τρομερή διαχείριση μπαταρίας...

• Χρώματα οθόνης ..

sarakats85 - - Poco X3 NFC (Surya)

Μήνυμα

Ναι ετσι φαινόταν γιατί όταν εμπαινα στο μενού των ρύθμισων όλα φαινόταν νορμάλ αλλά μάλλον δεν ήταν!! Ευχαριστώ για τις αστραπιαίες απαντησεις!

• Χρώματα οθόνης ..

Μήνυμα

Ναι!!!!1000 ευχαριστώ!!!

• Χρώματα οθόνης ..

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Settings, additional settings, accessibility, vision, color inversion ” Ότι και να πω είναι λίγο....χίλια ευχαριστώ πως το πάτησε η γυναικα μου δεν ξέρω...θα περάσω την ελληνική ρομ και θα σας πω εντυπώσεις!! Ευχαριστώ και πάλι!!

• Χρώματα οθόνης ..

Μήνυμα

Όχι τίποτα από τα 2 δυστυχώς!!επισυνάπτω φωτό..

• Χρώματα οθόνης ..

Μήνυμα

Το έκανα και τίποτα...κάνω screenshot και φαινόνται κανονικά σε άλλες συσκευές όταν τα στείλω..

• Χρώματα οθόνης ..

Μήνυμα

Ομαδαρα καλησπέρα.Σημερα ξαφνικά η οθόνη του poco x3 άλλαξε χρώματα..στο μενού είναι κανονικά τα χρώματα αλλά στο chrome youtube viber είναι σχεδόν ασπρόμαυρο...Γνωρίζει κάποιος κάτι?

• Note 8 xtrv

sarakats85 - - Redmi Note 8 (Ginkgo)

Μήνυμα

Μετα από μια εβδομάδα χρήσης η xtrv 11.0.6.0 είναι καταπληκτικη.. Καθόλου lag και μπαταρία ανετα 2 1/2 ημέρες...Τράπεζες τρέχουν κανονικα και εννοείται υπάρχει το παλιο caller με ηχογραφηση κλησης.. Αρχικά έβαλα την 12.11 και παρατήρησα τρελό battery drain και lag..Τρομερή δουλειά παιδιά έχετε κάνει πάντως ευχαριστώ για τις βοήθειες και τις προσπάθειες που κάνετε με rom αφιλοκερδώς..

• Ωραία δεν πειράζει μια μέρα χρησιμοποιώ την 12 xtrv.. Ψάχνω την 11 stable που αναφέρει και ο φίλος παραπάνω ότι δούλεψε και δεν μπορώ να την βρω έχει καταργηθεί το νήμα..Μήπως μπορείς να με κατευθύνεις; Τελευταία ερώτηση.. Χιλια ευχαριστώ για τον χρόνο σου!!

• Από το πρωί με ελάχιστη χρήση η μπαταρία είναι στο 50%... υπάρχει lag αλλά είναι υποφερτό..Μπορώ να κατέβω στην παλαιότερη xtrv 11 με τον ίδιο τρόπο που εβαλα την 12 η θα έχω πρόβλημα? Ευχαριστω για τον χρόνο σας και πάλι..

• Παρατηρώ ένα μικρό lag και εγώ στην τελευταία 12.11..θα την αφήσω δύο μέρες να δω πως θα πάει. Θα μπορούμε να κάνουμε downgrade στην 11 άραγε;

• Note 8 xtrv

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ για τις αστραπιαίες απαντήσεις σου.. θα πω εντυπώσεις τώρα γίνεται η εγκατάσταση.Αν έχει θέματα θα εγκαταστήσω την παλαιότερη και θα γράψω τα βήματα συγκεντρωμένα γιατι εγώ προσωπικά δυσκολέυτηκα...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ καθώς και τους υπόλοιπους moderators που κάθονται αφιλοκερδώς και ασχολούνται με το πρόβλημα του καθενός!!

• Note 8 xtrv

Μήνυμα

Τα έκανα όλα με τη βοήθεια σου φιλε..το ευχαριστώ δεν λέγεται! έμεινε μόνο η εγκατάσταση της ρομ που ενω την πέρασα (zip αρχειο) στον εσωτερικό χώρο πως την κάνω εγκατάσταση;

• Note 8 xtrv

Μήνυμα

δεν μπορω να ανοιξω το cmd με δεξι κλικ εκει. πρέπει να γράψω τη διαδρομή εγώ αν το ανοίξω κανονικά η να κάνω τον πρώτο τρόπο? Σε ευχαριστώ για το χρονο σου!

• Note 8 xtrv

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Κατεβάζεις την ρομ στο pc. Κάνεις εγκατάσταση το twrp με fastboot flash recovery onoma.img fastboot reboot με το + πατημένο. Μπαίνεις σε twrp. Format data όχι wipe. Reboot recovery. Αντιγράφεις την ρομ μέσα και κάνεις install ” Ένας οδηγός δεν υπάρχει να τα γράφει αναλυτικά;;Διάβασα τον κεντρικό οδηγό εγκατάστασης αλλά γράφει διαφορετικά πράγματα και το adb δεν υπάρχει.. Επίσης πως κάνεις εγκατάσταση το twrp με fastboot flash recovery onoma.img..

• Δεν την άλλαξα επειδή διάβασα ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει brick στο τηλέφωνο κατά την αλλαγή της.Δεν έχω άποψη για τη ρομ ως ρομ..Αλλα τώρα που το χρησιμοποιω σχεδον 3 εβδομάδες το τηλέφωνο παρατηρώ αρκετά γρήγορη πτωση μπαταρίας και lag και για αυτούς τους λόγους ξεκλειδώσα bootloader να βάλω την ελληνική Ρομ!!Στο xiaomi 4χ που είχα 4 χρόνια δεν είχα κανένα θέμα με την ρομ που έφτιαξαν εδώ τα παιδιά..εσύ που την έβαλες παρατηρήσες τίποτα?

• Καλησπέρα στην ομάδα. Ενώ έκανα τα βήματα εγκατάστασης drivers μου εμφανίζει το κινητο μου ως TRINKNET-IDP με ιδιότητες USB\VID_2717&PID_FF08&REV_0414 Τι έκανα λάθος; Το κινητό είναι xiaomi redmi note 8