Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 108.

• Note 8 xtrv

sarakats85 - - Redmi Note 8 (Ginkgo)

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ θα το κάνω και ο θεός βοηθός...

• Note 8 xtrv

Μήνυμα

Την τελευταία Ρομ εννοείς?? μπορείς να παρεθεσεις το link?Σε ευχαριστώ προκαταβολικά!

• Note 8 xtrv

Μήνυμα

Μπορείς να ανεβάσεις τα βήματα εγκαταστάσης αναλυτικά της xtrv και ποια ακριβώς χρησιμοποιησες γιατί άκρη δεν έβγαλα!

• Ομάδα βρήκα τη λύση στο πρόβλημα μου με το true phone dialer απο το play store... Κάνει αυτόματα ηχογράφηση σε άριστη ποιότητα.. Ελπίζω να βοηθήσω κάποιον που ψάχνει ηχογράφηση κλήσεων και δε θέλει να μπλέξει με αλλαγή Ρομ ειδικά σε αυτο το τηλεφωνο που υπάρχουν προβλήματα μέχρι στιγμής.. ευχαριστώ για τη φιλοξενία

• Πραγματικότητα...[procontra][/procontra]

• Εκτός θέματος...Αν θέλεις ανοιξε ενα αλλο θέμα να γράψεις τις απόψεις σου σχετικά με το θέμα.. Η ερώτηση μου ειναι σύγκεκριμενη..

• Redmi note 8

sarakats85 - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Καλησπέρα στην ομάδα!Έχω το redmi note 8 και θα ήθελα να ρωτήσω αν βάλω xrv rom θα λειτουργούν οι τράπεζες; Με ενδιαφέρει η ηχογράφηση κλήσεων και δεν έχω διαβάσει κάτι ξεκάθαρο σε κάποιο νήμα.. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

• Σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντησή σου..Συγκεκριμένα ποιας? Επίσης οι τράπεζες θα δουλεύουν?

• Καλησπέρα στην ομάδα!!Θα ήθελα τα φώτα σας για την ηχογράsφηση κλήσεων σε redmi note 8. Σας παραθέτω screenshot. Είναι απαραίτητη για τη δουλειά μου για αυτό τη χρειάζομαι..Είναι επικίνδυνη διαδικασία;Διάβασα στο νήμα και εξεπλάγην..!! Στο redmi note 4x το έκανα με την καθοδήγησή σας πανεύκολα..Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας..

• RE:

sarakats85 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “@sarakats85 Αποφυγή τελωνείου: Banggood επιλογή priority direct mail σε 15 με 20 ημέρες παραλαβή. Gearbest με Priority Line EU Express περίπου 20 με 25 ημέρες και φυσικά το eglobalcentral.eu στις 20 ημέρες.” Δυστυχώς παρήγγειλα κατι και έβαλα unregistered airmail... Τώρα ότι βρεξει ας κατεβάσει!!ελπίζω απλά μη βρέξει σαν τις προηγούμενες μέρες... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από kaper: “Μολις παρελαβα το κινητο απο gearbest και επειδη υπαρχουν ενα σωρο μοντελα εχω χαθεί και δεν ξερω ποιο εχω οποτε σαν βαζω ενα screenshot c643064ac8525cc02ab1eb4efe02b5db.jpg Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Φίλε ποια μέθοδο αποστολής διάλεξες και πλήρωσες τελωνείο τελικά??σε ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από sarakats85: “Παράθεση από mula: “Παιδιά εχει δοκιμασει κανείς τα tempered glass απο gearbest? Εχετε να μου προτείνετε κάποιο? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk” Εγώ μετά από δοκιμή 2 διαφορετικων tempered από ebay κατέληξα στο 3 τώρα που είναι μικρότερο από την οθόνη και με κόλλα πάντου όχι μόνο γύρω γύρω και εφαρμόζει τέλεια αλλά δεν πιάνει όλη την οθόνη δυστυχώς.αν πιάνει όλη την οθόνη θα κάνει στη μέση μια κηλίδα (rainbow effect). οποίος άλλος έχει βρει κάτι καλό ας το γρ…

• Παράθεση από mula: “Παιδιά εχει δοκιμασει κανείς τα tempered glass απο gearbest? Εχετε να μου προτείνετε κάποιο? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk” Εγώ μετά από δοκιμή 2 διαφορετικων tempered από ebay κατέληξα στο 3 τώρα που είναι μικρότερο από την οθόνη και με κόλλα πάντου όχι μόνο γύρω γύρω και εφαρμόζει τέλεια αλλά δεν πιάνει όλη την οθόνη δυστυχώς.αν πιάνει όλη την οθόνη θα κάνει στη μέση μια κηλίδα (rainbow effect). οποίος άλλος έχει βρει κάτι καλό ας το γράψει! Στάλθηκε από το Redm…

• Παιδιά το προβλημα της μπαντας με 4g είναι μόνο για tim η ύπαρχει θέμα και στη vodafone? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα ομάδα!από χτες τ εικονίδιο ακουστικών δε ξεκουμπιζεται από πάνω και μπορώ να μιλήσω μόνο με ανοιχτη ακροαση ..δεν έβαλα ποτέ ακουστικά handsfree..τι παίζει? Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από silouanos: “Καλησπέρα.Παιδια μου ήρθε η παρακάτω ενημέρωση.Αξιζει να την κάνω ή οχι; Ευχαριστώ ” Εγώ την έκανα και βλεπω καλυτερη διαχειριση της ραμ από πριν είναι κοντά στο 1.4 και μπαταρία λίγο καλύτερη... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• . .. . Μν Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Tziminhio: “Τλκ ρε παιδια υαρχει κατι για να διορθωσουμε την αυτονομια της μπαταριας στην 8.5.4;” Με downgrade στην προηγούμενη γίνεται φαντάζομαι.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από xaris_kriti: “Καλησπερα παιδιά.κ εγώ κ η κοπέλα μου έχουμε το redmi note 4x της ινφοκουεστ. Τι γίνεται ρε παιδιά με την οθόνη;κ οι δύο συσκευές εχουν πάνω από 5 καμμένα πιξελ.ξεκινησε με ένα δύο κ ανεβαίνουν.” Πόσο καιρό τ έχετε φιλε μ?εγώ 5 μήνες κάνενα προβλημα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

sarakats85 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από stergios96: “ναι αλλα αυτο δεν ειναι σαν να κραταει και λιγο ''πισω'' το κινητο? ” Είναι ελάχιστα τα πλεονεκτήματα που έχει το Nougat, ως μοναδικά features σε σχέση με το MM. Πρόκειται καθαρά για μεταβατική έκδοση, όπως μεταβατικό ήταν και το Lollipop που ούτε χρόνο δεν είχε κλείσει και το έφαγε το μαύρο σκοτάδι του Marshmallow. Ήδη κυκλοφορεί σε Nexus και Pixel το OTA του Oreo, μέσα στους επόμενους 5-6 μήνες όλες οι νέες συσκευές που θα προτιμά ο κόσμος είτε…