Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 108.

• RE:

sarakats85 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Ηρθα απο official global 8.5.4.0 (nougat) σε 7.8.17 και βλεπω οτι υστερει αρκετα προς το παρον. Περαν απο καποια τυχαια παγωματα (οταν κανω εκκαθαριση της μνημης), χειροτερεψε αρκετα το multitasking. Επιπλεον μου φαινεται πιο αργο. Εν αναμονη του επομενου update προσωπικα :)” Πραγματικά ισχύει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “@sarakats85 για να λειτουργησει το hdr+ χρειαζεται να ειναι ενεργοποιημενο το api2 στη καμερα. Για να ενεργοποιηθει το api2 πρεπει να προστεθει μια σειρα στο build.prop. Για να μπορεσεις ομως να το τροποποιησεις χρειαζεσαι δικαιωματα root. Για να ρουταρεις πρεπει να ξεκλειδωσες πρωτα το bootloader. Οποτε για αυτο εγραψα οτι πρεπει να ξεκλειδωσεις πρωτα. Οποτε ξεκλειδωνεις -> περνας twrp -> ρουταρεις -> τροποποιεις το build prop -> κανεις απλη εγκατασταση το port της googl…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “και για να συμπληρώσω στο hdr+ που λέει ο @Antretng νομίζεις ότι έχεις άλλο κινητό και άλλη κάμερα. Τόσο καλό είναι.” Πως να ξεκλειδώσουμε τ εννοείς?? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από sarakats85: “Παιδιά διάφορα με nougat δε βλέπω μόνο ότι δεσμεύει ποιο πολύ ραμ 1 βδομάδα π τ έχω.. ξέρει κάποιος κάτι ουσιαστικότερο??η διαβολεμενη κάμερα στα ίδια είναι πάντως Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βγαινουν ελαφρως πιο ευκολα sharp οι νυχτερινες (εχει ανεβασει ελαχιστα το shutter). Αυτο που προσεξα ομως ειναι οτι στις νυχτερινες δεν ενεργοποιειται αυτοματατο hht παρα μονο χειροκινητα. Το κανει και σε σας αυτο; Αν ενεργοπ…

• Παιδιά διάφορα με nougat δε βλέπω μόνο ότι δεσμεύει ποιο πολύ ραμ 1 βδομάδα π τ έχω.. ξέρει κάποιος κάτι ουσιαστικότερο??η διαβολεμενη κάμερα στα ίδια είναι πάντως Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από loran: “Παράθεση από sarakats85: “Παράθεση από loran: “Εδώ και λίγες μέρες που έβαλα cosmote μου εμφανίζει ενα μήνυμα κάθε λίγο που λέει συνδεθείτε στο δίκτυο ή κάτι τέτοιο, παρόμοιο με τα δίκτυα WiFi που δεν έχεις ιντερνετ. Είναι εκνευριστικό να στο πετάει συνέχεια. Γνωρίζετε μήπως τι μπορώ να κάνω για να μην εμφανίζεται; Όταν το πατάω με πηγαίνει στο σάιτ της cosmote που λέει το υπόλοιπο κλπ.cce79fb3694d4e1e508e6e7456f75146.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk” Όταν σου τε…

• Παράθεση από loran: “Εδώ και λίγες μέρες που έβαλα cosmote μου εμφανίζει ενα μήνυμα κάθε λίγο που λέει συνδεθείτε στο δίκτυο ή κάτι τέτοιο, παρόμοιο με τα δίκτυα WiFi που δεν έχεις ιντερνετ. Είναι εκνευριστικό να στο πετάει συνέχεια. Γνωρίζετε μήπως τι μπορώ να κάνω για να μην εμφανίζεται; Όταν το πατάω με πηγαίνει στο σάιτ της cosmote που λέει το υπόλοιπο κλπ.cce79fb3694d4e1e508e6e7456f75146.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk” Όταν σου τελειωνουν τα mb και συνήθως έχεις κάρτα οχι σύμβ…

• Κ εμενα μ ήρθε ή αναβάθμιση ομάδα μόλις την κάνω θα σας πω εντυπώσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από SteveO: “Καλησπέρα παιδιά. Έχει ιδέα κανείς τι είναι το εικονίδιo αυτό δίπλα από το σήμα του wifi??? Μου το έβγαλε 1-2 μέρες πρίν ?(” έχεις ανοιχτό το gps! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ποιο app φίλε μου?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από qsd330: “θα τις ανεβασεσ στο cloud και εγω την πατησα... εχει το κακο μεχρη να ολοκλξρωσει την διαδικασια να σβηνει πισω και μετα τις επαναφερει....” Thanks! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ρε παιδιά γυρισα από διακοπές και οι μισές φωτο εξαφανίστηκαν αφού έκανα φάκελο στη συλλογή τι μπορεί να έγινε κόντευω να τρέλαθω! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Εχετε παρατηρησει battery drain στη 8.2.10.0 ? Μετα το update μου βγαζει συστηματικα μικροτερο sot.” Και εγώ το ίδιο παρατήρησα red note 4x Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από sarakats85: “Παιδιά για μεταφορά αρχείων με wifi direct ποιο πρόγραμμα χρειάζεται?? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Από που προς τα που θες να μεταφέρεις;” Από κινητό σε κινητό!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά για μεταφορά αρχείων με wifi direct ποιο πρόγραμμα χρειάζεται?? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αγορα note 4/4x?

Μήνυμα

Ίδια είναι φιλε δες μόνο να έχει snapdragon επεξεργαστή Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σορυ άσχετο :p Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά εννοείτε nougat? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από LoukG: “Παράθεση από sarakats85: “Σχετικά με το youtube γιατι ανοίγει με εφαρμογη από όλους τους brownser που δοκιμασία?? επίσης δε παιζει μόλις βγαινω από τη σελίδα στο παρασκήνιο...ξέρετε ποια ρύθμιση χρειάζεται? ” Οταν είσαι σε browser και πατάς να ανοίξεις ένα link του YouTube, εμφανίζεται ένα αναδευόμενο παράθυρο που σε ρωτά με ποια εφαρμογή θέλεις να το ανοίξεις.Για το δεύτερο, δεν υποστηρίζουν όλες οι σελίδες background playback στο background από bro…

• Σχετικά με το youtube γιατι ανοίγει με εφαρμογη από όλους τους brownser που δοκιμασία?? επίσης δε παιζει μόλις βγαινω από τη σελίδα στο παρασκήνιο...ξέρετε ποια ρύθμιση χρειάζεται?