Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.

• Πρόβλημα με αποστολή!

akis8607 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά φίλε μου και περιμένουμε ενημέρωσή σου...” σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον!!!

• Πρόβλημα με αποστολή!

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από akis8607: “δυστηχως αποτι φαινεται διαβασα να χαλασω τα λεφτα που μαζεψα με τοσο κοπο..... αργησα να διαβασα τα καταστηματα που προτεινετε.... θα του στειλω μηνυμα και ελπιζω να απαντησει.... θα ενημερωσω για τυχον εξελιξη.. ευχαριστω για τη βοηθεια!!” Καλή εξέλιξη σου ευχόμαστε όλοι μας και ΜΗΝ στεναχωριέσαι βρε!... Συμβαίνουν αυτά ΣΕ ΟΛΟΥΣ μας, λίγο έως πολύ! Μέσα απο τέτοιες εμπειρίες, όλοι μας γινόμαστε καλύτεροι και πιό προσεχτικοί! Υ.Γ. Περιμένουμε νέα σο…

• Πρόβλημα με αποστολή!

Μήνυμα

δυστηχως αποτι φαινεται διαβασα να χαλασω τα λεφτα που μαζεψα με τοσο κοπο..... αργησα να διαβασα τα καταστηματα που προτεινετε.... θα του στειλω μηνυμα και ελπιζω να απαντησει.... θα ενημερωσω για τυχον εξελιξη.. ευχαριστω για τη βοηθεια!!

• Πρόβλημα με αποστολή!

Μήνυμα

οχι δεν του εχω γραψει... νομιζα θα μου εμφανισει πληροφοριες στο site του ελτα οταν φτασει γι αυτο περιμενα τοσο καιρο.... δηλαδη να τα κλαψω τα λεφτα μου?????????

• Πρόβλημα με αποστολή!

Μήνυμα

με singapore post ετσι γραφει. εβαλα τα στοιχεια της καρτας μου.

• Πρόβλημα με αποστολή!

Μήνυμα

απο aliexpress το πηρα.... δεν εχω εμπειρια απο αγορες και το redmi 1s φιλος μου το ειχε παραγγειλει... τι το ηθελα να το παρω μονος μου...

• Πρόβλημα με αποστολή!

Μήνυμα

Καλημέρα σας! έχω παραγγείλει ενα mi4 μου έδωσαν tracking number αλλά μετά απο 1 μήνα μου βγάζει ακόμη not found! τι μπορώ να κάνω? το θέμα μου είναι οτι για να το πάρω πούλησα το redmi 1s και τα υπόλοιπα χρήματα τα μάζεψα με πολύ κόπο (άνεργος βλέπετε....) δεν έχω το περιθώριο να χάσω τα λεφτά μου.... Ευχαριστώ!

• καλημερα! πλεον το εχω σαν δευτερο κινητο και το εχω εχω μονο για καμια κληση με αποτελεσμα η μπαταρια να μου κραταει σιγουρα 3 μερες. το θεμα ειναι οτι απο την προηγουμενη εβδομαδα με την ιδια χρηση θελει καθε μερα φορτιση. με παρεξενεψε και κατεβασα το cpu spy μου δειχνει οτι οταν ειναι κλειστη η οθονη δεν μπαινει σε deep sleep... αλλαξα και ρομ με fastboot και ολα τα wipes αλλα και παλι τιποτα. επισης δεν εχω πειραξει τιποτα απο το μαιο που το πηρα εχει τις ιδιες εφαρμογες μεσα και το εχω μον…

• προβλημα με deep sleep! sos!!!

akis8607 - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

καλημερα! πλεον το εχω σαν δευτερο κινητο και το εχω εχω μονο για καμια κληση με αποτελεσμα η μπαταρια να μου κραταει σιγουρα 3 μερες. το θεμα ειναι οτι απο την προηγουμενη εβδομαδα με την ιδια χρηση θελει καθε μερα φορτιση. με παρεξενεψε και κατεβασα το cpu spy μου δειχνει οτι οταν ειναι κλειστη η οθονη δεν μπαινει σε deep sleep... αλλαξα και ρομ με fastboot και ολα τα wipes αλλα και παλι τιποτα. επισης δεν εχω πειραξει τιποτα απο το μαιο που το πηρα εχει τις ιδιες εφαρμογες μεσα και το εχω μον…

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από akis8607: “παντως και εγω οπως αναφερηκε και απο αλλα μελη εχω χαμηλοτερο σημα στο wifi” ίσως να έχεις δίκιο , αλλά δεν το εξετάζουμε μόνο από τις γραμμούλες , αν βάλεις το wifi analyzer , ίσως να δεις στο κανάλι σου πολλούς γείτονες , που το διάλεξαν , άλλαξε το κανάλι σε κάποιο άλλο , που δεν έχει κίνηση από άλλα γειτονικά ρούτερ για να βελτιωθεί το σήμα” δεν το εξεταζω μονο απο τις γραμμες. σε συγκεκριμενο δωματιο του σπιτιου ειχα 2 γραμμες και τωρα ισα που …

• παντως και εγω οπως αναφερηκε και απο αλλα μελη εχω χαμηλοτερο σημα στο wifi

• καλησπερα! σε hongmi 1s μου ηρθε η ειδοποιηση για την 3.19 την κατεβασα τα ξετικαρα ολα αλλα οταν παει να κανει το flash και μπαινει στο mirecovery βγαζει ενα Χ και κατι κινεζικα και αναγκαστικα την εκανα manual. ερχομαι απο 3.18 γιατι συμβαινει αυτο? χειροκινητα εγινε κανονικα η αναβαθμιση!

• Παράθεση από tora33: “αναβαθμίστηκε η εφαρμογή OTA Updater απο το google player αν κάνουμε update την rom , κάνουμε wipe cache πάντα , και άν χρειασθεί wipe data” τι εννοεις? οτι απο 4.14 σε 3.15 πρεπει να κανουμε wipe cache?

• Παράθεση από alfagamma: “Καλημέρα. Σημερα το πρωι είδα ότι υπάρχει ενα update απο playstore για το OTA ... όσες φορές και αν προσπάθησα (2-3) δεν το έκανε και αυτό φαντάζομαι γιατί το ΟΤΑ είναι app του συστήματος. το θεμα ομως ειναι αλλο, οτι πηγαινοντας στην εφαρμογη ΟΤΑ για να δω μηπως κανει απο εκει αναβαθμιση, βλεπω οτι ανοιγει μεν, δεν δουλευει ομως ...μου βγαζει το μνμ "No peer certificate" στην προσπάθεια για έλεγχο, ενώ στις "ενημερώσεις" λέει "Σφάλμα λήψης δεδομένων ενημέρωσης No peer c…

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από akis8607: “και ενα δευτερο ερωτημα απο τις συνεχεις αναβαθμισεις που κανουμε εχετε πει δε χρειαζεται να κανουμε wipe δεν υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισουμε καποια προβληματα? γιατι δε θελω να φτασω σε σημειο να κανω wipes και αντε παλι στησιμο μετα...” δεν χρειάζεται απο kit kat se kit kat , απλά την φλασάρεις (εγώ κάνω απλές εργοστασιακές ρυθμίσεις)” εργοστασιακες ρυθμισεις εννοεις εχει καπου επιλογη το κινητο? και που βρισκεται? και τι χανω αν τις κανω?

• τα changelog που τα βρισκουμε? και ενα δευτερο ερωτημα απο τις συνεχεις αναβαθμισεις που κανουμε εχετε πει δε χρειαζεται να κανουμε wipe δεν υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισουμε καποια προβληματα? γιατι δε θελω να φτασω σε σημειο να κανω wipes και αντε παλι στησιμο μετα...

• απο vickmall με απλο singpost

• καλημερα! περιμενω ενα hongmi 1s και ειναι despatch απο 14/06. ειναι κανενας αλλος με ιδια ημερομηνια? και γενικα πειτε μου αυτην την περιοδο σε τι χρονους κινουμαστε?