Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 189.

• Τελικά δεν μπορεί να απαντήσει κανείς;

• Παράθεση από MIUI_ART: “H fastboot είναι μέσα στον φάκελο images και εκεί θα βρεις ΜΟΝΟ αρχεία και όχι άλλους φακέλους. Εσύ κάνεις το λάθος να διαλέγεις τον αρχικό φάκελο και όχι τον κανονικό στον οποίο μέσα είναι τα αρχεία. ” Παράθεση από kimnag: “Κι εγώ τον αρχικό διαλέγω,ποτέ δεν επέλεξα τον ιmages αλλά πάντα ολοκηρώνονταν η διαδικασία.. ” και καθώς και τα συγκριτικα screenshot δικα μου και caeser στα post 281 + 282 τελικά τι λάθος έχω κάνει εγώ;;;

• Mάλλον το κατάφερα με το συννημένο!!

• Είστε απίθανοι!!!με το ζόρι κρατιέμαι να μην σκάσω στα γέλια ,όταν είπα να μεταφέρεται στα 3 φορτηγά εννοουσα ότι μόνο βεντουζα θα βοηθήσει όσο για το λάθος μου σχετικα με την ελευθερία φορτισης εντάξη μην βαράτε.. caeser θα προτιμίσω την έκδοση του geobas με τον φρέντο καθώς είναι πιο χρήσιμος μετά από 10 ώρες οδήγησης... Φίλε Sam πολύ χρήσιμες οι ιδέες σου. by the way caeser πολλά χλμ για καλοκαιρινή σεζόν φίλε ...

• Παράθεση από caeser: “Ανέβασε τη φωτο απο τα συνημμένα και πάτα "full image" ” το έκανα κι αυτό

• Παράθεση από caeser: “Εδώ το φόρουμ, που πληκτρολογείς, πάτα "πλήρης κειμενογράφος"-->συνημμένα και ανέβασε τη φώτο που θέλεις (απο το PC σου), επειδή δεν φαίνεται... ” Όσο και να προσπαθώ δεν καταφέρνω και πολλά πάντα μικρό βγαινει

• Παράθεση από caeser: “Αφού η πρίζα του κινητού για τη φόρτιση είναι από κάτω... που η βάση δεν το "πιάνει" καθόλου, πως να εμποδίζεται η φόρτιση? Τα δε ακουστικά μπαίνουν απο πάνω... που και πάλι είναι ελευθερο το κινητό! Η βάση "πιάνει" το κινητό στα πλάγια (πολύ σφικτά!!!) και ΚΑΤΩ απο το κουμπί power, όπου δεν το ενοχλεί ΚΑΘΟΛΟΥ! Στα τελευταία 50-60.000 χιλιόμετρα (που έκανα μόλις σε 6-7 μήνες) την καλοκαιρινή περίοδο που μόλις τελείωσε, η βάση δεν έφυγε ούτε μια φορά απο τη θέση της... Στα π…

• Παράθεση από caeser: “Όταν κάνει unzip το αρχείο .zip της fastboot rom πρέπει να έχεις ΜΟΝΟ αυτό το look : Οτιδήποτε άλλο unzip έχει κάνει... κακώς το έκανες! Σβήσε ΟΛΟ το φάκελο και ξανακάνε unzip το αρχείο (και ΠΕΡΙΜΕΝΕ το να τελειώσει υπομονετικά...) Όταν τελειώσει πρέπει να βλέπεις αυτό από πάνω... Μετά ακολούθησε ΠΙΣΤΑ τις οδηγίες του οδηγού... ” Εμένα είναι πολυ διαφορετικό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7325/

• Σήμερα σε μια εισερχόμενη παρέμεινε σκοτεινό απλά φάνηκε το όνομα του καλούντος κστα σκοτεινά,επήσης το widget της app που χρησιμοποιώ για τον καιρό δεν το εμφανίζει παρά κάτι γραμμές τυχαίες,το έκανε και με την προηγούμενη αλλά ακολουθώντας τις οδηγίες του admin το διόρθωσα,αλλά τώρα δεν διορθώνεται με τον ίδιο τρόπο.Τέλος το ίντερνετ σε κάποια wifi και κάποιες φορές μεσω παρόχου πάει πολύ αργά,αλλά βασανιστικά όμως...

• Παράθεση από crazywaters: “Αυτό έχω εγώ προς το παρόν , σχετικά ικανοποιητικό. Δεν πέφτει πάνω στα κουμπιά (ρυθμιζεις εσύ τη θέση του κινητού) κ με τη φόρτιση ή το jack 3.5 δεν έχεις πρόβλημα αφού πάνω& κατω είναι ελεύθερο το κινητό. Δεν είναι ότι πιο εύκολο να βάλεις το κινητό όταν η βάση είναι πάνω στο παρμπριζ κ ειδικά σε καμιά γωνιά...θέλει τέντωμα κ με τα δυο χέρια αλλά φαντάζομαι σε όλα λίγο πολύ έτσι είναι. ” Είχα δει κάτι παρόμοιο η και το ίδιο δεν ξέρω για κάποιον λόγο το στυλ μανταλάκι…

• Παράθεση από skepasti21: “Μα και τον "ιмageѕ" οταν επιλεγω παλι τπτ δεν γινεται. Πιστεψε με εχω δοκιμασει τα παντα. Ειμαι σε αδιεξοδο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν διαβάσεις τον οδηγό στην αρχή σε παροτρύνει να διαβάσεις πολύ προσεχτικά τον οδηγό για να μην κάνεις κάποιο λάθος.Παρ'το λοιπόν από την αρχή και διάβασε τον μια φορά ολόκληρο,και μετά διάβαζε βήμα βήμα και κάνε ότι σου λέει

• Παράθεση από MIUI_ART: “Εσύ κάνεις το λάθος να διαλέγεις τον αρχικό φάκελο και όχι τον κανονικό στον οποίο μέσα είναι τα αρχεία. ” Κι εγώ τον αρχικό διαλέγω,ποτέ δεν επέλεξα τον ιmages αλλά πάντα ολοκηρώνονταν η διαδικασία..

• Παράθεση από MIUI_ART: “Κοίτα, στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία εφαρμογή - αντικατάστατο κατά κάποιο τρόπο του Tapatalk που θα τα έχει όλα. Θα μπει μέσα στις Ελληνικές ROM ως εφαρμογή και θα έχει μερικές από τις παρακάτω δυνατότητες. Browser (μόνο για την κοινότητά μας) Facebook (MIUIHELLAS) Twitter (Miui_hellas) Google+ (Xiaomi Miui Hellas) Youtube (MiuiHellas) Push Notifications Chat Viber Chat Έτσι λοιπόν, ανάλογα με την συσκευή που έχει δηλώσει κάποιος, θα λαμβάνει απευθείας Push Νotificati…

• Προβλημα με widget καιρου

kimnag - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Πάλι το ίδιο πρόβλημα με αυτό το widget που δεν το αλλάζω όμως.Αυτή την φορά έκανα την εφαρμογή να είναι σε αυτόματη έναρξη αλλά δεν θέλει να ξεκινήσει να δουλεύει!!

• Όλα καλά αλλά δεν μπορώ να περάσω το password για το wifi,δεν μου δινει πληκτρολόγιο Άκυρο έβαλα ελληνικά και όλα καλά

• Παράθεση από stefgr74: “Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με τον kimnag. πάτησα Rebbot system και σαν να κόλλησε.... ” Σύμφωνα με τον admin μην κάνεις το ίδιο με μένα και ο admin ξέρει παραπάνω ...

• Παράθεση από MIUI_ART: “Κάτι τέτοιες ενέργειες έχουν καταστρέψει συσκευές... Όταν ξεκινάει μία διαδικασία Flash θα περιμένουμε με υπομονή να τελειώσει. Μπορεί να κρατήσει και παραπάνω από 10 λεπτά... ” Ευτυχώς δεν έγινε αυτό αλλά όντως κάτι έλειπε τώρα που κάνω αντιγραφή την gtv είδα ότι έχει παραπάνω έναν φάκελο,πριν είχε 13..

• Παράθεση από MIUI_ART: “To αγνοείς.... Σε λίγο θα κάνεις Boot στην Νέα σου GTV ROM.. ” Εγώ φαντάστηκα ότι κάτι πήγε στραβά και ξανα έκανα fastboot τώρα κάνει επανεκίνησει για να ξανα βάλω την gtv...

• και να τα τα προβληματάκια μας,αφού το βάλω να αναβαθμίσει την τελευταία ελληνική ρομ μου ανοίγει σε TWRP κι εκεί μου εμφανίζει κάτι καινούριο:μπλε με άσπρη οθόνη working γράφει και μου γράφει cheking for md5 no md5 found. Κλείνει και επανεκίνηση πολύ αργή και μια μπάρα γεμίζει βασανιστικά αργά...

• Τι έγινε; ο μηχανικός μας άρχισε να βαριέται;Είπαμε έχουμε παλιό υπολογιστή,την προηγούμενη φορα είχε υπομονη ο μαστοράκος,τώρα τι έγινε;2 φορές τον ξεκίνησα και αφού περάσουν αρκετά seconds 270 κι εκεί που ξεκινάει να γκαζώνει το status κλείνει!!!Βαριέται;κουράστηκε;δίψασε;πείνασε; δεν ξέρω. Την τρίτη φορά βεβαια τα κατάφερα τωρα είμαι στην επανεκίνηση και περιμένω!!!