Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 189.
-
Ότι βοήθησες βοήθησες σίγουρα καθώς αυτό χρειάζομαι τις εμπειρίες από συμφορουμίτες. Σε φορτηγο και κλιματισμο κομματάκι δύσκολο,παρά ταύτα με βοήθησες πολύ, άρα πάω στον belkin που είναι πιο εγγυημένος αν είναι γνήσιος εκτός κι αν έχεις κάτι πιο στάνταρ για πρόταση, και σε πατέντα 2 σε ένα βεντούζα με selfi stick για βάση. Παράθεση από GR_Macedon: “Εγώ τώρα τον χειμώνα χρησιμοποιώ μια δυνατή βεντούζα από άλλη κάμερα αυτοκινήτου που πάνω της έχω βιδώσει μια βάση από selfie stick και το κινητό εί…
-
Λοιπόν θέλω να αγοράσω μια βάση αυτοκινήτου για το κινητό και ένα φορτιστή αυτοκινήτου(σκεφτόμουν να πάρω powerbank αλλά καθώς το χρειάζομαι για το φορτηγό τελικά μάλλον ο φορτιστής αυτοκινήτου είναι πιο χρήσιμος) Πάμε λίγο στην βάση,πήρα πρόσφατα μια σαν κι αυτή αλλά διαπίστωσα ότι δεν βολεύει καθώ τα πλαϊνά χερουλάκια όταν κλείνουν εμποδίζουν την χρήση του power button όταν είναι στην βάση και φυσικά δεν μπορεί να φορτίζεται ενώ είναι στην βάση καθώς το κάτω στηριχτήρι (ωραία λέξη ε; ) δεν επι…
-
redmi note 4g,Mi3 w ή redmi2?
kimnag - - Ο καφενές μας
Μήνυμαοπότε μένει μόνο το Redmi2!!!
-
kimnag - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤελευταία απορία το ΜΙ3W είναι δίκαρτο φαντάζομαι ε?
-
kimnag - - Ο καφενές μας
Μήνυμαναι αλλά το ότι δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής δεν είναι θέμα;λύνεται;δεν θα φλασάρω κι εκεί συνεχώς developer μια developer θα βάλω (δεν μου κάθεται η stable )με τίποτα και όποτε δω ανάγκη θα αναβαθμίζω!!
-
kimnag - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο note 4g δεν είναι δίκαρτο οπότε απορίπτεται δυστηχώς...οπότε μάλλον το MI3W
-
kimnag - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔιορθώθηκε
-
kimnag - - Ο καφενές μας
Μήνυματο νοτε 4G άκυρο το χρειάζεται δίκαρτο!!
-
kimnag - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Redmi2s ” Μην βαράς ένα λάθος έκανα το οποίο διορθώθηκε...
-
kimnag - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΛοιπόν,ξεκίνησα το ψάξιμο στα μεταχειρισμένα για μια συσκευή για την μάνα μου.Έβαλα όριο στα 110-120 ευρώ και βρήκα 3:Ένα Redmi2,;ena Redmi note 4G κι ένα MI3W (το note 4G έχει ένα μικρο σημαδάκι από πέσιμο και MI3W δεν το βλέπει ο υπολογιστής)όλα με το κουτί τους φορτιστή κι χωρίς άλλο πρόβλημα από αυτά που προαναφέρθηκαν. Ακούω τις γνώμες σας...
-
Redmi 2 TD Bluetooth
kimnag - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Με το καινούργιο δεν νομίζω να έχεις θεμα .. ” Μεταχειρισμένο το πήρα ελαφριάς χρήσης λέει ο πωλητής...
-
Redmi 2 TD Bluetooth
kimnag - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Καλώς ήρθες, Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ασυμβαότητας του πρωτοκόλλου αναμεσα στα 2.Το headset είναι 2.1 και το Redmi είναι 4.0. Αν συνεχίσεις τις προσπάθειες και δεν ... ” Tώρα με τρόμαξες καθώς έχω ήδη παραγγείλει αυτό και φυσικά το έχω πληρώσει...
-
Αυτό το power bank θα με βόλευε,όχι τίποτα,αλλά ξεκινάω χαράματα (3-4) και γυρναω σπίτι το λιγότερο μετά από 12 ώρες με μεγάλη χρήση εφαρμογής gps (τώρα αναγκάζομαι να διαβάζω την επόμενη οδηγία πχ στρίβω αριστερά μετά από 10 χλμ και κλείνω την εφαρμογή),και μπορεί να γυρίσω και μετά απο 2 μέρες σπίτι.
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Αυτό που βλέπω πάντως εγώ είναι ότι έχουμε διαφορετικά KERNEL και MODEM. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι το δικό μου είναι το 32Gb ή αν διαφέρει γιατί είναι το FDD-LTE. ΑΝ κάποιος φίλος έχει το FDD-LTE Note2 αλλά με τα 16Gb ας ανεβάσει εδώ ένα αντίστοιχο screenshot να συγκρίνουμε. ” Σύμφωνα πάντως με το δικό μου 16g fdd-lte είναι τα ίδια Βουαλά Screenshot_2015-11-10-21-34-43_com.android.settings_zps8kc0i9sk.png
-
Παράθεση από stzanakis: “Οπότε ξαναεκανα factory root+install της τελευταίας stable rom+flashαρα το SuperSU ” Δεν κατάλαβα το flasareσ το SuperSU και το λέω αυτό γιατί δεν χρειάζεται κανένα Super user κλπ καθώς από την στιγμή που θέλεις να είσαι root απλά φλασάρεις την dev και φτάνει.Το ξαναδιάβασα νομίζω σε άλλα ποστ ότι το SuperSU και παρόμοπιες εφαρμογές δημιουργούν προβλήματα
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από barwnos: “θα περιμένω. ευχαριστώ για την αμεση απάντηση. 2200s....καρβουνιάρης. ” Τι έγινε φίλε;τελείωσες;πήγαν όλα καλά;