Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.

• Παιδια δεν καταφερα τιποτα. Εχετε να προτεινεται κατι αλλο?

• Να σημπληρωσω οτι οταν κολλησε η μπαταρια ηταν στο 20 τα 100. Αν ειναι τωρα αφορτιστη μηπως ειναι το προβλημα? =============== Δεκ 12th 2016, 8:29pm =============== Δοκιμασα 4 εκδοσεις Miflash και καμια 6-7 ρομ αλλα δεν περνιεται καμια

• Παράθεση από nflo: “@andreasadem Κάνε μια προσπάθεια να φτιάξεις με ένα απλό καλώδιο USB-micro USB ένα deep flash cable 155458xxjcx4qjxmybh6lx.jpg.thumb.jpg Δες το από επάνω σχέδιο, άνοιξε με ένα ξυραφάκι/κοπίδι προσεκτικά το περίβλημα ενός usb καλωδίου χωρίς να πληγώσεις/κόψεις τα 4 εσωτερικά καλώδια. Μετά απογύμνωσε ένα μικρό μέρος (περίπου ένα εκατοστό) από το μαύρο (ground) καλώδιο και αντίστοιχα και από το πράσινο (data+) καλώδιο και είσαι έτοιμος με μια πρωτόγονη αλλά λειτουργική μορφή του…

• Καλησπερα σε ολους! Αφου τα Xiaomi ειναι πολυ σκληρα για να πεθανουν ποιος μπορει να με βοηθησει? Οπως το παρελαβα χωρις να πειραξω τιποτα μετα απο 20 ημερες ενω το ειχα στα χερια μου κολλησε και εγινε μπλε η οθονη. πατησα το κουμπι ενεργοποιησης και εκλεισε. Απο τοτε δεν ανοιγει, ειναι μαυρη η οθονη δεν μπαινει στο quick boot. Το μονο που κανει ειναι οταν το συνδεω στο usb να αναβοσβηνει το κοκκινο led. Ο υπολογιστης δεν το αναγνωριζει οταν το συνδεω. Εκανα τη μεθοδο του testpoint, ο υπολογιστη…

• καλησπερα παιδια. Ξαφνικα κολλησε το δικο μου και δεν ανταποκρινεται σε τιποτα. το ανοιξα εκανα τη μεθοδο του testpoints και το αναγνωριζει ο υπολογιστης 9008. Οταν παω να φλασαρω ομως με το miflash μου βγαζει σφαλματα. cannot recieve hello packet και reached the end of the file Τι να κανω ρε παιδια?