Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 82.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παιδιά έκανα όλα αυτα που είπατε και φαινομενικά όλα πήγαν "καλά" μέχρι που είδε οτι δεν βλέπει τον εσωτερικό χώρο των αρχείων όταν πήγε να άνοιξη μια φώτο και να την στείλει κάπου. Το πήρα εγώ έκανα επαναφορά ρυθμίσεων μέσα απο το Miui , τίποτα. Και έπειτα ξεκινάω TWRP - wipe ολα cache .... και όλα τα γνωστά , τίποτα. Επαναφορά Εργοστασιακών ρυθμίσεων (Factory Reset) μεσα απο TWRP , τίποτα. Πέρασμα μετά πάλι την έκδοση GTV-6.5.19 , τίποτα Σήμερα πέρασα και την GTV-6.5.26 ,τίποτα Ολα τα από πάνω…
-
Sos - βοήθεια έκανα βλακεία
sokada - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΓιάννης , Γιάννης (@octaviastikos) !!!!!!!!!!!!!!!!!!! να είναι καλά το παλικάρι τα κατάφερε !! Τελικά και σε 2 υπολογιστές δεν έγινε τίποτα όπως αναφέρω και παραπάνω και σήμερα αφού παιδευτήκαμε πάλι αρκετά απο το πρωί με το Miflash πάλι δεν γινόταν τίποτα και τελικά ακουλουθήσαμε τον οδηγό " [GUIDE][FASTBOOT] FLASHING FASTBOOT MiUI ROM⦠| Xiaomi Mi 3 " και πέρασε καρφωτά όλες τις εντολές που έχει (σε fastboot πάντα) fastboot flash tz tz.mbnfastboot flash dbi sdi.mbnfastboot flash sbl1 sbl1.m…
-
sokada - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα , 3η ημέρα και συνεχίζω ακάθεκτος , πιστεύω ότι είναι κάτι άλλο δεν μπορεί να μου τα πετάει έξω όλα και απο TWRP και απο Fastboot και απο πρίν μέσα απο MIUI αλλα ΤΙ ?
-
sokada - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαMIUI_ART , εκανα οτι μου είπες και το αποτέλεσμα ειναι τα ιδια
-
sokada - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΥπόψην οτι το έχω κάνει Mount μέσα από TWRP και το βλέπω κανονικά σαν drive " Mi 4LTE " , έτσι το έχει και μπορώ και κάνω τα αρχεία copy απ'ευθείας
-
sokada - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠωπω παιδια εχω σκάσει δεν ξέρω τι άλλο να κάνω 2 ημέρες τώρα , έβαλα το twrp το καινούργιο οπως με είπατε εκανα wipe με βάση τον οδηγό (Οδηγός Αναβάθμισης Υλικο λογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω TWRP & Mi Recovery) και εκανα install την τελευταια ελληνική "xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_GTV-6.5.19.zip" και πήρα το γνωστό μήνυμα Δεν ξέρω τι αλλο να κάνω παιδια
-
sokada - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΕυχαριστώ φίλε μου Bodai , παιδιά κανένα link για TWRP (γιατι και εγω εχω μια υποψία οτι πρεπει να είναι ποιο παλαιο αλλα δεν θυμάμαι πως το βρήκα) και για Rom που προτείνεται σε αυτή την φάση που είμαι τώρα , ευχαριστώ !!
-
sokada - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαιδιά και κάτι που έκανα εχθές από περιέργεια δεν ξέρω αν παίζει ρόλο έκανα το test (απο τον οδηγό) για τον bootloader αν είναι κλειδωμένος και έβγαλε αν θυμάμαι καλά οτι είναι ! Το αναφέρω γιατι ο φίλος iAmLiakos λεει οτι δεν έχει κλείδωμα το mi4
-
sokada - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΜπηκε η TWRP Recovry , και παμε να κάνουμε install μια Rom είτε είναι αγγλική ή ελληνική το ίδιο κάνει και σε όλες και βγάζει το παρακάτω μήνυμα
-
sokada - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΜη "βαράτε" βρε Παιδια είμαστε οικογένεια οχι Antams αλλα xiaomi's Εγω εχω το 5 , η γυναίκα μου το 4 (3/64) και τωρα πήρα και στην κόρη μου το 4 (2/16) απο το Minideal. Στης κόρης μου το έκανα μαντάρα στην γυναίκας μου έκανα κανονικά τα update rom και σε ver.6 αλλα είχα πρόβλημα με το "εικονικό" μήνυμα ότι δεν βλέπει το αποθ.χώρο. Τελικά έκανα επαναφορά εργ.ρυθμίσεων έστρωσε άλλα πάλι από οτι φαίνεται δεν δουλεύει σωστά , μάλλον θα πάω σε factory reset (τωρα ποιος θα τα ακούσεί @##@$#@% γιατι ει…
-
sokada - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαιδια έκανα βλακεία , πήγα να περάσω την dev rom απο mi recovery σαν update.zip (υπόψην πήγα να το κάνω αναβάθμιση μέσα απο το τηλ. σύμφωνα με το οδηγό αλλά δεν το έκανε) ξεκίνησε και κάπου στο 45% "πετάξε" ξαφνικά στο 99% και μου έβγαλε μήνυμα οτι δεν γίνετε η αναβάθμιση. Έπειτα εκενα reboot και απο τοτε μπαίνει μόνο στο mi recovery και οχι στο τηλέφωνο. Εκανα wipe all μπας και στρώσει αλλά τίποτα . Παιδιά please βοηθεια τη πρέπει να κάνω , προσπάθησα να ρίξω κάποιες rom μέσο fastboot αλλα κάτ…
-
Exω κάνει αναβάθμιση στην καινούργια έκδοση (xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_GTV-6.5.19) και από εκείνη την στιγμή μου βγάζει πρόβλημα στο χώρο αποθήκευσης δηλ. βγάζει παραθυράκι επιλογής για να επιτρέψω την πρόσβαση αλλά αφήνει μόνο την επιλογή "απόρριψη" την επιλογή "πρόσβαση" δεν μου την δίνει ενεργή και όπως είναι λογικό πατάω απόριψη και βγαίνω. Παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε να βρώ τι συμβαίνει ?
-
Mi5 - Απίστευτος ήχος
sokada - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαελληνική έχω
-
Mi5 - Απίστευτος ήχος
sokada - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαπαιδια δεν το βρίσκω , το μονο που έχω ειναι το κλασικό "Μουσική"
-
Mi5 - Απίστευτος ήχος
sokada - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμακαλημερα γιάννη, απο που το βλέπω ?