Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
Παράθεση από geoanto555: “Από το twrp βάζεις την Ελληνική..... Μην μπερδεύεσαι.. Κανεις πρώτα τα wipe και μετά install ” Το γνωρίζω αυτό αλλά έχω ακολουθήσει τον οδηγό του παρόντος θέματος και τον παρακάτω οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) και δεν φλασάρει το κινητό με τίποτα. Γι αυτό λέω να προχωρήσω με fastboot rom αλλά δεν ξέρω με ποια από τις δύο που προανέφερα.
-
Έχω ακολουθήσει πιστά τον οδηγό αλλά το κινητό έχει μείνει σε TWRP. Προχωράω στο επόμενο βήμα ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό: Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Το ερώτημα που έχω να κάνω είναι ποια είναι η ΣΩΣΤΗ fastboot ROM για το τηλέφωνo προκειμένου να το συνεφέρω μιας και ήρθε με official MIUI GLOBAL 8.0.1.0 STABLE αλλά το ξεκλείδωμα έγινε με MIUI 6.9.29 BETA.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από amsterdam: “Η xiaomi-miui-hellas-6.0_hydrogen_V8_Stable-V8.0.3.0 (Mi Max) κατεβαίνει από το megadysk με ρυθμούς χελώνας, εν αντιθέσει από το androidfilehost με ρυθμούς λαγού. Να φλασάρω αυτήν από το androidfilehost ? ” Μόνο αν την ελέγξεις και έχει σωστό MD5 ” Να τσεκάρω από αυτόν τον οδηγό? Πώς βρίσκουμε εάν τα MD5Sum ανά ROM είναι σωστά ...
-
Η xiaomi-miui-hellas-6.0_hydrogen_V8_Stable-V8.0.3.0 (Mi Max) κατεβαίνει από το megadysk με ρυθμούς χελώνας, εν αντιθέσει από το androidfilehost με ρυθμούς λαγού. Να φλασάρω αυτήν από το androidfilehost ?
-
Xiaomi Max 64GB 6.44 Inch FHD 3GB 64GB MIUI V8 Max 64GB 64bit Qualcomm Snapdragon 652 Octa Core 5.0MP16.0MP TOUCH ID 4850mAh Battery IR Remote Smartphone
-
Αυτό...τίποτε άλλο...... XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Παράθεση από amsterdam: “Μόλις έκανα την αναβάθμιση και αντιμετωπίζω πρόβλημα!!!! Πατώντας ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ από το εικονίδιο στην αρχική οθόνη και μετά ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ με πετάει πάλι πίσω στην αρχική οθόνη. Any comments ???? ” Μόνος μου ρωτάω, μόνος μου απαντάω.. Παράθεση από diamantopoulosh: “Την έχει δοκιμάσει κανείς σε Redmi note 4G..? Υπάρχει κάποιο Bug.; Η μπαταρία πώς τα πάει;; ” Τι πιθανότερο,διάβασε παρακάτω,θα μας ενημερώσουν,πιστεύω, οι διαχειριστές!?! Παράθεση από stefanos1985: “στη Sta…
-
Μόλις έκανα την αναβάθμιση και αντιμετωπίζω πρόβλημα!!!! Πατώντας ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ από το εικονίδιο στην αρχική οθόνη και μετά ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ με πετάει πάλι πίσω στην αρχική οθόνη. Any comments ????
-
Το τέλω..το τέλω πολύ.....!!!!
-
Γεια σας,έχω Redmi Note 4G/LTE με την 6.1.0 stable,για να περάσω την 7.0.5.0 ακολουθώ την εξής διαδικασία: 1)Κατεβάζω την rom στο κινητό 2)ΠατάωΑναβάθμιση στο κινητό=>πατάω πάνω δεξιά τις τρεις τελίτσες=>επιλέγω λήψη πακέτου ενημέρωσης=> και τελείωσα και ακολουθώ τα βήματα που θα μου βγάλει Ή θα πρέπει να ακολουθήσω κάποιον από τους παρακάτω οδηγούς?? Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery) Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ο…
-
Σας ευχαριστώ όλους!!! Job done.....
-
Ευχαριστώ, η σωστή rom ποιά είναι? Μάλλον έχεις δίκιο σχετικά με τις rom! Να ακολουθήσω απευθείας τον οδηγό που μου έστειλες να τελειώνω μια και καλή? Ευχαριστώ και πάλι.
-
Το κάνω και μου βγαίνει το μνμ που σου ανέφερα παραπάνω! Φλασάρισμα=install zip=>choose zip from /sdcard Το κινητό κολλάει στο λογότυπο της miui σε κάθε άλλη περίπτωση πλην recovery. Αν δεν έχω rom...???
-
Συγγνώμη για την ασχετοσύνη μου και τις αναλυτικές ερωτήσεις,εννοείς να κάνω την διαδικασία μέσω Η/Υ? Αν ναι,που θα πρέπει να αποθηκευτεί η rom?Θεωρητικά υπάρχει ήδη η rom χύμα μέσα στο τηλέφωνο. Αν κάνω factory defaults και κατόπιν reboot δεν θα επανέλθει το κινητό στην αρχική κατάσταση που το αγόρασα? Θα τρελαθώ!!!!
-
Ευχαριστώ,όταν λες την τελευταία rom εννοείς την xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Stable_6.1.0.zip ? Το έκανα με το ίδιο αποτέλεσμα,συγκεκριμένα μου βγάζει το παρακάτω μνμ: Failed to extract dir from "system" to "/system". E:Error in /sdcard/xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Stable_6.1.0.zip (Status 7) E:Installation aborted. press any key to continue. Create at least 1 folder with your zip files under clockwordmod/multi_flash.
-
Μακάρι να ήξερα τι πατάτα έχω κάνει!! Προ εξαμήνου είχα εγκαταστήσει ελληνική rom stable,δεν θυμάμαι ποια,σήμερα το πρωί,εν μέσω διακοπών (!!!!!!!) τι μ@λ@κ@ς είμαι,αναβάθμισα μέσω ΟΤΑ στην επόμενη έκδοση,επίσης δεν ξέρω ποια είναι!! Καθώς έκανα περιήγηση στο forum είδα την ανανεωμένη λίστα με τις rom,και κατέβασα την τελευταία rom (xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Stable_6.1.0.zip).Επιχείρησα να κάνω εγκατάσταση,μέσω κινητού,χωρίς να μετονομάσω το αρχείο και από τότε κολλάει στο λογότυπο της MIUI.…