Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 76.
-
Καλησπέρα παιδιά. το τηλέφωνο πήρε έγκριση από Xiaomi για unlock... Θέλω να ρίξω την ελληνική xtrv ROM σε Redmi 3 ενός φίλου εχει πολύ παλιά ρομ την επισυνάπτω Έχω κατεβάσε την official developer china ido_xhdpi_images_8.2.1_20180201.0000.00_5.1 η πρεπει να κατεβασω την Stable?? εχω ψιλοξεχασει την διαδικασία.. Ποια ελληνική XTRV Rom θα ριξω τώρα? Ευχαριστω.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Αυτό που ανέβασες είναι με συνδεδεμένο το κινητό; ” ναι σου εστειλα στο chat =============== Σεπ 17th 2017, 7:49pm =============== Παράθεση από George Kaggelaris: “Αυτό που ανέβασες είναι με συνδεδεμένο το κινητό; ” ναι σου εστειλα στο chat ερχομαι σε κανα τεταρτο.. =============== Σεπ 17th 2017, 8:13pm =============== Παράθεση από George Kaggelaris: “Αυτό που ανέβασες είναι με συνδεδεμένο το κινητό; ” ναι σου εστειλα στο chat ερχομαι σε κανα τεταρτο.. γυρισα ειν…
-
ελα ρε γιωργο ! ολα καλα; πως το φλασαρω? απο το κινητο μπηκα twrp? το εβαλα μεσα απο usb otg - to flasara - reboot τιποτα...τα ιδια =============== Σεπ 16th 2017, 8:12pm =============== βαρεθηκα... περασα mui 9 μεσα απο otg usb περιμενω να σηκωθει κ ο θεος βοηθος! τελικα mui 8 ειναι η 9 μπερδευτικα..?
-
ναι ειναι ενοργοποιημενο το USB debugging απευθεια στο pc με το ιδιο καλωδιο to αλλο τηλεφωνο(redmi 3s) το βλεπει δεν δοκιμασα αλλο pc δεν υπαρχει στο screen shoot απο κατω εκει στο βελακι μου εγραφε redmi3 εκανα update τιποτα... και μετα εκανα unistall ton driver και στο τηλεφωνο δεν μου δινει καμια επιλογη για μεταφορα αρχειων η φόρτιση παει μονο φόρτιση...
-
καλημέρα! θελω να περάσω καινούργια ρομ redmi3 που εχω και στα windows 10 δεν αναγνωρίζει το τηλεφωνο για να ριξω τη ρομ μεσα στο τηλεφωνο , στο αλλα τηλεφωνο το redmi 3s που εχω το αναγνωριζει δοκίμασα του οδηγους αλλα χωρίς αποτέλεσμα... ξαναπερασα τους drivers τιποτα... παραθετω εικονες απο το device manager, αν μπορει καποιος να βοηθησει η να το παρει team viewer.. πριν κανα 2 εβδομαδες με βοηθησε να περασω ΤWRP George Kaggelaris αλλα δεν ειχα προσεξει αν εβλεπε την εσωτερικη μνημη του τηλεφ…
-
Σέρνεται.. [SOLVED]
Μήνυματα καταφερα με τη βοηθεια του George Kaggelaris δλδ αυτος τα εκανε ολα απο team viewer ευχαριστω πάρα πολύ!!
-
Σέρνεται.. [SOLVED]
Μήνυμασε fastboot ειναι η δεξια που λεει android adb interface... να ξαναπερασω drivers δλδ?
-
Σέρνεται.. [SOLVED]
Μήνυματο ιδιο μου εκανε και απο το pc της δουλειαs αλλο καλωδιο αλλο pc με το που του ζητας να τρεξει to twrp σταματαει να διαβαζει το το usb.... =============== Αυγ 29th 2017, 8:08pm =============== αυτη ειναι η εικονα του device manager οταν το τηλεφωνο ειναι ανοιχτο =============== Αυγ 29th 2017, 8:09pm =============== και αυτη οταν ειναι στο fastboot =============== Αυγ 29th 2017, 8:11pm =============== μηπως πρεπει να βαλω το TWRP μεσα στη μνημη του τηλεφωνου??
-
Σέρνεται.. [SOLVED]
Μήνυμακατεβαζω αλλο και ξανατρεχω μισο... =============== Αυγ 29th 2017, 7:56pm =============== κατεβασα αλλο το τρεχω κανονικα και μολις παει να ανοιξει μου βγαζει τα windows usb dvices not regognized κατι τετοιο...του drivers του εχω περασει εδω και καιρο... =============== Αυγ 29th 2017, 7:57pm =============== στο device manager το χανει το τηλεφωνο
-
Σέρνεται.. [SOLVED]
Μήνυμαοταν τρεχω fastboot boot όνομα twrp.img παιρνω error booting... Failed (remote: dtb not found)
-
Σέρνεται.. [SOLVED]
Μήνυμαθα το τσεκαρω σπιτι ειμαι δουλεια τωρα ...θα σας ενημερωσω ευχαριστω πολυ!
-
ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ TWRP
mpalakis - - Recoveries
Μήνυμαγια να στελνω και εδω προφανως οχι εχω θεμα με twrp...