Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-76 από 76.
-
Redmi 3 unlock help
Μήνυματα εχω κανει τα παραπανω... αλλα θα τα ξανακανω μηπως δεν πατησε κατι καλα =============== Νοε 23rd 2016, 6:16pm =============== εκανα δεν βγαζει τιποτα..
-
Redmi 3 unlock help
Μήνυμαμε ανοιχτο κ κλειστο το τηλεφωνο σε EDL Mode
-
Redmi 3 unlock help
Μήνυμανομιζω δεν το βρηκε θα ξανακοιταξω μοιλς επιτρεψω απο δουλεια .. αλλα γιατι μου βγαζει 3 συσκευες androd ?
-
Redmi 3 unlock help
Μήνυμαμε τον οδηγο οταν το κανω μου βγαζει 3 android συσκευες me ερωτηματικο η τους αλλαζω τον driver - port σε quallcom HS-USB QDLoader 9008 (com xx) η τους διαγραφω και κραταω εναν ..αλλα παλι δεν μου παιζει
-
Redmi 3 unlock help
Μήνυματο πα δεν το πα... το θεμα ειναι οτι δεν βλεπει το pc σωστα το τηλεφωνο
-
Redmi 3 unlock help
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24221/ =============== Νοε 23rd 2016, 12:00pm =============== τα υπολοιπα το απογευμα .. παντως ο bootloader ειναι κλειδωμενος
-
Redmi 3 unlock help
Μήνυμακαλησπερα στη παρέα, χρειάζομαι τη βοηθεια σας γιατι αρχίζω και νιώθω χαζός μετά από 3 μέρες προσπάθεια εχω το redmi3 με stable rom Miui global 7,1,1,0,0 θα σς το πω με βήματα 1. εστειλα στην xiaomi αίτημα για unlock τησ συσκευής οπού και πήρα 2, εκανα εγκατάσταση ολους τους drivers και τα προγραματα που χρειαζονται , miflash,xiaomiflash, mipcsuite , universal adb drivers 3. ακολουθησα το οδηγο ξεκλειδωμα του bootloader χωρις επιτυχια μιας και το τηλεφωνο δεν εχει developer rom (ακολουθησα μεχρι…