Εδω και 2 μερες λαμβάνουμε push για σεναρια της gateway. Ομως κατα την εναλλαγή απο 4G σε wifi νεκρωνουν για αρκετα λεπτα και μετα επαναλειτουργουν. Επισης εχουν αχρηστευτει 2 κάμερες Aqara gateway που εχω: ουτε συναγερμο χτυπουν ουτε στελνουν ειδοποιησεις.
Παράθεση από thodorisls: “Παράθεση από Jiasios: “Mi Home 5.1.26 APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror Η 5.1.26 δεν υπάρχει στο playstore. ” Μια χαρά υπάρχει. ” Τωρα ναι, στην αρχη υπήρχε μονο μεσω του mihome ή στο apkmirror. Οπως αντίστοιχα δεν ανεβηκαν ποτε οι εκδοσεις μετα την 5.1.16 ως την 26
Αν το υπολογιζω καλα βγαζουν 2 αναβαθμίσεις καθε 10 μερες απο την αρχη του χρονου... Ποσο δυσκολο ειναι να λυσουν αυτο το απλο προβλημα με τις ειδοποιησεις; πραγματικα είναι απογοηυτικοι στο θεμα software και βλεπω οτι και η Infoquest δεν ειναι προετοιμασμενη για να υποστηριξει τα προϊόντα σωστα.
Hi Ioannis, Greetings from Xiaomi! Thank you for writing us and sharing the snapshots. I will be glad to assist you. I understand that you are facing issue with your Home Security setup and I would like to inform you that you may get in contact with the point of purchase for further assistance because as of now the product you have mentioned is not available for sale through our official website so we would not be able to assist you technically. We apologize for the same. Should you have any que…
Επισης Χριστος Ανέστη και χρονια πολλα. Εδω ειναι η "απαντηση" της Xiaomi HongKong Dear Sir/Madam, Thanks for inquiry. This is Hongkong customer service centre. Sorry for the inconvenience, please try to delete the Mi home app and then download again to pair the devices. Thank you for your support and attention towards XiaoMi. Any other questions,please feel free to contact us:service.hk@xiaomi.com . Best Regards. —Rainy Customer Service Department Customer Hotline support:+852 3001-1888 Custome…
Ναι κι εγω απο χθες βραδυ μεχρι τωρα εχω notifications αλλα μονο οταν ειμαι με wifi. Στα δεδομενα δε λειτουργουν. Σε αλλο τηλεφωνο ομως με τον ιδιο λογαριασμό και τις ιδιες ρυθμισεις server κλπ, δεν έρχονται καθολου. Τραγικοί να εχουν φτιάξει τοσο γαματο εξοπλισμο και να χαλανε το image τους λογω software
Ακομα και το απλο timer - > send notification, δε λειτουργει. Δεν ειναι θεμα καμερων, απλα ειναι νεκρά τα push. Παγκοσμιο το προβλημα οπως βλεπω στο miui forum