Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 154.

• απουσία global developer

chris1723 - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

α) δεν μου δίνει πλέον την επιλογή 'εκτελεση ως διαχειριστης' β) επιλέγω κανονικά τον φακελο και μου έχει και clean all και κάτω δεξιά επιλογές οπως: flash all.bat. flash all expect data storage κτλ

Μήνυμα

mi 5s global stable mi flash 2015 2015.10.28.0 είναι από το λινκ που είχε ο οδηγός

Μήνυμα

δεν με αφήνει να ανεβάσω τις φοτο πάντως η ρομ και το extract έχουν σίγουρα σωστά απλά δεν με αφήνει το μι φλασ

Μήνυμα

τον σειριακό τον γράφει και ναι επέλεξα το flash all αλλά μου γράφει αδυναμία εύρεσης αρχείου επέλεξα ολόκληρο το φάκελο που είχα ονομάσει ο ιδιος μήπως έπρεπε να επιλέξω το capricorn images ή κάτι πιο συγκεκριμένο????

Μήνυμα

αφου ανοίξω το mi flash και πατάω το flash μου γράφει αδυναμία εύρεσης του αρχείου επίσης αριστερά μου γράφει τον αριθμο 2 και όχι 1

Μήνυμα

οκ κατάλαβα δηλαδή από stable σε stable δεν θέλει φρ από stable σε dev ή οποιαδήποτε άλλη χρειάζεται φρ

Μήνυμα

υπάρχουν και άλλες λύσεις έκτος από το κινητό ???

Μήνυμα

οκ ευχαριστώ γίνεται να μεταφερθούν οι εφαρμογές στο pc ????

Μήνυμα

χρειαζεται φρ για να βάλω stable πάνω από stable ???

Μήνυμα

είχα κάποια μικρό κολληματακια και ήθελα να δω πως θα συμπεριφέρεται το κινητό με την developer αλλά μάλλον τελικά θα ξανακάνω καθαρή εγκατάσταση αυτής που ήδη έχω απλα μου φάνηκε περίεργο =============== Αυγ 10th 2017, 12:25pm =============== χρειαζεται φρ ???

Μήνυμα

ηθελα να την φλασαρω

Μήνυμα

γεια σας έχω μια απορία έριξα πριν λίγο μια μάτια στις fastboot roms και δεν υπήρχε η global developer για το mi 5s ξέρει κανείς τι γίνεται ????

• εγκατασταση drivers [SOLVED]

Μήνυμα

τελικα έκανα ένα fr κατέβασα την πιο πρόσφατη έκδοση φαίνεται να λειτουργεί σωστά αλλά τωραου λέει σε 72 ωρες

Μήνυμα

ειναι πάντα συνδεδεμένο στο κινητό =============== Αυγ 7th 2017, 6:36pm =============== μηπως πρέπει να μεταφέρω το ζήτημα άμμου σε άλλο νήμα????? =============== Αυγ 7th 2017, 6:49pm =============== * μου =============== Αυγ 7th 2017, 9:24pm =============== εχει ξανά αντιμετωπίσει κανείς τέτοιο πρόβλημα????

Μήνυμα

κατεβασα την έκδοση 1.1 στην που είχε ο οδηγός έχω περάσει drivers έχω global stable και πάω για xtrv Xiaomi mi 5s

Μήνυμα

παιδιά κλείδωσα τον bl κατέβασα το mi unlock τι έκανα unzip συνδέθηκα κανονικά αλλά όταν πατάω την επιλογή unlock αφού φτάνει μέχρι ένα ποσοστό μου γράφει couldn't verify device πρέπει να κατεβασω τη πιο πρόσφατη έκδοση????

Μήνυμα

οκ ευχαριστώ σήμερα μάλλον θα το κανω =============== Αυγ 7th 2017, 12:31am =============== παιδια το φορμάτ εγινε το θέμα είναι πως η άδεια είχε έρθει στις 30-7 λέτε να ακυρώθηκε????

Μήνυμα

αυτο που είχα απορία είναι αν είναι απαραίτητος ο σκληρός εξωτερικός για το reinstall ή γίνεται και με φλασάκι όπως και στο φορματ

Μήνυμα

οσο αναφορά το reinstall????

Μήνυμα

βασικα θα περάσω αυτά που θέλω σε ένα φλασακι =============== Αυγ 1st 2017, 10:58am =============== χρειαζεται απαραίτητα εξωτερικός????