Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 154.
-
απουσία global developer
Μήνυμαα) δεν μου δίνει πλέον την επιλογή 'εκτελεση ως διαχειριστης' β) επιλέγω κανονικά τον φακελο και μου έχει και clean all και κάτω δεξιά επιλογές οπως: flash all.bat. flash all expect data storage κτλ
-
απουσία global developer
Μήνυμαmi 5s global stable mi flash 2015 2015.10.28.0 είναι από το λινκ που είχε ο οδηγός
-
απουσία global developer
Μήνυμαδεν με αφήνει να ανεβάσω τις φοτο πάντως η ρομ και το extract έχουν σίγουρα σωστά απλά δεν με αφήνει το μι φλασ
-
απουσία global developer
Μήνυματον σειριακό τον γράφει και ναι επέλεξα το flash all αλλά μου γράφει αδυναμία εύρεσης αρχείου επέλεξα ολόκληρο το φάκελο που είχα ονομάσει ο ιδιος μήπως έπρεπε να επιλέξω το capricorn images ή κάτι πιο συγκεκριμένο????
-
απουσία global developer
Μήνυμααφου ανοίξω το mi flash και πατάω το flash μου γράφει αδυναμία εύρεσης του αρχείου επίσης αριστερά μου γράφει τον αριθμο 2 και όχι 1
-
απουσία global developer
Μήνυμαοκ κατάλαβα δηλαδή από stable σε stable δεν θέλει φρ από stable σε dev ή οποιαδήποτε άλλη χρειάζεται φρ
-
απουσία global developer
Μήνυμαυπάρχουν και άλλες λύσεις έκτος από το κινητό ???
-
απουσία global developer
Μήνυμαοκ ευχαριστώ γίνεται να μεταφερθούν οι εφαρμογές στο pc ????
-
απουσία global developer
Μήνυμαχρειαζεται φρ για να βάλω stable πάνω από stable ???
-
απουσία global developer
Μήνυμαείχα κάποια μικρό κολληματακια και ήθελα να δω πως θα συμπεριφέρεται το κινητό με την developer αλλά μάλλον τελικά θα ξανακάνω καθαρή εγκατάσταση αυτής που ήδη έχω απλα μου φάνηκε περίεργο =============== Αυγ 10th 2017, 12:25pm =============== χρειαζεται φρ ???
-
απουσία global developer
Μήνυμαηθελα να την φλασαρω
-
απουσία global developer
Μήνυμαγεια σας έχω μια απορία έριξα πριν λίγο μια μάτια στις fastboot roms και δεν υπήρχε η global developer για το mi 5s ξέρει κανείς τι γίνεται ????
-
ειναι πάντα συνδεδεμένο στο κινητό =============== Αυγ 7th 2017, 6:36pm =============== μηπως πρέπει να μεταφέρω το ζήτημα άμμου σε άλλο νήμα????? =============== Αυγ 7th 2017, 6:49pm =============== * μου =============== Αυγ 7th 2017, 9:24pm =============== εχει ξανά αντιμετωπίσει κανείς τέτοιο πρόβλημα????