Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 221.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Ευχαριστώ για την καλύτερη απάντηση που μου έδωσες Καρνταση, την Δευτέρα το βάζω μπροστά.” Από που είσαι κολλητέ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαlallasgr.σε ευχαριστω πολυ για την αψογη βοηθεια και ολους απο το φορουμ.ειστε αξιοι.μπραβο.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Εγω θα προτείνω να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει με δική του ευθύνη... Όποιος κάνει του κεφαλιού του όμως θα πρέπει να ΄βρίσκει μόνος του την λύση στα προβλήματα που θα προκύπτουν. Αυτό είναι το πιο δίκαιο και λέω να το εφαρμόσουμε.....” Σωστά.γι'αυτό όποιος δεν ξέρει όπως εγώ δεν κάνω τίποτα μέχρι να ειμαι 100% σίγουρος ότι θα ξεκινήσω και θα τελειώσω καλά.γι'αυτό και κάνω ερωτήσεις πολλές,γιατί κάποια πράγματα δεν τα καταλαβαίνω.όπως αφού έχω ξεκλείδωτο bootloader για…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΑυτό που δίνεται στο forum.Υπάρχει κιαλλο; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kalosdios: “Ναι αλλά έχει μόνο 2αρχεία τίποτα παραπανω ” Όταν κάνεις εγκατάσταση σου ζητάει άδεια 2-3 φορές .. και καλά αν είναι αξιόπιστο πρόγραμμα.. Πατας να εγκατασταθεί;” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sso: “η μήπως μπορώ να το κάνω και με τον δικό μου λογαριασμό, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα και μπλεξίματα. ” Μπορείς να το κάνεις με οποιοδήποτε λογαριασμό αρκεί να έχει περάσει ένας μήνας από το τελευταίο ξεκλείδωμα.. Φυσικά μετά κάνεις δια…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kalosdios: “δεν μου βγάζει καν εικονίδιο στον υπολογιστή ” Δεν είναι σε αυτή τη διαδρομή; C:\Program Files (x86)\Xiaomi\MiPhone” Ναι αλλά έχει μόνο 2αρχεία τίποτα παραπανω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Όπως σίγουρα ξέρεις πλέον.. Με pc suite βάζεις Κινέζικη και με Miflash.. σχεδόν όποια θέλεις.. Αν θες βοήθεια ..εδώ είμαστε.” προσπαθήσαμε το my flash αλλά όταν το εγκατέστησα δεν μου βγάζει καν εικονίδιο στον υπολογιστή και έτσι δεν μπόρεσα να προχωρήσω. αφού έχω ξεκλείδωτο bootloader δεν μπορώ να βάλω τη δικιά σας τη ROM την ελληνική; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Από την unofficial καλα είναι να πας σε official ... Έτσι θα παίρνεις και αυτόματες αναβαθμίσεις..” αυτό θέλω να κάνω γιατί έχω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις και κάποια άλλα προγράμματα και μου έχει σπάσει τα νεύρα δεν με νοιάζει αν έχει αγγλικά και το Playstore θα προσπαθήσω να το βάλω μόνος μου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “@kalosdios αφού το mi pc suite βλέπει το κινητό προχώρα με μια αναβάθμιση εκ των δύο. Αν θες να μπορείς να ξεκλειδώσεις μετά βάλε την beta αν όχι βάλε την stable! Επειδή θα σου περάσει όμως κινέζικη ρομ η πρότασή μου είναι να βάλεις την beta γιατί θα θες να ξεκλειδώσεις σίγουρα μετά και να περάσεις την Ελληνική! Με κινέζικη ρομ δεν θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα λειτουργικό το κινητό για καθημερινή χρήση!” φίλε τελευταίες ερωτήσεις εγώ δεν φοράω την γνήσια ρομ σίγουρα μπορώ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Ποιος δεν το βλέπει? Πάτα και θα δεις! Αν δεν το κάνει δεν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα! Άπαξ και ξεκινήσει θα το αφήσεις να τελειώσει όση ώρα και να πάρει!” δεν βλέπει καθόλου τη συσκευή το πρόγραμμα, mipc και το βλέπει μόνο όταν το έχω σε fastboot για να κανει update σε Staple η beta Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμαθα κανει update?το οτι δεν βλεπει το τηλ πειραζει?
-
Μήνυμαεχω το τηλ σε fastboot ανοιγει το mipcsuite δεν διχνει φαινετε η συσκευη αλλα με βγαζει αν θελω να κανω flash stable or beta τι να κανω?να πατησω stable?
-
Μήνυμαπαιδια εγκαθιστά το miflash αλλα δεν το βγαζει πουθενα @lallasgr δεν μπορω να κανω τιποτα
-
Μήνυμαπως ξερω σίγουρα οτι ειναι για το redmi note 3 pro?
-
Μήνυμακατεβασα αυτην Global Stable (V7.1.8.0) μετα θα κανει update ota?
-
Μήνυμαδεν με αφηνει να μπω το mipcsuite
-
Μήνυμαδεν σας κριβω οτι τρεμω.οταν συνδεω το mipcsuite κρασαρι το προγραμμα σβηνει.δεν ξερω με φαστ μπουτ αν το κανει. θελω να βαλω αυτην που κανει update ota
-
Μήνυμαλεω να προσπαθησω
-
Μήνυμαλεω να μην μπω σε διαδικασια ξεκλειδοματος.οποτε λεω για την global stable που αν δεν κανω λαθος περνει αναβαθμισεις και συντομα θα βαλει ?Ελληνικα..το mipcsuit κρασαρι ομως.πρεπει να να κανω restart?απο εκει να την περασω?
-
Μήνυμακαι ποια προτείνεις να βαλω?