Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 145.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
GioNiko - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπερα και παλι, ειχα ρωτησει και πριν για το ποια εκδοση να περασω σε kenzo αλλα τωρα μπερδευτικα λιγο. Η εκδοση twrp 3.2.3-4 γραφει android 9. Αν περασω την rom 9.3.7 η οποια απο οτι νομιζω δεν εχει android 9, θα εχω θεμα?
-
GioNiko - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μην σε αγχώνει, την δοκιμαζεις και αν δεις καποιο πρόβλημα μπαίνει σε fastboot και περνας αλλη. ΛΟγικά δεν θα έχεις κανενα πρόβλημα.. ” Ωραια, ευχαριστω πολυ!
-
GioNiko - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ανάλογα με την ρομ που έχεις τώρα. Προτίμησε μια απο τις τελευταίες εκδόσεις πχ την 3,2,3-4 ” Τωρα εχω 10.2.1.0 official stable. Με την 3.2.3-4 θα ειμαι ενταξει?
-
GioNiko - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπερα, θελω να περασω για πρωτη φορα ελληνικη rom και θελω να ρωτησω ποια εκδοση προτεινεται να βαλω σε Redmi Note 3 Pro (Kenzo). Ευχαριστω!
-
Σκέφτομαι να περάσω την 10.2.1.0 από εδώ και έχω κάποιες απορίες. Η διαδικασία παραμένει η ίδια με αυτόν τον οδηγό ή έχει αλλάξει κάτι? Επίσης, αν χρειάζεται να περάσω developer rom για να ξεκλειδώσω bootloader γιατί στον ανανεωμένο οδηγό δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Τέλος, όσον αφορά το twrp, ποια έκδοση προτείνεται να κατεβάσω?