Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 145.
-
Καλησπερα παιδες, ξεκλειδωσα bootloader και πηγα να εγκαταστησω official stable αλλα στο miflash μου εβγαζε εναν error "remote: system file too large" κατι τετοιο. Mετα επειδη αγχωθηκα μην εκανα καμια πατατα εγκατεστησα την official dev που ειχα πριν και μπηκε κανονικα αλλα μου κλειδωσε παλι τον bootloader. Μπορω να ξαναξεκλειδωσω τωρα μηπως περασω την ελληνικη η πρεπει να περιμενω? Στο unlock tool με αφηνει να μπω και μου βγαζει unlock αλλα δεν το εκανα ακομα για σιγουρια. Ξερει καποιος τι εγιν…
-
Παράθεση από makis1024: “Αναφέρεται στο ότι εάν είναι ανάδρομος και ταυτόχρονα έχει συνουσιαστεί ο Ερμής με την Αφροδίτη και δεν βρίσκεις ούτε sd card ούτε φλασάκι, και έχεις μόνο τον υπολογιστή, το καλώδιο otg και το κινητό. Σωστά @demakhs ; XTRV the Greek miui definition ” Α μια χαρα τοτε. Ειχα μπερδευτει λιγο. Κατι τελευταιο, περιμενω αδεια για ξεκλειδωμα, η 6.11.24 ειναι αυτη που περναω μεχρι στιγμης?
-
Παράθεση από gab: “Καλημερα...Θα πας επιλογες για προγραμματιστές(θα το ενεργοποιήσεις αν δεν το βλεπεις) και θα ξετσεκαρεις το ενεργοποίηση βελτιστοποίηση MIUI .Θα ζητήσει επανεκκίνηση συσκευης θα το κάνεις και έπειτα θα στο εμφάνιση κανονικά μετά στούς λογαριασμούς ” Καλημερα και ευχαριστώ για την απάντηση. Το έκανα και δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει. Οι ενεργοί και γενικά οι φίλοι δεν εμφανίζονται. Σε άλλη συσκευή που συνδέθηκα με τον λογαριασμο μου τους εμφανίζει κανονικά. Σε άλλη συσκευή με…
-
Αν είναι εύκολο να κοιτάξει κάποιος αν του βγάζει το messenger στους συγχρονισμενους λογαριασμούς θα με βοηθούσε πολύ. =============== Νοε 25th 2016, 9:03pm =============== Παράθεση από Nikos5150: “Ούτε εμένα.Αλλά επειδή το e-mail του fb είναι hotmail.com ,υπάρχει στο Άλλοι λογαριασμοί/Εταιρικό.Αυτό όμως έχει να κάνει με τα e-mail που λαμβάνω στο hotmail.com και όχι με το Messenger,ασχέτως αν στο fb χρησιμοποιώ hotmail στο login...Μπερδεγουέη χαχαχα Στις Ρυθμίσεις/Συγχρονισμός έχω ενεργοποιήσει …
-
Ειχα αναφέρει για ένα θέμα με το 4g της vodafone το οποίο λύθηκε στέλνοντας "4G ΝΑΙ" στο 1285 οποτε οποιος έχει θέμα ας κάνει αυτό. Τώρα έχω αναφέρει και άλλο ενα θέμα που έχω που δεν μπορώ με τιποτα να βρω λύση. Στο messenger στην λίστα με τους ενεργους βγαίνει αυτό αντί για τους χρήστες που είναι online. Ξέρει κανεις τι μπορεί να παίζει? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24394/
-
Παράθεση από venioni: “Η καινουργια σιμ που εβγαλες ειναι 4g; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δεν βλεπω καπου να λεει 4g αλλα οπως ειπα δεν εχω καθολου συνδεση, ουτε καν 3g. =============== Νοε 24th 2016, 8:09pm =============== Απλως ειναι ο ιδιος αριθμος με τον παλιο. δεν καταλαβαινω ομως πως αυτο μπορει να επειρεαζει την συνδεση. Με αλλη sim που δοκιμασα επιασε 4g κανονικα.
-
Ρε παιδια δεν εχει σχεση με το κινητο αλλα πραγματικα εχω χαθει τελειως. Ειχα μια sim η οποια δεν επιανε δεδομενα καθολου αλλα δοκιμασα αλλη και επιανε 4g κανονικα οποτε πηγα και εβγαλα καινουργια sim με τον ιδιο αριθμο και αφου την εβαλα στο κινητο παλι τα ιδια. Πως γινεται να παιζει ρολο ο αριθμος γιατι απο ολα αυτα αυτο καταλαβαινω εγω.
-
Μαλιστα μια χαρα. Παντως μου εχει βγαλει καποια θεματακια το κινητο απο χτες που το πηρα και δεν με εχει αφησει να το χαρω. Ειχα αναφερει και πριν για το messenger που δεν μου εμφανιζει τους ενεργους (ακολουθησα τον οδηγο με τα permisions και τιποτα) και παρατηρησα πριν λιγο οτι καμια απο τις δυο sim δεν πιανει 4g ενω εχω prefered network LTE και γενικα τα δεδομενα αργουν πολυ. Ειμαι με την official dev 6.11.3 αυτη τη στιγμη αν αυτο λεει κατι.
-
Παράθεση από derveni: “Όταν λες καιρό πόσο ? ” Πρεπει να εχουν περασει οι 3 μηνες.. Mπηκα στο site και μου το ελεγε κιολας να κανω αλλη αιτηση. Εκανα και περιμενουμε. Περιπου ποσο καιρο περνει και αφου εγκαταστησω την ελληνικη rom μπορω καπως να κλειδωσω τον bootloader η πρεπει να τον αφησω ξεκλειδωτο για να εγκαθιστω τα updates?