Παράθεση από gkalen: “Αμφιβαλω αν έχει σωστά περασμένη ρομ στη συσκευή .. Ειχε κάπου screenshot από το about phone ?? ” Παράθεση από geoanto555: “Λογικό είναι να μην την βλέπει... Πρέπει να κάνεις ένα format data πρώτα..Μετά reboot recovery και μετά να βάλεις την ρομ μέσα.. ” μετα από αυτό έφυγαν και τα κινέζικα Ευχαριστώ Παράθεση από geoanto555: “Λογικό είναι να μην την βλέπει... Πρέπει να κάνεις ένα format data πρώτα..Μετά reboot recovery και μετά να βάλεις την ρομ μέσα.. ”
Παράθεση από geoanto555: “Δεν έχει σχέση.... Πες μου τι κάνεις και δεν την βλέπεις... ” βαζω στον εσωτερικό χώρο του τηλεφώνου την rom σε zip πάω πατώντας τα πλήκτρα power and volume + στο twrp μετά στο install προσπαθώ να βρω το zip αλλά δεν το βλέπω
Χαλάρωσε ψαρακα. γιατη στραβονης. Αν θέλεις βοηθάς δεν θα μας την λες κιόλας Παράθεση από geoanto555: “Το αντιγράφεις κανονικά και δεν το βλέπεις; Πως γίνεται; ” δεν ξέρω επίσης δεν βλέπω το superus αν σου πει κάτι
για σας και παλι στην νεα συσκευή μου .xiaomi redmi pro εγκατεστησα την 6.9.22 αλλά δεν μου αρέσει έχει πολλες κινεζικές εφαρμογές και έβαλα μέσα στη συσκευή την 6.9.15 zip ,πιγα μέσα από το twrp να το κάνω εγκατάσταση αλλά δεν το βλέπω το zip
Παράθεση από geoanto555: “Εδώ @SAMARAS λες ότι έχεις ήδη την 6.9.22 omega thunder... Θυμάσαι τι σου είπα για την συσκευή στο προφίλ σου;;;;; ” ειναι ή τρίτη συσκευή που έχω και την πέρασα στο προφίλ μου
1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>. Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Η ενημέρωση θα διαγράψει όλα τα δεδομένα χρήστη, παρακαλούμε να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας εκ των προτέρων. για και παλι σε αυτό το τηλ δεν μπορώ να κανω αυτό για να αρχίσω τη…
μπαβο ρε φίλε.. αυτό ακριβώς ... θα περιμένω. Και όταν αλλάξω την συσκευή και αρχίσω να χρησιμοποιώ την omega θα την αλλάξω και στο προφίλ μου Ευχαριστώ πολύ
εχω εγκαταστήσει miui 8 6.9.22 omega thunder. Για να εγκαταστησω την 6.9.29 πρέπει να βάλω κάποια άλλη ρομ πρώτα; Στον σύνδεσμο που μου δώσατε ποια από όλες;
Παράθεση από thodorisls: “ολες developer ειναι δεν εχει βγει stable για το redmi pro.η 6.9.22 ειναι η τελευταία ” καλημέρα δεν κατεβαινει με τιποτα γνωριζετε αν εχει καποιο πρόβλημα ο server