Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 399.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Το Deep sleep το βλέπεις επισης στο gsam εκει που λεει το Held awake, εσενα ειναι αυτηνβτην στιγμη 0 κανε εναν πλήρη κυκλο φορτισης και τσέκαρε λίγο τα ποσοστά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απο οτι βλεπω δεν έχεις θεμα να μην μπαινει σε deep sleep, το sot ειναι το Screen on time δηλαδη ποση ωρα ειναι ανοιχτή η οθόνη και ουσιαστικά το κινητό σε κανονικη λειτουργια, πρόβλημα θα ειχες για παράδειγμα αν με ενεργοποιημενο κινητο, κλειστή οθονη το αφηνες στην άκρη και χωρις να κανει τίποτα εχανε γυρω στο 20% μπαταρια σε ενα 8ωρο περιπου, οτι ειναι μεχρι 10% ειναι νορμαλ. Αν σου συνέβαινε αυτό τοτε δεν θα έμπαινε σε Deep sleep και θα έπρεπε να δεις αν κάποια εφαρμογή ή κατι αλλο σου τρωει…

• Εχω δοκιμασει και eu και ελληνική stable και dev το ίδιο ηταν σε ολες , σήμερα έβαλα την τελευταία Xtrv dev και βλέπουμε, παντως καταληγω οτι αν δεν εχεις θεμα με το deep sleep και εχεις ικανοποιητικο sot καλύτερα να αγνοείς το Cell stndby ειδικα απο την μαμα εφαρμογή Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βαλε το gsam να δεις τι σου τρωει την μπαταρία Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Ιαν 14th 2017, 7:39am =============== Καλημέρα παλουκαρια, να κανω μια ερώτηση ενω εχω 4g ενεργοποιημενο σε παροχο και κινητό το max σε ταχύτητα που εχω δει ειναι γυρω στα 30mbps ενω με ενα Iocean επιανε τουλάχιστον 45, το ξερω οτι δεν είναι κάτι το φοβερό αλλα θα ηθελα μια σύγκριση απο καποιον με Vodafone και να ειναι κέντρο Αθήνα αν γίνεται, απο ρομ ειναι το ιδιο και με την ελλ…

• fbce206bc473f8b312d03280c9b920ab.jpg478e0cd3db3a1deb438e3609e5698d7c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπον επειδη και εμενα με παραξενευε το υψηλό ποσοστό του Cell stndby αλλα κατα τα αλλα εχεω ικανοποιητικο sot γυρω στης 5 ώρες αναλογαβτην χρηση μεχρι το 20 %της μπαταρίας παρατηρησα τωρα που έβαλα το Gsam οτι αλλα λεει αυτη η εφαρμογή και αλλα η εφαρμογή του τηλεφωνου, το gsam μου φαίνεται πιο λογικο, οποτε ειναι προφανως καποιο bug ή καποια παρεερμηνεια της εφαρμογής του τηλεφώνου Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με Light sensor

Atha Kappas - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Καλημέρα ανεβασε ενα Screen shot απο το about phone να δουμε τι ρομ φοράει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δες λιγο ποσο sot εχεις και αν το τηλέφωνό σου μπαινει σε deep sleep δηλαδη οταν ειναι κλειστη η οθόνη το βραδυ πχ τι ποσοστό μπαταρίας χάνει? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν έχεις καμιά sd μπορείς να την περάσεις και εκεί και μετα το format data που σου ειπε ο geoanto555 να κανεις reboot to recovery παλι και install απο την sd Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Υπάρχει widget με άμεση κληση διαλέγεις την επαφη και οταν την πατας καλεί Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• MiUI globeROM Builder

Μήνυμα

Από ότι ειδα ειναι απο το xiaomi. eu οποτε αξιόπιστο μου φαίνεται Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΕΛΤΑ

Atha Kappas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Οταν δεις οτι εφτασε πας και παραλαμβανεις απο εκει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα μαλλον δεν εχεις σωσγους driver περασμενους στον υπολογιστή, οταν το συνδέεις το κινητο σε fastboot mode στην διαχείριση συσκευων πως το βγαζει, έχει ερωτηματικο, και αν μπορείς ανέβασε ενα Screen shot με το about phone Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΕΛΤΑ

Atha Kappas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μπορείς να πας να παραλαβεις απο το τοπθκο κέντρο διαλογης σου, το εχω κανει πολλες φορες γιατί ειχα το ίδιο θεμα, περναγε 2 φορές την εβδομάδα ο ταχυδρόμος Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα κλαίω?

Μήνυμα

Έχεις χρονο ακομα μην αγχώνεσαι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ωρα για flasharisma

Μήνυμα

China stable δεν εχει play store αλλα υπαρχει οδηγος για να βαλεις και επισης εχει αρκετες κινεζιες Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ωρα για flasharisma

Μήνυμα

Καλησπέρα για το redmi pro δεν υπάρχει global stable official μονο china απο official, και επειτα η ελληνική. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk