Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 399.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Υπάρχει και αυτος ο τρόπος Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οπως εισαι σε recovery και το συνδεσεις μς τον υπολογιστη το βλεπει το τηλ, μπορείς να περάσεις την ρομ στον αποθηκευτικό χωρο? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οταν μπαινεις στο twrp στην πρώτη οθονη δεξια εχει ενα κουμπακι format data η διαμορφωση δεδομένων, επιλέγεις αυτο πληκτρολογεις yes και επειτα κανειςβreboot to recovery, τα εκανες και σου ςβγαλς σφάλμα? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με sd ή οταν μπεις στο recovery συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστη και την περνας μεσα ή με adb sideload Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καθε μερα!! atabertass
-
Με fastboot reboot απλα ανοιγει το τηλ αν θες οταν δώσεις την εντολη κρατα το Vol up για να μπει στο recovery ,βαλε την ρομ σε μια sd , οταν μπει στο recovery επλεγεις format data, yes, reboot to recovery παλι και μετα install την ρομ που έχεις στην sd Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχεις περασει την ρομ, την εκανε install? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οποία θες βαλε την stable αν δεν θες να φλασαρεις συνέχεια η την dev για να δοκιμαζεις καινούργια πράγματα αλλα μπορει να εχουν και καποιο bug Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δοκιμασε με την ρομ στην sd bootaρε στο twrp κανε την δεξια επιλογη που λεει format data γραφεις yes και μετα reboot to twrp και επειτα install την ρομ που θες, λογικα θα εισαι οκ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρομ απο αντιπροσωπία και στα ελληνικά δεν υπάρχει, με multilanguage rom θα στο πουλησει που ειναι unofficial προβληματική, αν μπορεί να στην αλλαξει ή αν ξέρεις εσυ απο αλλαγη ρομ ή να ακολουθήσεις τις οδηγίες του φορουμ συνεχισε αλλιως θα σου πρότεινα να ψαξεις για κάποιο που θα ειναι ετοιμο με την ελληνική η τουλάχιστον την official china rom Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Angelos10: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Official stable κινεζική φοράς! Οι κινεζικές rom δεν διαθέτουν Google εφαρμογές. Οπότε θα πρέπει να περάσεις τη ρομ του φόρουμ μας. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να ξεκλειδώσει ο bootloader. Πρέπει αρχικά να ελέγξεις αν είναι κλειδωμένος ο bootloader. Κατόπιν πρέπει να περάσεις developer rom και να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Δε πολυκαταλαβαίνω αλλά θα τα δεχτώ. Βέβαια, αυτό δεν είναι αντίθε…