Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 399.
-
Μολις μπεις στο recovery η δεξια επιλογη λεει format data μετα γραφεις yes και επειτα reboot to recovery? Αν εκανες αυτο και δεν τοτε καποιος πιο εμπειρος χρειάζεται Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Forma data και μετα κανε reboot to recovery και επειτα install Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προχώρα κανονικα με εγκατάσταση twrp και την ρομ που θέλεις Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αλλαξε ρομ και δες το παλι ςγω ειμαι με την τελευταία stable απο xiaomi.eu και μου βγαζει sot απο 4 και μιση εως 6 αναλογα την χρήση και χωρίς εξοικονομηση ενέργειας και zip, οσο για το βραδυ εμενα πέφτει ελάχιστα, επισης εχω απενεργοποοιησει το volte και την συνεχη σαρωση για wifi Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οταν η οθονη του ειναι κλειστη και δεν λειτουργεί τιποτε αλλο στο κινητό παρα μονο η αναμονη για σημα πρέπει να μπαινει σε deep sleep , το θεμα ει αι ποσο γρηγορα σου πεφτει η μπαταρία δηλαδη με το κινητό στην αναμονη αν πχ χανεις 2%σε 1ωρα λογικο το cell standby να ειναι ψηλο γιατί μονο αυτό δουλεύει, κανε μια δοκιμη βαλε το κινητο σε flight mode το βραδυ και το πρωι δες τι καταναλωση ειχες και τι ποσοστό ειναι το cell stndby. Ουσιαστικα αυτο που εχω καταλάβει εγω ειναι οτι σε κατάσταση αναμονη…
-
@sylvester κατεβασε την εφαρμογή cpu spy, περασε τν στο κινητο και αστο στην ακρη η το βραδυ χωρις να το χρησιμοποιήσεις, τοτς θα πρέπει να μπαίνει σε deep sleep αν το πρωι μετα απο βραδινή ξεκούραση του κινητού το ποσοστό του deep sleep ειναι μεγαλο εισαι οκ και το battery drain στο δημιουργεί κάτι αλλο, αν δεν μπαινει σε deep sleep καλο ειναι να τσεκάρεις την ρομ που φορας, οσο για τα zip πρεπει καθε φορά που κανεις καποια αναβάθμιση να τα ξαναπερνας Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντ…
-
Περνας twrp recovery πρωτα και επειτα οποια σου κανει κεφι stable η dev εξαρτάται αν θες καθε Παρασκευή να φλασαρεις και να δοκιμαζεις καινούργια πράγματα η να μην ασχολείσαι και πολυ οποτε πας σε stable Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχουν μαγαζια που στέλνουν με Dhl αλλα μεσω αλλων ευρωπαικων χωρών οποτε εσενα σου έρχεται ουσιαστικά απο Ευρώπη και δεν περναει τελωνειο, η διαφορά είναι ότι πληρώνεις γυεω στα 20 ευρω μεταφορικά και σου ερχεται και πιο γρήγορα ή ψωνιζεις απο μαγαζια που εχουν ευρωπαϊκή αποθήκη Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αμα σου γραφει κλεισιμο απο τελωνειο και σε εισαγωγικα δασμους πληρωνεις, το πόσο εξαρτάται από τον τελωνειακο δηλαδη ποσο θα κοστολογησει το κινητο για να υπολογισει τον φπα συν 12 ετρω τελη διασαφησης, πολλα δεν μπορείς να κάνεις αν δεν παραλαβεις και συννενοηθεις απο εκει που το πήρε να σου κανει refund αλλα πρωτον θα αργήσει και δευτερον ίσως σου κρατησουν τα μεταφορικά, τωρα αν δεν γραφει δασμους παιζει να την γλυτωσεις Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk