Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 399.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Επισης θα σου προτεινα να βάλεις καμια stable rom μηπως υπαρχει βελτίωση, απενεργοποοιησε το volte και στο wifi στης ρυθμίσεις ξετσεκαρε να κανει παντα σαρωση για δικτυα μετα απο την ασφάλεια, δες λιγο της εφαρμογές που ξεκινουν αυτόματα και επελεξε μονο αυτες που χρειαζεσαι για να εχεις της ειδοποιήσεις που θες Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτο τπ ποσοστο θα σου αυξανεται οσο το κινητο δεν το χρησιμοποιείς, δηλαδή οθομη κλειστή γιατί τοτε το μονο που δουλεύει ειναι το σημα, εννοείται ότι ειναι κάποιο bug το ψηλο ποσοστό απλα κοιτα λιγο το συνολο, ποση ωρα έχεις sot και αν μπαινει σε deep sleep το κινητό, εμενα μου φτιάχτηκε κάποιο στιγμη απο μόνο του, επισης υπαρχουν και κάποια fix για το battery drain στο redmi pro αλλα δεν ειναι διαπιστωμένο οτι δουλεουν Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καποιες Αποριες
ΜήνυμαΚαλησπέρα θα πρέπει να πας στης ρυθμίσεις >εφαρμογές >viber και επειτα στης ειδοποιήσεις να τσεκάρεις το led, οσο για την ρομ μια χαρα εισαι η τελευταία stable ειναι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θεοςςςςςςς! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[Διαγωνισμός VIP μελών] Αποτελέσματα κλήρωσης του διαγωνισμού Muppet Show (Κρυμμένος Θησαυρός)
ΜήνυμαΑμα ηταν ετσι η γκρινια φτηνά θα την γλυτώναμε , απλα εξεκφρασα την επιθυμία μου να συναντησω Muppet, που θα λεγε καιια γυναικα και απλά εσείς δεν με καταλαβαίνετε! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[Διαγωνισμός VIP μελών] Αποτελέσματα κλήρωσης του διαγωνισμού Muppet Show (Κρυμμένος Θησαυρός)
Μήνυμα@demakhs βλεπω εχεις κανει διατριβή, γραψε κανα βιβλιο να μαθουμε και εμεις τα μυστικά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΑσε ρε τα εχετε κανει πλακακια και κρύβεται τα μπαρμπαδελια! Που θα παει θα τσιμπησουμε κανενα....... =============== Δεκ 19th 2016, 9:11am =============== Χα, μολις το τσίμπησα κοιτα να δεις,!
-
ΜήνυμαΡς σεις που τα βρίσκεται, μονο μεσω browser εμφανιζονται? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μς swiss post δεν αποφευγεις το τελωνειο, παλι απο Κίνα έρχεται οποτε μπορει να περασει, αιτημα για ξεκλείδωμα μπορεις να κάνεις και απο τωρα οσο για της ρομ οι xtrv είναι αρκετά καινούργιες οποτε μπορει να μην ειναι και τόσο stable αλλα και αυτο ειναι θεμα πως θα σου κάτσει στο κινητο, τωρα πρωτα πρέπει να περάστει official dev για να ξεκλειδωσεις bootloader και αυτη πςρνιεται με , Sp flashtool, Mi flash και Mi pc suite νομιζω, οχι με twrp, καλως ηρθες λοιπον και θα σου πρότεινα να ξεκινησεις τ…
-
Του εχω βαλει την τελευταία xiaomi. eu stable, ειχα απενεργοποιηση το volte και ηταν παλι ψηλα, μεχρ πούμε σήμερα λεω δεν ρίχνεις μια ματιά και ειχε φτασει απο μόνο φου σε αυτό το επιπεδο, αρα μαλλον απο μονο του, ηθελε στρωσιμο μαλλον το εργαλείο, τι να πω Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk