Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 399.
-
Καλημέρα υπαρχουν οδηγοί για φλασαρισμα official china dev rom, ελεγχο bootloader εγκατάσταση twrp recover και τελος φλασαρισμα της ελληνικής ρομ αν το επιθυμεις, ολα αυτα ειναι στα αντιστοιχα thread της συσκευής, επισης καποιοι εχουν φλασαρει απευθείας το twrp recovery πανω στην unofficial που παραλαβαν και πηγαν ολα καλα αλλα αυτο δεν ειναι ο κανονας και κινδευεις παντα με τον φοβο του brickαρισματος, καλο διάβασμα λοιπον και οτι αποριες εχεις υπαρχει πολυς κοσμος εδω που μπορεί να σε βοηθήσει…
-
cdd5d457f63f8d1de1ef486fc889df7d.jpg 08/12 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να σου πω και εγω αν ηταν για μενα πλεον αυτο θα εκανα αλλα ειχα σαφες οδηγιες για το κόστος τους ειχα ενημέρωσει για το τελωνειο και εγινε και λιγο δοκιμαστικά για να δω τι παίζει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι απλο, free shipping παντα μου αρεσει να ρισκάρω, χαχαχαχα, τα προηγούμενα παντως που ηρθαν μεσα στην φουρια τελωνειου, ομπαμα το ενα περασε αερα, το αλλο πιαστηκε τελωνειο, οποτε πιστεύω ολα θεμα τυχης ειναι εκτος και αν εισαι @demakhs εκει γινεται αγημα εισοδου του πακέτου περναει τελωνειο σε χρυσο δισκο πανω απο τα αλλα και ξεφεύγει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά ειναι πως θα σου κάτσει, παραγγελία 01/12 απο ali με sg post ενα κινητό για φιλο σημερα παραλαμβανω χωρις τελωνειο, μεσα σε 2 μερε; αλλαξε 4 στατους, εφτασε Ελλαδα εκλεισε αεροδρόμιο και πήγε Κεντρο διαλογης, ουτε express Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδια οχι πολεμος, μονο σεξ!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο έστειλαν κανονικά περνανε αρκςτες μερες μεχρι να κανουν ανανεωαη το στατους του δεματος, μην αγχώνεσαι απο τωρα έχεις μέρες μπροστά σου το θεμα ειναι να υπαρχει προοδος και αλλαγη στατους Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εφαρμογή facebook
ΜήνυμαΣτης ρυθμίσεις της εφαρμογής έχεις τσεκαρει να κανει shortcut στην αρχικη οθόνη? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο πακέτο εγραφε 45$ και phone Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα μου το κοστολογησε στα 130 ευρώ ο τελωνειακος και το συνολο ηταν 31,20 φπα συν 12 τελη διασαφησης Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από cabdik: “Παράθεση από cabdik: “δεν περιμενα να βγαζω μονο 2 μερες, οσο δλδ. εβγαζα και με το Zenfone 5 με την 2000mah μπαταρια...! ναι μεν μικροτερων δυνατοτητων, αλλα περιμενα το 3ημερο με χαλαρη χρηση, να τις βγαζει...ανετα...!!!! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: χτες εκανα Format data και Wipe cache.. κλπ απο TWRP. χτες το απογευμα το φορτισα, και μεχρι τωρα που γραφω ειναι στο 92% η μπαταρια...! λετε να εστρωσε .... λιγο? θα δειξει.....!!!! ” σε συνεχεια του χτεσινου ποστ, ανεβαζω αυτες τις εικονες...…