Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 399.

• RE:

Atha Kappas - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Aπείλησέ την μπαταρία, πως θα πάρεις ...... powerbank!!! :dead:” Οσο πιο πολλδ; πληροφορίες τοσο κουλουβαχατα τα κάνουμε στο μυαλό τεσπα απο καταναλωση παντως μεχρι τωρα δειχνει οκ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και εγω αυτο ήθελα σαν απάντηση αν ειναι φυσιολογικο λογω αδράνειας και απλα μπαίνουμε σε τριπακια επειδη βλεπουμε ενα ψηλο ποσοστό απο κατι και μας τρομάζει οτι κατι δεν παει καλα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν υπαρχει καποιος χωρίς drain απο cell standby αν γίνεται να μας πει ποια ρομ φοράει η τι έχει κανει για να σταματήσει? Μηπως είναι και φυσιολογικό? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν υπαρχει καποιος που έχει το 64αρι χωρις drain απο cell standby να μας πει ότι ποια ρομ φοράει και αν έχει κανει κατι για να σταματήσει? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μεσω twrp την κάνεις, το ίδιο εχω και εγω ομως με την τελευταία Xtrv γύρω στο 50% το cell standby Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για ενα redmi pro 64αρι απο Ali με sg post, αναγραφομενη τιμη στο πακέτο 45$ το κοστολογησε ο τελωνης στα 130 ευρώ και το κουστούμι ηταν 31,20φπα+12τελη διασαφησης Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Atha Kappas: “Πηγα να βαλω την stable την ελληνική αλλα μου εβγαζε πρόβλημα με το recovery, μου εβγαζε ενα κινεζικο ” Εκει στο κινέζικο κάτω δεν έχει μια επιλογή που γράφει στα αγγλικά Recovery, πάτα εκει και θα σε βγάλει στο TWRP” Οκ θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πηγα να βαλω την stable την ελληνική αλλα μου εβγαζε πρόβλημα με το recovery, μου εβγαζε ενα κινεζικο Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από John Tasoulas: “Screenshot_2016-11-27-09-14-18-875_com.miui.securitycenter.pngScreenshot_2016-11-27-09-14-52-960_com.miui.securitycenter.pngScreenshot_2016-11-27-09-14-58-501_com.miui.securitycenter.pngScreenshot_2016-11-27-09-15-03-592_com.miui.securitycenter.png Μια χαρα η ρομ αυτη την εβδομαδα σε Redmi Pro. Αν και σε eu rom (ουσιαστικα καμια διαφορα με GTV) δεν νομιζω οτι μιλαμε πλεον για cell standby προβλημα. Καπως ετσι καταναλωθηκε η μπαταρια το βραδυ με ανοιχτα wifi, bluetoot…

• Με την τελευταία Xtrv ειναι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ετσι πρέπει αλλα ειναι ανηλικο δεν κανει ακομα 2 ημερών Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ae997d3e0d16889ee0080b8b9d78943a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα μια ερώτηση ειμαο λογικό σαν ποσοστό του σήματος gsm Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι με sg post αλλα δεν παιζει ρολο γιατί ενα αλλο που πατησε Ελλάδα 2 μερες πριν δεν μπήκε τελωνειο, παλι με sg post ιδιο πακέτο Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 3 μέρες 21/11 μπηκε, χθες βγηκε και σήμερα παρέλαβα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμενα το δικο μου που πέρασε απο τελωνειο το ανοιξαν, δςν άνοιξαν τα κουτιά των κινητων, επισης η κοστολογηση εγινε στην τύχη, το Redmi pro το 64αρι απο εξω ειχε βάλει ο πωλητής 45$ και ο τελωνειακος το κοστολογησε στα 130 ευρώ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Atha Kappas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από Atha Kappas: “Μιλησα με γνωστό τελωνειακο και μου ειπε οτι εχουν παρει πολυ κοσμο ενοψει των γιορτων ” Δε γνωρίζω να έγιναν προσλήψεις στο δημόσιο εκτός απο κατι γραμματεις υπουργών, συμβούλους πρωθυπουργών, σερβιτόρων βουλευτών κτλ.” Μαλλον εχουν μεταφέρει κοσμο απο αλλου, ισως, εμενα 3 ημερες εμεινε τελωνειο και μετα ελεγε στο tracking κλεισιμο απο τελωνειο, δασμοι σε εισαγωγικά και μετα κανονικα η πορεια μέχρι το τοπικό υποκατάστημα. Για το Ελ Βενιζέλος…

• Μιλησα με γνωστό τελωνειακο και μου ειπε οτι εχουν παρει πολυ κοσμο ενοψει των γιορτων και οι εκετελωνισμοι εκει που θελαν γυρω στης 20 ημέρες πλεον θελουν μονο 3 οποτε απο εδω και περα θα περνανε περισσότερα πακέτα απο τελωνειο Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπον εγω παρέλαβα το Redmi pro σημερα, ειδα στο tracking οτι εχει φτασει μετα απο το τελωνειο στο τοπικό υποκατάστημα ελτα και πάω να παραλαβω χωρίς ειδοποίηση, μου το δινει η κοπέλα και μου ζητάει 12 τελη διασαφησης, τιποτε αλλο οταν γυρισα σπίτι βλεπω το ειδοποιητηριο με ενα πακο χαρτιά απο το τελωνειο που ουσιαστικά ζητανε τον ΦΠΑ για 130 ευρώ αξία του κινητου, αλλα εγω εχω ηδη παραλαβει οποτε ξέρει κανεις τι παίζει αθα με κυνηγαν οι τελωνηδες και οι ταχυδρομοι η την σκαπουλαρα? Στάλθηκε απ…

• Ειναι και το χρυσό θα τυφλωθηκαν από την λάμψη γι αυτό! Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk