Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 399.
-
Και εμένα με Sg post περιμένω να βγει από τελωνειο Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απο Ευρώπη οχι τσεκαρε μονο μην το στελνουν απο Κινα με Dhl Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα παρελαβα και εγω το τούμπανο χθες και πρωτη δουλειά να περασω την δικη μας ρομ, περασα twrp χωρις προβλημα αλλα στα wipe και στα factory reset μου βγαζει σφαλμα, εκανα εγκατάσταση την ρομ την περασε κανονικα αλλα και παλι οταν μπαινω στο recovery δεν μου κάνει τα wipe τι μπορεί να συμβαίνει? Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και απο εμενα περιμενω 2 redmi pro το ενα ξεφυγε απο τελωνειο το αλλο δυστηχως το σταματησαν, ξερει κανεις αν δεν παραλαβεις το επιστρεφουν πισω η γινεται τιποτα αλλο γιατι αν κοψουν τα νομιμα που πρέπει σαν προσαυξηση δεν συμφέρει με την καμια Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιλογή tempered glass
Μήνυμα6db4006898d95e7220a291efd6c12e81.jpg Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μηπως κατι τέτοιο?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tonyvar: “Στο κινητο μου δεν υπάρχει ο φάκελος dowloaded_rom μπορώ απλά να τον δημιουργήσω εγώ????” Ναι τον φτιάχνεις εσύ Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@demakhs χωρίς παρεξήγηση για να ξεκλειδωσει bootloader δεν πρεπει να εχει official dev μπορεί να ξεκλειδωσει με fake rom? Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μηπως χρειάζεται πρώτα αυτός ο οδηγος για να παει απο unofficial σε official dev για να μπορει να ξεκλειδωσει και να φλασαρει μετα με twrp την ελληνική? Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ ευχαριστώ πολυ αρα ακολουθω τον οδηγο με flashtool οταν με το καλο ερθει. Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και απο ενα περιμένω ενα redmi pro με unofficial multi rom ίσχυει αυτος ο οδηγός για αλλαγη σε official η ο οδηγος με sp flashtool, μια βοήθεια αν γίνεται για να προετοιμαζομαι Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk