Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-399 από 399.
-
Μια ερώτηση τα πλήκτρα στην οθονη φευγουν απο ρη οθόνη? Εχω επιλεξει να κρύβονται αλλ ξαναεμφανιζονται και δεν φεύγουν, πρέπει να το αποεπιλεξω και επιλεξω παλι, σε kenzo Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ολα καλα και σε kenzo να σαι καλα gkalen Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγω με kenzo ολα καλα, εξαιρετική δουλειά @gkalen Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε kenzo λειτουργουν ολα αψογα και η μπαταρία κομπλε, πολυ καλη δουλειά @gkalen Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ γνωστο απλα δεν το αναφερεται σαν wipe οταν γίνεται καθαρή εγκατάσταση για αθτο ρωταω επειδη νεος στην Xiaomi μηπως παιζει κατι αλλο? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πριν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια ερώτηση αν κανουμε wipe system κατα την εγκατάσταση νεας ρομ τι μπορεί να γίνει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για το unable to mount storage σημειωση δεν εχω sd μεσα παιζει να το βγαζει για αυτον τον λογο μαλλον? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εκανα και εγω εγκατάσταση το full power menu ολα καλα , αλλα μου βγαζει στο τελος της εγκατάστασης unable to mount storage καμια ιδεα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα συνηδητοποιησα σήμερα οτι στα wipe επελεξα και το system, λειτουργεί κανονικα το τηλ τωρα αλλα ηθελα να ρωτήσω αν εχει καποια επιπτωση στην λειτουργία του, πριν την ρομ του gkalen ειχα global dev MM Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να την ξαναπερασω μηπως δεν εχει κατσει καλα, πριν ήμουν σε global dev MM και λειτουργουσε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με το led το ενεργοποιησα αλλα τζιφος ακομα και στην αναπάντητη δεν ανάβει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωραιος, το χα ξεχασει οτι θελει ενεργοποίηση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και σε εμενα δεν δουλεύει το led ενω ει αι τσεκαρισμενα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα την περασα και εγω αν και με λιγο suspens (με την τριτη περαστηκε) , λειτουργεί αψογα μεχρι τωρα, αυτο για το σημα μου το εκανε και εμενα με Vodafone ενω ειχα 4g επιλεγμένο στην sim2 ειχε μονο 3g και ανεβοκατεβαινε το σημα συνεχεια, μετα απο reboot και αλλαγη επιλογών and απο 4g σε 3g και παλι 4g εστρωσε και εχει συνέχεια 4g επισης ενα μεγαλο μπράβο @gkalen για την ωραια ρομ και τον χρονο που αφιερώνει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα εχω διαβασει απλα ρωταω για να μην κλειδωσει ο bootloader πριν κανει boot την ρομ και brickαρει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ ευχαριστώ θα δοκιμασω αυριο οσο για το reboot σε bootloader πριν κανει reboot η ρομ ισχύει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα νεος κατοχος εχω την 6.9.9 global dev και σκοπεύω να περασω του gkalen, εχω ξεκλειδωσει bootloader, περναω twrp κανω install την ρομ με τα απαραίτητα wipe και πριν bootαρει η ρομ πρεπει να κανω reboot σε bootloader για να δω αν εχει κλειδωσει? Το ξεκλειδωμα το εκανα προχθες, μπορεί να ξαναγινει αμεσα παλι η πρέπει να περιμενω καποιο χρονικο διάστημα (καπου ειχα διαβασει ανα 30 ημερες μια συσκευή) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk