Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 399.

• Απο την στιγμη που έχεις δώσει όλες της αδειες, ειναι ενεργοποιημενο και παρολαυτα δεν σου ανάβει δεν ξερω τι μπορεί να φταίει, δοκιμασε και ενα factory reset αν θες, παρεμπιπτόντως ποια ρομ φοράς;

• Απο οτι καταλαβα οταν εχεις αναπαντητες δεν σου αναβει το led; Οταν εχεις ειδοποίηση απο Facebook, Messenger η κάποια αλλη εφαρμογή έχεις κανονικά;

• Στης ρυθμίσεις, εφαρμογές, διαλέγεις την εφαρμογή που θες, ειδοποιήσεις και εκεί έχει να το επιλεξεις.

• Και επισης πρέπει να δωσεις άδειες στης εφαρμογές που θες να σου αναβει το led ειδοποίησης

• Χαζη ερώτηση αλλα η οθονη ειναι σβηστή;

• Θα αναψει μονο αν έχεις ειδοποίηση οχι κατα την κληση, για να σου αναβει το φλας κατα την κληση πας στο τηλεφωνο, ρυθμίσεις, ρυθμισεις εισερχομενων και επιλέγεις ειδοποίηση led κατα το κουδουνισμα Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λογικα εισαι ξεκλείδωτος και με twrp recovery, η ρομ που φορας ειναι απο xiaomi. eu.

• Ναι, γυρω στης 5 φορες τελικά ξαναεβαλα την προηγουμενη που έχω και δούλευει κανονικα. Οταν περασα και την gcam απο το aroma menu ενω δούλευε οταν επελεγες Hdr+ κρασαρε η εφαρμογη, με ενεργό το cam2api

• Περασα την τελευταία aroma dev , πριν ειχα απο xiaomi.eu με factory reset. Το wi fi λειτουργει κανονικα , ερωτηση εχω ενεργοποιησει το cam2api αλλα δεν μου παιζει καμια gcam, μιυ την κλεινει αμεσως ενω στην προηγουμενη ρομ που είχα δουλευαν κανονικα.

• Συνηθως αυτα που πιανουν ολη την οθονη εχουν κολλα γυρω γυρω μονο και οχι σε ολη την επιφανεια με αποτελεσμα να δημιουργηται το rainbow effect (ατσα) στην μεση της οθόνης. Τωρα αυτό επειδή είναι και Nillkin ισως ειναι καλύτερο

• Εχω το δεύτερο, πολυ καλο, γλυστραει το δάχτυλο πολυ ωραια δεν κόβει φωτεινότητα κα για κάποιον μαγικο λογο δεν γεμίζει με δαχτυλιες

• Ναι λειτουργεί κανονικα σε official rom που το εχω δοκιμάσει.

• Ερώτηση προς του παλιούς κατόχους, nougat ή oreo απο θεμα αυτονομιας; Ξεκλειδώνω σημερα και ειμαι σε διλλημα τι να περασω.

• Καλησπέρα και απο μενα, κάτοχος του κινητού εδω και 2 μερες περιμένω να περασουν οι 72 ωρες για να ξεκλειδωσω. Ερώτηση, εχει δοκιμάσει κάποιος gcam που να λειτουργεί το portrait mode;Στο xda που εριξα μια γρήγορη ματιά δεν πολυεβγαλα άκρη.

• Του εκανα και την ρομ ξαναπερασα απο πανω αλλα χωρις factory reset κρασαρε, τεσπα εβαλα αλλη εφαρμογή προς το παρον μεχρι την επομενη αναβαθμιση μηπως στρώσει.

• Καλημερα και απο μενα, ερωτηση μηοως γνωριζει κάποιος. Και στην Xtrv aroma και σε eu beta οταν αλλάζεις την ταπετσαρια της αρχικης κρασαρει το ξυπνητήρι, δεν χτυπαει. Επανέρχεται μονο με factory reset. Προσωρινη λυση να κατεβασω αλλη εφαρμογή για ρολόι η οποια λειτουργεί χωρις πρόβλημα.

• Καλημέρα, παλικαρια μια ερώτηση, Mi5s plus ή Mi note 2, απο θεμα καμερας και μόνο;

• Ευχαριστώ θα το δοκιμασω, τελικα περασα την xtrv χθες , root με Su και ολα δουλευουν κομπλε.

• Καλησπέρα, κατοχος του Mi note 2 εδω και μια βδομαδα θελω να κανω μια ερώτηση σε κάποιον που εχει ροοταρει το κινητό. Το adaway και o roοt browser δουλεύουν κανονικα; Γιατι εχω βαλει μεχρι τωρα 2 ρομ απο eu και mi globe και τωρα ετοιμαζομαι για την xtrv επειδη στης προηγούμενες για καποιον λογο ενω το root με magisk ή Supersu είναι επιτυχης, δεν σε αφήνει να επεμβεις στο συστημα.

• Νεκρό Redmi note 4x mido

Atha Kappas - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ όλους σας, θα ενημερώσω αύριο =============== Ιαν 2nd 2018, 10:08am =============== Καλημερες για αλλη μια μερα ακαρπες οι προσπάθειες, τα εκανα οσα ειπε ο Nasdriver αλλα τζίφος, με το που τελειώνει το flash το γυρναει σαν 900e.