Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 399.

• Νεκρό Redmi note 4x mido

Atha Kappas - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Ευχαριστώ φίλε μου αλλα ειμαι Αθηνα

Μήνυμα

Τα ξαναεκαν παλι ολα, κατεβασα και της ρομ ξανα αλλα τίποτα μια από τα ίδια, μάλλον παει για καινουργια motherboard

Μήνυμα

Να το

Μήνυμα

Ναι το εχω αφήσει ολο το βραδυ αλλα τίποτα

Μήνυμα

Αυτο λεω, το γυρναω με test point απο 900e σε 9008 απλα μετα το flash και ενω βγαζει success το κινητό δεν αντιδρα και αν το ξαναβαλεις σε υπολογιστή το βλεπει πάλι σαν 900e

Μήνυμα

Ναι μπορώ να το δοκιμάσω αλλα δεν είναι το ίδιο με το testpoint?

Μήνυμα

Καλημέρα και καλή χρονιά, το γυρναω μεσω test point, σε 9008 το φλασαρω και μετα οταν τελειωσει δεν κάνει τίποτα =============== Ιαν 1st 2018, 10:58am =============== Αλλαξα και υπολογιστή μια απο τα ίδια

Μήνυμα

Νεα Σμύρνη ειμαι

Μήνυμα

Δοκιμασα και με αυτό αλλα τζιφος =============== Δεκ 31st 2017, 10:57am =============== Οποία ρομ και να περασω, το Mi flash βγαζει success αλλα το κινητό δεν αντιδρα, οταν το ξαναβαζεις στον υπολογιστή το βλεπει σαν 900e.

Μήνυμα

Καλημερες, λοιπον φλασαρα και china dev , μου βγαζει success αλλα το τηλ δεν κανει τιποτα, το βαζεις στον υπολογιστή και το δείχνει σαν 900e, δεν θελει το ρημάδι.

Μήνυμα

Στην αρχή εβαλα global dev, μετα global stable και clean all, οταν τελειωσε πατώντας το power μουβεκανε δονηση και τίποτα άλλο, το έβαλα στην φορτιση, τιποτα, το εβαλα στον υπολογιστή παλι σαν 900e, τα υπόλοιπα αύριο, καλο βραδυ παλικαρια.

Μήνυμα

Το εκαν αρκετές φορες παει σε 9008 φλασαρει κανονικά, μου βγάζει success και δεν κάνει τίποτα οταν το ξαναβαζεις στον υπολογιστή το βγαζει η σαν unknown device ή σαν 900e

Μήνυμα

Το βαζω στην φορτιση δεν κανει τιποτα, οταν το βαζεις σε υπολογιστή το βλεπει σαν 900e παλι

Μήνυμα

Νεα Σμύρνη ειμαι εχω και team viewer αμα λαχει.

Μήνυμα

Καλησπέρα στο φόρουμ, ψαχνω για βοήθεια ή καποιον για να μου επιβεβαιωση οτι το τηλέφωνο ειναι καπουτ. Φιλου Redmi note 4x εκει που φορτιζε του εκανε καποιες επανεκκινησεις απο μόνο του και ξαφνικα εσβησε. Οταν το εβαζε στην φορτιση του αναβοσβηνε το κοκκινο led. Το εβαλα στον υπολογιστή για unbrick καταφερα το γυρισα με test point να το βλεπει σαν 9008 qualcomm φλασαρα μς Mi flash κανονικα την fastboot rom και ενω βγαζει success το τηλ παραμενει νεκρο.

• Παιδιά sorry μια επισήμανση ισως, απο οτι καταλαβα εγω εκανε αναβάθμιση και δεν του άρεσε, οποτε το κινητό του δεν έχει πειραγμένο bootloader μαλλον, γιατί αλλιως δεν θα τον αφηνε, θα ειχε brickαρει σε εκείνο το βημα.

• xiaomi mi 5x ....

Atha Kappas - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

@MAIX εχεις πμ

• xiaomi mi 5x ....

Μήνυμα

Καλημερα σε ολες της εφαρμογές που ζητάνε προσβαση,, adaway την ωρα που παει να γραψει τους hosts κολλαει, build prop editor την στιγμη που πατάς save κολλάει και σε άλλες. Την προσβαση την χορηγει αλλα μετα κάτι γίνεται.

• xiaomi mi 5x ....

Μήνυμα

@gkalen μήπως γνωρίζεις γιατι ενω γίνεται εγκατάσταση Magisk ή Supersu οταν καποια εφαρμογή ζηταει πρόσβαση την χορηγεί αλλά όταν πάει να επεμβει στο σύστημα παγώνει το τηλέφωνο και θέλει επανεκκίνηση. Με root checker μου δείχνει ότι είμαι root αλλα ουσιαστικά δεν ειμαι.

• xiaomi mi 5x ....

Μήνυμα

Με το root ουσιαστικά ξεκλειδωνεις το σύστημα του κινητό και μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιες εφαρμογές ή ακομα και να επεμβεις στο συστημα. Δεν ειναι κατι που χρειάζεται για την κανονική και φυσιολογική λειτουργία του κινητού, οποτε μην βάζεις και αυτό στο μυαλο σου. Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια σε περίπτωση που το κρατήσεις εδω είμαστε. Παντως το κινητό ειναι πραγματικότητα πολυ καλο, εχω μεινει εκπληκτος με την οθονη του, δεν κολλαει πουθενα και την ανεση που κάθεται στο χερι.