Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 399.
-
Καλησπέρα στο φόρουμ, ψαχνω για βοήθεια ή καποιον για να μου επιβεβαιωση οτι το τηλέφωνο ειναι καπουτ. Φιλου Redmi note 4x εκει που φορτιζε του εκανε καποιες επανεκκινησεις απο μόνο του και ξαφνικα εσβησε. Οταν το εβαζε στην φορτιση του αναβοσβηνε το κοκκινο led. Το εβαλα στον υπολογιστή για unbrick καταφερα το γυρισα με test point να το βλεπει σαν 9008 qualcomm φλασαρα μς Mi flash κανονικα την fastboot rom και ενω βγαζει success το τηλ παραμενει νεκρο.
-
xiaomi mi 5x ....
Μήνυμα@MAIX εχεις πμ
-
xiaomi mi 5x ....
ΜήνυμαΚαλημερα σε ολες της εφαρμογές που ζητάνε προσβαση,, adaway την ωρα που παει να γραψει τους hosts κολλαει, build prop editor την στιγμη που πατάς save κολλάει και σε άλλες. Την προσβαση την χορηγει αλλα μετα κάτι γίνεται.
-
xiaomi mi 5x ....
Μήνυμα@gkalen μήπως γνωρίζεις γιατι ενω γίνεται εγκατάσταση Magisk ή Supersu οταν καποια εφαρμογή ζηταει πρόσβαση την χορηγεί αλλά όταν πάει να επεμβει στο σύστημα παγώνει το τηλέφωνο και θέλει επανεκκίνηση. Με root checker μου δείχνει ότι είμαι root αλλα ουσιαστικά δεν ειμαι.
-
xiaomi mi 5x ....
ΜήνυμαΜε το root ουσιαστικά ξεκλειδωνεις το σύστημα του κινητό και μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιες εφαρμογές ή ακομα και να επεμβεις στο συστημα. Δεν ειναι κατι που χρειάζεται για την κανονική και φυσιολογική λειτουργία του κινητού, οποτε μην βάζεις και αυτό στο μυαλο σου. Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια σε περίπτωση που το κρατήσεις εδω είμαστε. Παντως το κινητό ειναι πραγματικότητα πολυ καλο, εχω μεινει εκπληκτος με την οθονη του, δεν κολλαει πουθενα και την ανεση που κάθεται στο χερι.