Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 50.

• ΕΧΩ : Developer ROM Author: MIUI Official Team Version: 9.6.27 (MIUI10) Size: 2.2G ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ UPDATER ΤΗΝ: Stable ROM Author: MIUI Official Team Version: V10.2.13.0.PFAMIXM (MIUI10) Size: 2.2G ΕΧΩ ΞΕΚΛΕΙΔΨΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟΝ BOOTLOADER

• ΤΗΝ 9.6.27 GLOBAL BETA ΕΧΩ ΚΑΙ Ο BOOTLOADER ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟΣ

• ΣΕ MI9 απο global stable του περασα με το δικο του updater την global beta ΩΣΤΕ να το ξεκλειδωσω με δικο μου λογαριασμο ολα οκ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ global stable μεσω του δικου του updater? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ Η GLOBAL ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER

• Αγορά Mi 9

Dimitris Kostoulas - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Banggood δαγκωτο και να αργήσει κάποιες μέρες πάντα τα φέρνουν τουλάχιστον σε εμένα....τα xiaomi δε χαλάνε σχεδόν ποτέ οπότε τι να την κάνεις την εγγύηση....η διαφορά τιμής για πιο ακριβά κινητά είναι χαοτική σε σχέση με τα εδώ μαγαζιά...στα 312€ προφανώς δε το σκέφτεσαι αν το αγοράσεις το θέμα είναι πόσα κομμάτια χαχαχα

• Δοκιμασε να αλλάξεις στις προτιμήσεις δικτύου από 4g 3g......

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Γυρω στις 36 μέρες έκανε σε μένα να ερθει

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Απο banggood το πήρες?

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

ναι εδω και καποιεσ μερες ολα οκ πολυ καλο το κινητο φυσαει του περασα και την global developer και περιμενω 168 ωρες για να ξεκλειδωσω bootloader...αθτα που λενε για την μπαταρια τριχες πολυ καλη συμπεριφορα καμερα σουπερ και με google camera καλες επισης οι φωτο ακομη το δοκιμαζω. το δικο σου ηρθε? μας εβγαλαν την ψυχη εκει στην banggood αλλα τελικα ολα οκ αξιζε η αναμονη

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Η 10.2.13 ειναι η τελευταια global stabke για το mi9???

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Σχετικα με την παραγγελια του Mi9 απο Banggood στο 17track μου βγαζει το εξης: 2019-07-12 03:45 Dobra Strykow, Departure Scan 2019-07-11 20:33 Dobra Strykow, Origin Scan 2019-07-11 14:40 Dobra Strykow, Pickup Scan 2019-07-09 08:09 Nysa, In Transit 2019-06-13 11:53 System has accepted the order 2019-06-13 11:53 System is processing the order 2019-06-13 11:53 Request for shipping label Πολωνια ειναι? ξερουμε περιπου σε ποσες μερες φτανει ΕΛλαδα? ευχαριστω

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

τι θα γινει με αυτα τα Mi9 κοκαλα εχουν???? αργουν πολυ εκει στο banggood και δεν εχουμε την παραμικρη ενημερωση

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Εχω παραγγείλει το Mi9 από BANGGOOD και μου βγαζει στη σελιδα τους No logistics info temporary. με PRIORITY DIRECT MAIL. μιλασα μαζι τους και με παρεπεμψε στο εξης που φαινεται στη φωτο γνωριζει κανεισ σε τι φαση ειναι που μπορει να ειναι το δεμα κινα , ευρωπαικη χωρα....? ευχαριστωforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63554/

• το twrp που κατεβαζουμε μονο το μετονομαζουμε twrp.img και το βαζουμε στο φακελο adb η πρωτα το αποσυμπιεζουμε και κανουμε το παρσπανω?

• σε mi8 cn version με ξεκλειδωτο bootliader με δικο μου λογαριασμο και περασμενη global 10.3 προσπαθω βα περασω twrp με το προγραμμα του Germak kaι καθε φορα με διαφορα twrp για το mi8 παραμενει το stock recovery....τι παιζει? ευχαριστω

• Havoc OS απο τις καλυτερες rom για Mi8 δοκιμαστε τη

• δοκιμαστε στα mi8 σας την LineageOS 16 φυσαει ομαλοτατη κειτουργια σχεδον καθημερινο update και πολλες επιλογες

• απο Geek Mall εχει κανει κανεις αγορες ειναι αξιοπιστο ?

• ΣΕ mi8 ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ bootloader ΚΑΙ GLOABL ROM ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ DEV CHINA ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΛΑΣΑΡΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ GLOABL DEV ROM ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER??? ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΚ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΠΙΘΑΝΟ OTA UPDATE???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• Mi8 China έκδοση κλείδωμα ξεκλείδωμα όλα κανονικά και παρέμεινα σε can dev room όλα οκ μέχρι σήμερα κανονικά ενημερώσεις. Σήμερα με την τελευταία ενημέρωση το κινητό έχει μαύρη οθόνη είναι ζωντανό κλειδώνει ξεκλειδώνει με δαχτυλίδι αλλά μαύρη οθόνη τι παίζει? Ευχαριστω

• δε μου εβγαλε ποτε τις 720 ωρες 2-3 προσπαθειες εκανα λογω κακων ρυθμισεων που δεν προσεξα , οταν οι ρυθμισεις ηταν οι σωστες συμφωνα με τον οδηγο που δωσατε εδω ξεκλειδωσε με τη μια. τωρα στο dev option λεει κατασταση bootloader unlocked και οταν κανω rebbot στην αρχικη γραφει κατω επισης unlocked. δε θυμαμαι παλιοτερα με αλλα xiaomi κινητα που ειχα να ειχα κανει κατι με το λογαριασμο μου. ευχαριστω για τουσ υπερπολυτιμουσ οδηγους σας.